Ny vuggestueafdeling - Solsikken - i Hammel

16.11.2022

Børnehuset Grævlingehulen i Hammel får 1. januar 2023 en ny vuggestueafdeling, kaldet Solsikken, tilknyttet. Den nye vuggestueafdeling "Solsikken" får adresse i nyrenoverede lokaler på Gården, Sallvej 39, 8450 Hammel.

Vuggestueafdelingen kommer til at bestå af ti nye vuggestuepladser samt den vuggestuegruppe, der allerede i dag er etableret. Når dit barn fylder 3 år, er det sikret en børnehaveplads i det børnehus, som vuggestueafdelingen tilhører.

Der vil i løbet af foråret blive en afstemning blandt forældrene, om hvorvidt der skal være frokostordning i afdeling Solsikken fra 1. august 2023.

Ved fordeling af pladserne i den nyopstartede vuggestuegruppe "Solsikken" skal der tages hensyn til en hensigtsmæssig alders- og kønsfordeling. Det vil sige, at der ikke udelukkende anvises efter søskendefordel og anciennitet på ventelisten. Det forventes, at de ti vuggestuebørn indmeldes hhv. 1. og 16. januar 2023.

Er du interesseret i at få dit barn på ventelisten til en af ovenstående pladser i januar 2023, skal du digitalt opskrive dit barn på Digital Pladsanvisning senest 24. november 2022.

Når pladserne til januar 2023 er fordelt, så vil ventelisten være efter anciennitet.

Hvis der er spørgsmål til det nye tilbud om vuggestuepladser på Solsikken, kan I kontakte områdeleder Brian Leth Hansen på 27 64 19 40.

De familier, som får anvist en vuggestueplads, får besked om det i deres digitale postkasse senest 30. november 2022.