Velkommen til børnene i Skovmose

02.12.2021
Garderobe i daginstitution
Legerum i daginstitution

Kl. 6.45 onsdag morgen, 1. december, mødte det første barn ind i Skovmose, der slog dørene op for første gang som en afdeling af Børnehuset Ellemose i Hadsten. Adressen er Ellemosevej 26a, hvor der tidligere har været en døgninstitution for udviklingshæmmede. Håndværkerne har helt frem til i aftes kl. 21 været i fuld gang med at geare og opfriske huset til at tage imod vuggestue- og børnehavebørn.

Områdeleder Flemming Rasmussen har kontor i huset, og han er begejstret for stedet:
- Vi mangler stadig en del møbler, og selvfølgelig skal der noget op på væggene. Det er et lækkert hus, der er godt indrettet, og her i opstarten er Ejendomscentret med til at få det sidste på plads. Der er mange detaljer, og vi er superglade for deres hjælp.

Skovmose er et skov-og naturinspireret tilbud, hvor børnehavebørnene er ude det meste af dagen. Vuggestuebørnene vil også være ude i den nærliggende natur så meget som muligt.

Der er plads til 15 vuggestuebørn og 25 børnehavebørn i Skovmose. Hvis I har lyst til at kigge forbi, så er I velkommen til at kontakte daglig leder Camilla Bøje Madsen på 21 63 60 36. I kan også skrive jeres barn op via Digital Pladsanvisning.

Fakta:

Skovmose er et skov-og naturinspireret tilbud, hvor børnehavebørnene er ude det meste af dagen. Der vil være udflugter til naturen i nærområdet, hvilket betyder flittig brug af spejdernes område tæt på Skovmose og udflugter til andre spændende steder i lokalområdet. For vuggestuebørnene vil pædagogikken også bære præg af, at personalet er optaget af naturen, så her vil der også være små udflugter til den nærliggende natur. 

Er du interesseret i en vuggestue- eller børnehaveplads i Skovmose til dit barn, skal du opskrive via Digital Pladsanvisning. Skovmose har sin egen særskilte venteliste til hhv. vuggestuen og børnehaven. Har du spørgsmål, kan du kontakte Pladsanvisningen, 89 64 31 50 eller pladsanvisningen@favrskov.dk 

Der er i Skovmose, som i resten af Børnehuset Ellemose, frokostordning. Det vil sige, at der er smør-selv/buffet, når børnene er hjemme i institutionen og madpakker for de børn, der er afsted i skoven.

Mht. parkering er der etableret 11 nye parkeringspladser, som forældre kan benytte ved aflevering og afhentning af børnene. Der er opsat skilte med 30 minutters parkering i tidsrummet kl. 7-9 og kl. 15-17.