You are here

Veteraner hædret på Den Nationale Flagdag

Favrskov markerede 5. september Den Nationale Flagdag, hvor veteraner, der har været udsendt i tjeneste for Danmark, hædres.

Omkring 50 veteraner havde tilmeldt sig Favrskov Kommunes markering af Den Nationale Flagdag 5. september, hvor veteraner, der har været udsendt i tjeneste for Danmark, hædres. Det var anden gang, Favrskov hædrede veteranerne, og også i år kunne arrangementet løbe af stablen i mildt og solrigt vejr.

Veteraner og pårørende blev modtaget foran administrationsbygningen i Hinnerup, hvor Dannebrog blev hejst til musikakkompagnement af Hinnerup Garden. Herefter holdt borgmester Nils Borring en tale for veteranerne, inden man i samlet flok gik ned til mindelunden foran Hinnerup Bibliotek og Kulturhus. Efter endnu en fællessang var der taler ved Knud Boye Nielsen, formand for Våbenbroderforeningen Hinnerup og Omegn, samt Claus Asbjørn Larsen, psykolog på Veterancentret ved Flyvestation Karup. Arrangementet blev sluttet af med morgenkaffe og rundstykker i Hinnerup Bibliotek og Kulturhus.

Dato: 06. september 2018

Senest opdateret:

07. september 2018