Ny skolechef i Favrskov Kommune

31.10.2023

Karina Corneliusen bliver 1. december 2023 ny skolechef i Favrskov Kommune.

Karina, som er 56 år, er en erfaren leder med stor indsigt i skoleverdenen. Hendes ledelsesmæssige karriere spænder over 17 år som skoleleder i flere midtjyske kommuner, sektionsleder i et par år i Aarhus Kommune, og senest har hun været skole- og dagtilbudschef i Odder Kommune. Dertil kommer lederuddannelse på både diplom- og masterniveau.

Oprindeligt startede Karina som uddannet bankassistent, men blev efter seks år i bankverdenen uddannet til skolelærer.

- Det er en meget kompetent leder, vi byder velkommen. Med Karina får vi en chef, der kan omsætte sin erfaring til værdifuld ledelsessparring, rådgivning af politikere og samspil med de mange aktører på skoleområdet, udtaler Hans Minor Vedel, direktør for Børn og Kultur.

Karina Corneliusen glæder sig til at starte i Favrskov Kommune:
- Jeg glæder mig virkelig meget til at blive en del af det stærke hold, som driver og udvikler folkeskolen i Favrskov Kommune. Mit hjerte banker for skolen og alle de muligheder og udfordringer, som vi i fællesskab skal løfte. Jeg er samtidig ked af, at min tid i Odder Kommune blev så kort. Der er fortsat store potentialer i skolerne og dagtilbuddene i Odder, som de nok skal få succes med at udleve. For mig var det helt enkelt svært at sige nej til muligheden for at fokusere helt på folkeskolen som en del af et kompetent og samarbejdende hold i Favrskov Kommune.

Karina bor i Silkeborg sammen med sin mand, som hun har to voksne børn sammen med. I sin fritid spiller og synger Karina i et band, når hun ikke spiller golf eller nyder parrets sommerhus sammen med familie og venner.

For yderligere information:

  • Karina Corneliusen, 24 85 38 49
  • Hans Minor Vedel, 21 21 70 03