You are here

Om besøgsstederne

Dronningen bliver officielt modtaget i Hammel foran administrationsbygningen på Torvegade. Herefter hilser hun på byrådet i byrådssalen

Besøget slutter med et stort, underholdende arrangement på torvet i Hinnerup. 

Til sidst kører Dronningen til Aarhus Havn, hvor Kongeskibet Dannebrog ligger. Her vil der være musikalsk underholdning om aftenen, før og efter de indbudte gæster har været til reception på skibet. 

Besøgsstederne i løbet af dagen er: 

Kultur- og Sundhedscenter InSide - Festdag for aktive og frivillige ældre:

På dagen vil der være flere underholdende indslag, musik og foredrag, som tilsammen giver en festlig dag, hvor de frivillige og aktive ældre fejres for deres store engagement i lokalsamfundet.

Dronningen guides rundt til flere af aktiviteterne. 

Læs mere om InSide.

Wavin: 

Wavin Danmark er en del af den hollandske Wavin-koncern, som er førende leverandør af plastrørsystemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa.

Virksomheden er Danmarks største producent af rørsystemer i plast, og fra fabrikken i Hammel forsyner man hver dag ind- og udland med rørsystemer til transport af regn-, drikke- og spildevand.

Dronningen skal på Wavin i Hammel se demonstration af virksomhedens vandteknologi og besøge en produktionslinje på en af fabrikkerne. 

Favrskov Gymnasium

Gymnasiet er det eneste i Favrskov Kommune og rummer ca. 800 elever. Kreativitet fylder meget både i undervisning og miljø. Helt særlig er gymnasiets kantine, som kunstnerne Hans Krull og Per Kramer har totaludsmykket med billeder og figurer inspireret af gamle sagn og myter.

En helt ny studiehave med et kreativt studiemiljø og kunst udført af Hans Krull indvies i forbindelse Dronningens besøg på Favrskov Gymnasium i Hadsten.   

Knud Jepsen a/s: 

Gartneriet Knud Jepsen i Foldby ved Hinnerup er verdens største producent af planten ”kalanchoe”, i populær tale kaldet ”Brændende Kærlighed”. De leverer farverige kvalitetsblomster under navnet ”Queen” til hele verden. 60 millioner stiklinger og 25 millioner færdige potteplanter bliver det til om året.

Dronningen skal under besøget på gartneriet se produktion og udvikling af blomster. 

Senest opdateret

18.08.2016
toi