Nu kan flere virksomheder i Favrskov få støtte til kompetenceløft

25.09.2021

Allerede nu har 20 lokale virksomheder fået tilsagn om tilskud på 5.000 kr. til kompetenceløft – og der er stadig 200.000 kr. i puljen.

Favrskov Kommune har valgt at forsimple kriterierne for at opnå tilskud og udvide målgruppen for tilskuddet. Nu har alle typer virksomheder med op til 49 årsværk mulighed for at få del i tilskudsordningen.

Du kan søge tilskuddet og se kriterierne her.

Tilskuddet ydes til kompetenceløft inden for bl.a. økonomistyring, digital markedsføring, logistikstyring, salg og ledelse mv. Modsat ydes der f.eks. ikke tilskud til ansættelse af nye medarbejdere, direkte markedsføringsudgifter, anlægsinvesteringer, indkøb af maskiner, løsøre, materialer og diverse indkøb, software o.lign.

Man kan bruge tilskuddet til at få et kompetenceløft fra private rådgivere eller udbydere af kursusforløb. Disse er angivet på en leverandørliste, der findes på Favrskov Kommunes hjemmeside. I dag er der over 30 leverandører på listen, og passer de ikke til dine behov, kan du selv finde en anden. Se leverandørlisten og mulighederne her.

Billede af et byggeri

Modtag lokale erhvervsnyheder fra Favrskov

ErhvervsNyt er en nyhedsmail, der giver dig et godt overblik over nyheder fra erhvervsområdet i hele Favrskov Kommune.

Tilmeld dig ErhvervsNyt