Kan vi sammen gøre Favrskov grønnere?

05.10.2021
Pære med landskab indeni

Har du prototypen på den næste Tesla stående i garagen? Eller mangler du nogen at dele en fælleshave med? Der er mange veje til en mere bæredygtig fremtid i Favrskov – torsdag 14. oktober kan du være med til at sætte retningen.

Er du nysgerrig på, hvordan vi sammen kan gøre Favrskov til en grønnere kommune? Foreningen Klima Favrskov og Favrskov Kommune inviterer 14. oktober alle interesserede til stormøde om klima og bæredygtighed.

Som en del af Klimaugerne sætter stormødet fokus på at få de gode tanker om klima og bæredygtighed frem i lyset og omsat til grønne projekter og hyggelige møder på tværs af ligusterhække og brancher.

- Folk har simpelthen så mange gode idéer, og vi vil gerne være med til at skabe et rum, hvor de måske kan gøre noget mere ved dem, siger Frank Iversen, frivillig i Klima Favrskov.

På stormødet kan du blive klogere på, hvordan klimaindsatsen i Favrskov ser ud lige nu, og du kan komme med dine egne forslag til, hvordan vi kommer endnu længere. Alle er velkomne - både unge og ældre, privatpersoner, foreninger og virksomheder.

- Det er simpelthen så vigtigt, at alle er med til at byde ind på den grønne rejse, som hele Favrskov Kommune skal sætte fart på de kommende år. Alle gode idéer skal høres og alle skal give en hånd med, og vi glæder os utroligt meget til at se, hvad stormødet kaster af sig, udtaler Dennis Jensen, chef for Natur og Miljø i Favrskov Kommune.

De grønne idéer, der opstår på stormødet, vil blive brugt til at inspirere Favrskov Kommunes nye klimaplan, og hvem ved – måske mødet kan blive startskuddet til en ny klimamadklub, en reparationscafé eller et klimaneutralt forsamlingshus.

Om arrangementet

Sted: Sløjfen, Evald Tanges Allé 45, 8370 Hadsten

Tidspunkt: Torsdag d. 14. oktober kl. 19.00.

Tilmelding: Senest mandag d. 11. oktober til stlh@favrskov.dk

Læs mere om arrangementet på Klima Favrskovs facebookside eller på favrskov.dk/klimauger