Ny ældrechef i Favrskov Kommune

28.03.2022
Ny ældrechef i Favrskov Kommune

1. maj 2022 tiltræder Jeanette Rokbøl jobbet som ældrechef i Favrskov Kommune. Hun kommer fra en stilling som sundhedschef i Middelfart Kommune.

51-årige Jeanette Rokbøl kommer til Favrskov med en bred både ledelses- og sundhedsfaglig erfaring. Senest har hun siden 2018 været sundhedschef i Middelfart Kommune, hvor hun også i en periode var konstitueret i stillingen som senior- og velfærdschef. Tidligere har hun været klinikchef på Sygehus Himmerland, viceklinikchef på Aalborg Universitetshospital og aftaleholder for visitations- og hjælpemiddelafdelingen i Norddjurs Kommune. Fra de forskellige lederstillinger har hun fået et grundigt indblik i og erfaring med eksempelvis borgerforløb, økonomistyring, kvalitetssikring og strategisk ledelse.

Jeanette Rokbøls uddannelsesmæssige baggrund er en sygeplejerskeuddannelse, og så har hun en master i offentlige ledelse, en visitatoruddannelse og en uddannelse i sundhedsøkonomi.  


Ulrik Johansen, direktør for Social og Sundhed, glæder sig over at få Jeanette med på holdet:
- Jeanette kommer med en betydelig mængde erfaring i bagagen, og den er relevant både fagligt og ledelsesmæssigt. Det er også en fordel, at hun kender til det politiske system og har ageret i det i en årrække. Jeg er sikker på, at vi med Jeanette har fundet den rette profil til at stille sig i spidsen for den udvikling, ældreområdet skal gennemgå de næste år samtidig med, at der skal sikres en stabil drift.

- Favrskov har allerede sat gang i en spændende udviklingsproces med en tværgående udviklingsplan for området samt arbejdet med organisering i faste teams i hjemmeplejen. Jeg ser frem til at blive en del af den udviklingsproces samt et i øvrigt veldrevet område. Som chef tænker jeg kvalitet, samskabelse og helhedsorienterede sammenhænge, så vi får tingene til at lykkes med de ressourcer, vi nu har. Jeg glæder mig til at møde de mange engagerede medarbejdere på ældreområdet i Favrskov Kommune, lyder det fra Jeanette Rokbøl.

Jeanette Rokbøl har to voksne døtre og bor med sin mand i Hjortshøj ved Aarhus.