MestringsKompasset – når forældreskabet kræver noget særligt

23.03.2023

Favrskov Kommune tilbyder tre oplæg, hvor forældre til børn (2-12 år) med funktionsnedsættelse kan rette fokus på børnenes kompetencer og det positive forældreskab. Funktionsnedsættelsen kan eksempelvis være autisme, ADHD, epilepsi eller en erhvervet hjerneskade.

30. marts 2023 kommer en familiebehandler og en psykolog og deler viden om, hvordan man kan tale med barnet om dets diagnoser/udfordringer. Oplægget byder på konkrete tips og vejledning.

13. april 2023 kommer to fysioterapeuter med inspiration og ideer til, hvordan du kan forstå både dit barn og dig selv med udgangspunkt i jeres nerve- og sansesystemer. Der kommer også konkrete forslag til, hvordan sansemotorisk træning og bevægeglæde kan blive en nem og naturlig del af jeres hverdagsrutiner og lege med barnet.

27. april 2023 kommer to tale-hørelærere med inspiration og ideer til, hvordan man i samspillet med barnet og med små justeringer kan styrke barnets sproglige og kommunikative kompetencer.

Seminarrækken foregår alle dage kl. 15.30-17.30 i Fællessalen i InSide, Dalvej 1, Hammel. Der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage.