Vi søger podere til flere målgrupper

07.12.2021

Favrskov Kommune søger podere til at coronateste på skolerne i kommunen og PCR-teste medarbejdere på ældreområdet.
Elever fra ni år og opefter skal tilbydes kviktest én gang om ugen, og den opgave skal du som poder være med til at løfte, og der er også mulighed for at PCR-teste medarbejdere på ældreområdet.


Du skal være fyldt 18 år, pligtopfyldende, selvstændig og god til at snakke med folk. Sammen med et team af to-fem podere kommer du til at køre rundt til nogle af skolerne og/eller plejecentre i kommunen. Stillingen er tidsbegrænset til ultimo marts 2022 med mulighed for forlængelse, hvis sundhedsmyndighederne forlænger kravet om test på skolerne. Jobbet er som udgangspunkt på 37 timer om ugen, men det er også muligt at arbejde færre timer. Timelønnen er 149,62 kr.

Hvis du er interesseret i at blive poder, så send en mail med navn, adresse, telefonnummer, og hvor mange timer du har mulighed for at arbejde pr. uge til Emil Bak Haugaard på ehau@favrskov.dk. Skriv også gerne, om du har mulighed for at køre i egen bil mellem skolerne og til ældreområdets teststed. Vi holder samtaler løbende med jobstart hurtigst muligt.