Stormøde om klima: Hvordan ser fremtidens grønne Favrskov ud?

29.09.2021
Elpære med klimagrafik

Torsdag d. 14. oktober inviterer Klima Favrskov og Favrskov Kommune til stormøde, hvor virksomheder, borgere, foreninger og kommune lægger de grønne idéer på bordet og sætter handling bag.

Foreningen Klima Favrskov og Favrskov Kommune vil gerne sætte skub i den grønne omstilling i Favrskov og inviterer derfor alle interesserede til stormøde om klima og bæredygtighed. Formålet med aftenen er at skabe dialog og samarbejde på tværs af borgere, virksomheder, organisationer, foreninger og kommune.

Som virksomhed har man måske mulighed for at lægge jord til et klimaprojekt, som en forening eller en gruppe borgere ønsker at udføre. Det er både til gavn for CO2-regnskabet, brandingen og fællesskabet i Favrskov.

På stormødet kan du blive klogere på, hvordan klimaindsatsen i Favrskov ser ud lige nu samt være med til at forme fremtidens grønne indsatser.

- Det er simpelthen så vigtigt, at alle er med til at byde ind på den grønne rejse, som hele Favrskov Kommune skal sætte fart på de kommende år. Alle gode idéer skal høres, og alle skal give en hånd med, og vi glæder os utroligt meget til at se, hvad stormødet kaster af sig, udtaler Dennis Jensen, chef for Natur og Miljø i Favrskov Kommune.

De grønne idéer, der opstår på stormødet, vil blive brugt til at inspirere Favrskov Kommunes nye klimaplan og som inspiration til planlægningen af arrangementer til Klimauger 2022.

Stormødet er en del af Klimauger 2021 og arrangeres af Klima Favrskov og Favrskov Kommune.

Læs mere og se hele programmet for Klimauger 2021 på Klima Favrskovs facebookside eller favrskov.dk/klimauger