Sammen om at indrette flere boliger til ukrainere i Favrskov

09.05.2022
Bygning på Voldbyvej i Hammel
Hus på Voldbyvej i Hammel

Det er gået fantastisk godt med at indrette lejlighederne på Skaghøj i Hammel til ukrainerne. Der er stor grund til at sige 1000-tak til alle jer frivillige, der har ydet en flot indsats. Nu håber vi – sammen med Røde Kors, Red Barnet og FrivilligCenter Favrskov - at vi kan gentage succesen med boligerne på Voldbyvej 5-7 i Hammel, hvor der skal gøres klar til at modtage flere ukrainske flygtninge. 

Lejlighederne er i forskellige størrelser, og derfor er det på nuværende tidspunkt heller ikke til at sige, hvor mange der kommer til at bo i boligerne. Denne gang vil man som frivillig kunne hjælpe til med at indrette enten en stue, et køkken eller en hel lejlighed, alt efter interesse, lyst og kræfter.

Lejlighederne er udstyrede med senge, dyner og puder – men alt andet mangler, lige fra håndklæder, tallerkner og bestik til gryder, borde og lamper. Du skal kun bidrage med inventar til det rum eller den lejlighed, du er med til at indrette, og ikke generelt til lejlighederne på Voldbyvej.

Det kan være en hyggelig opgave for familien, vejen, arbejdspladsen, kortklubben eller skoleklassen. Som udgangspunkt vil vi gerne have lejlighederne indrettede senest 30. maj.

Skriv til Janni Haugaard på janha@favrskov.dk, hvis du vil hjælpe. Husk at skrive i mailen, hvilke/hvor mange rum du vil adoptere og dit telefonnummer.