Krav om tidsbestilling ved coronatest i Hammel

26.10.2021
skærmbillede af coronaprover-hjemmesiden

Fra 27. oktober skal man igen bestille tid for at blive testet i Hammel. Kravet om tidsbestilling indføres for at give poderne bedre arbejdsforhold, og for at borgerne skal stå mindre i kø.

Der er aktuelt stor søgning til testcentret i Hammel, og da mange borgere møder frem til test uden at bestille tid, opstår der lange køer. Det har skabt frustrationer hos nogle borgere, som ikke har ønsket at efterkomme podernes anvisninger.

Derfor indfører Region Midt fra 27. oktober 2021 krav om tidsbestilling på coronaprover.dk for at kunne blive testet i Hammel. Formålet er at give poderne bedre arbejdsforhold samt at give borgerne en bedre oplevelse, fordi de kan forvente at blive testet nogenlunde på det tidspunkt, som de har bestilt tid til.

Har man brug for at blive testet uden tidsbestilling, er dette fortsat en mulighed på regionens større testcentre i Randers, Aarhus, Horsens, Silkeborg, Viborg, Holstebro og Herning samt de mindre teststeder i Skive, Lemvig, Ringkøbing, Skanderborg, Grenå og Samsø.