Ny direktør for Job og Økonomi i Favrskov

27.10.2021
Peter Jensen, ny direktør i Favrskov Kommune

Ny direktør for Job og Økonomi i Favrskov Kommune bliver Peter Jensen. Han kommer fra en stilling som centerchef for økonomi, løn og personale samt it- og digitalisering i Rebild Kommune og tiltræder sit nye job 1. december 2021.

Borgmester Nils Borring (A) glæder sig over, at det har været muligt at tiltrække en direktør med så stor og alsidig erfaring inden for det kommunaløkonomiske område.

- Jeg er sikker på, at Peter med sine meget stærke økonomiske og analytiske kompetencer samt store erfaring med ledelse af ledere og medarbejdere, er den helt rigtige til at stå i spidsen for Job og Økonomi i fremtiden. Jeg hæfter mig også ved, at han har taget aktiv del i den politiske betjening og er vant til at indgå i direktionsarbejdet i Rebild. Hertil kommer hans gode kommunikative evner og hans ligefremme facon i omgangen med andre. Det er kompetencer, som jeg vurderer passer godt ind i vores organisation, siger Nils Borring.

Kommunaldirektør Jan Kallestrup glæder sig også til samarbejdet med Peter Jensen.

- Peter har som centerchef for økonomi, løn og personale samt it og digitalisering i Rebild stor erfaring med størstedelen af de opgaver, han får ansvaret for som ny direktør for Job og Økonomi. Det betyder, at han kan træde lige ind i direktørjobbet, og samtidig giver det ham et rigtig godt fundament for at kunne balancere indsatsen mellem den mere strategiske tilgang til arbejdet på tværs af organisationen og de mange faglige detaljer i opgaveløsningen. Kombineret med hans åbenhed og lyst til at være i direkte dialog med dem, han samarbejder med, så ser jeg frem til det kommende samarbejde, udtaler kommunaldirektør Jan Kallestrup.

Efter 23 gode år i Støvring og Rebild kommune glæder Peter Jensen sig til at tiltræde jobbet som direktør for Job og Økonomi i Favrskov Kommune.

- Favrskov er en særdeles attraktiv udviklingskommune med en god geografisk placering i det østjyske vækstområde. Den udvikling glæder jeg mig til at tage aktiv del i. Jeg går til opgaven med stor ydmyghed, men har også ambitioner om at være med til at sikre, at vi som kommune får det allerbedste ud af de resurser, vi har til rådighed. Men først og fremmest glæder jeg mig til at møde politikere, kolleger, ledere og medarbejdere på de områder, som jeg nu får ansvaret for, så jeg hurtigt får et billede af de forventninger, der er til mig som direktør, siger den kommende direktør for Job og Økonomi i Favrskov Kommune.

Peter Jensen er 56 år og uddannet cand.oecon fra Aalborg Universitet. Han bor i Hobro med sin kone, og sammen har de fire voksne børn, der alle er flyttet hjemmefra.

Peter Jensens karriere omfatter følgende ansættelsesforhold:

2016-           Økonomi- og it-chef, Rebild Kommune

Juli 2021      Konstitueret kommunaldirektør, Rebild Kommune

2007-2016   Økonomichef, Rebild Kommune

1999-2006   Leder af Økonomi og indkøb, Støvring Kommune

1998-1999   Leder af Økonomisk sekretariat (socialområdet), Støvring Kommune

1995-1998   Leder af Børne- og Kulturafdelingen, Aalestrup Kommune

1992-1995   Økonom, Støvring Kommune

Yderligere information:

Nils Borring, borgmester: 30 30 82 24
Jan Kallestrup, kommunaldirektør: 24 24 68 21
Peter Jensen, ny direktør for Job og Økonomi: 21 44 74 16