Musikskolen kalder til alternativ uge med sammenspil og fællesskab

19.01.2023

Under overskriften ’Come Together’ sætter Favrskov Musikskole i hele uge fire fokus på alternative undervisningsformater og tilbyder 16 workshops, som alle solo- og instrumentelever over ni år kan vælge imellem.

Come Together-ugen kulminerer med en koncert kl. 15 søndag 29. januar i Sløjfen i Hadsten, hvor alle kan kigge forbi og lytte til resultaterne af ugens arbejde.

Eleverne i Favrskov Musikskole har styr på, hvad den ugentlige undervisningslektion går ud på, men i uge fire bliver det almindelige undervisningsskema afløst af tilbuddet ’Come Together’, med omdrejningspunkt omkring The Beatles.

Musikskoleleder Mette Sandahl forklarer:

- Vi vil gerne sætte fokus på alternative undervisningsformater og gøre eleverne nysgerrige på musikken på nye måder. Formålet er at give eleverne mulighed for at møde hinanden og opleve, hvad det er det kan, når vi spiller og synger sammen. En del musikskolelever er vant til kun at møde en enkelt eller to andre på vej til og fra deres undervisning. Vi vil gerne give dem mulighed for at møde andre børn og unge, de kan spejle sig i. Håbet er, at de vil få glæde af at være sammen om interessen for musik, og det kan give dem et boost i forhold til den ugentlige undervisning, de kender til.

Ugen byder blandt andet på klaverworkshop, sangskriverkurser, guitarworkshop og workshops med fokus på Beatles og deres musik. I weekenden 28. og 29. januar samles deltagerne i Sløjfen i Hadsten for at gøre klar til den store koncert 29. januar kl.15.00.

I ugens løb vil Favrskov Musikskole også gerne støtte verdens sårbare børn ved at bidrage til Danmarks Indsamling 2023. Fredag 27. januar om eftermiddagen bliver der ”Larm i gaden”, når en flok trommeelever spiller marchmusik for Danmarks Indsamling i Hadsten og Hinnerups bymidte.

I løbet af weekendens camp bliver det også muligt at støtte Danmarks Indsamling. Her er musikskolen gået sammen med Lone Rasmussen fra Café Sløjfen om at sælge sodavand og vand og donere panten fra salget til Danmarks Indsamlingen.

Læs mere om ugens program