Vil du med på holdet?

27.12.2021

Fem nye dagplejere i Favrskov tager lige om lidt hul på et arbejdsliv med nærvær, omsorg, gode kolleger og faglige udfordringer.

Fem dagplejere i Favrskov Kommune

- Jeg har valgt jobbet, fordi arbejdet med de mindste er så givende, og jeg kan følge det enkelte barn tæt. Samtidig er der en tæt relation til forældrene, og jeg glæder mig til at tilrettelægge gode hverdage sammen med børnene, siger 29-årige Nanna Storgaard, der er uddannet pædagog og bor i Foldby.

Sammen med kollegerne Maybritt Hansen, Maria Juul Trendholm, Julie Risom Glarbo og Heidi Frost Knudsen tiltræder hun jobbet som dagplejer i Favrskov Kommune lige efter nytår. Og de nyansatte, der er i alderen 29-41 år, er blevet budt velkommen med åbne arme, da det alle steder er svært at tiltrække nye dagplejere.

Alle fem kommer med gode erfaringer i bagagen som pædagoger, social- og sundhedsassistenter og ergoterapeut.

- Vi vil gerne være barnets omsorgsperson og det faste holdepunkt i hverdagen, hvor vi er med til at skabe en tryg base med nærvær og leg. Vi kommer helt ned på gulvet og får de der små stunder, hvor vi kan følge deres udvikling. Så føler man sig tilstrækkelig, lyder det fra de fem nye dagplejere i Favrskov Kommune.

Vil du også med på holdet, så kan du kontakte Eline Vermedal Høgh, daglig leder af Dagplejen i Favrskov – elvh@favrskov.dk eller send en sms til 61 33 47 37.

Lige nu mangler der dagplejere i Hammel by, Farre, Lading, Hinnerup by og Hadsten by.

Se også jobopslaget her på favrskov.dk/job