MJT Container vil væksten og vinder flot akademikerpris

21.12.2021

MJT Container er regionsvinder af Akademikerprisen for 2021, der skal synliggøre vækstmulighederne i at ansætte akademikere. Prisen uddeles af Akademikernes A-kasse.

To medarbejdere i industrihal
Caroline Nielsen, den nye marketingansvarlig, sammen med Søren Kalstrup Rye Andersen, direktør i MJT Container.

Favrskov Kommune ønsker stort tillykke til MJT Container, som er regionsvinder af Akademikerprisen for 2021, som uddeles af Akademikernes A-kasse. Det er erhvervsfolk, der nominerer SMV'er, der anvender akademisk arbejdskraft og kan inspirere andre virksomheder til at ansætte akademikere.

Målet var klart; MJT Container ville vokse. Derfor ansatte Hadsten-virksomheden den nyuddannede akademiker Caroline Nielsen med speciale inden for kommunikation som marketingansvarlig. Hun skulle styrke kommunikationen med kunderne og virksomhedens digitale tilstedeværelse. Det lykkedes, og ansættelsen har betydet flere nye kunder og mersalg til nuværende kunder.

Det var ikke kun en større synlighed på de sociale medier og nyt kommunikationsmateriale til kunderne, som virksomheden fik succes med. Caroline Nielsen kan med sin strukturerede tilgang og evne til at skabe overblik løfte en lang række forskellige opgaver i virksomheden. For eksempel har hun hjulpet virksomheden med at optimere sine køreruter og dermed sparet omkostninger.

MJT Container
Virksomheden har hjemme i Hadsten og leverer erhvervsløsninger til behandling og sortering af affald i industrien. For eksempel udlejer virksomheden containere og sikrer, at affaldet bliver genanvendt korrekt. Virksomheden har i dag 12 ansatte.

MJT Container er ikke den eneste virksomhed, som oplever en vækst ved at ansætte akademisk arbejdskraft. Virksomheder, der ansætter sin første akademiker, vil efter gennemsnitligt tre år have 4,5 flere ansatte end virksomheder uden akademisk arbejdskraft.

Er du interesseret i at høre om virksomhedens erfaringer med at ansætte den første akademiker, har vi aftalt med direktør Søren Kalstrup Rye Andersen, at du er velkommen til at kontakte ham på soeren@mjtcontainer.dk.