You are here

Politiske udvalg på studieture

Tre politiske udvalg henter inspiration på studieture til Holland og Italien.

Teknik- og Miljøudvalget og Planudvalget var på en fælles studietur 1.-3. maj 2019 med overskriften ’Byudvikling’. Turen gik til Holland, hvor de mødte forskellige nøglepersoner, der kunne sætte fokus på, hvordan man laver byudvikling og samtidig inddrager grundvand, spildevand og regnvand i fælles løsninger. De så forskellige løsninger i Rotterdam, Utrecht og Nijmegen.

5.-7. juni 2019 er det Social- og Sundhedsudvalgets tur til at tage af sted. Deres studietur foregår i Milano i Italien, hvor udvalget skal deltage i en konference om jagten på kvalitet på social- og sundhedsområdet – ’Striving for quality – from quality of care to quality of life’. Konferencen byder på oplæg, workshops, paneldiskussioner og et stort udstillingsområde. European Social Network står bag konferencen.

Borgmester Nils Borring siger om studieturene:
- Formålet med turene er, at byrådsmedlemmerne henter inspiration til det arbejde, som foregår i udvalgene og i byrådet. Det er korte ture med et kompakt program, og udvalgene får mulighed for at få en masse ny viden og indtryk med hjem. Jeg er sikker på, at studieturene bliver et positivt bidrag til yderligere at styrke, udvikle og inspirere arbejdet i udvalgene i den kommende tid.

 

 

 

 

Dato: 08. maj 2019

Senest opdateret:

09. maj 2019