You are here

Storparcel på Præstegårdsvej i Søften er i udbud

Favrskov Kommune udbyder nu en storparcel, der muliggør opførelsen af ca. 40 attraktive rækkehuse i Søften.

Søften har over en længere periode været et attraktivt bosætningsområde – særligt for familier. Søften realiserer drømmen om det nære lokale byliv kombineret med storbyens mange muligheder lige rundt om hjørnet. 

Her har du et stærkt lokalt fællesskab med en meget velfungerende idrætsforening, folkeskole, dagsinstitutioner og indkøbsmuligheder. Der arbejdes også på at etablere et stort nyt idrætsanlæg i Søften. Samtidig er der meget kort afstand til Aarhus.

Med Søftens placering lige ved E45 og Aarhus ligger byen godt for et bredt udvalg af jobmuligheder.

I nærheden finder du også Søftendalen, der er et smukt naturområde i udkanten af Søften mod Hinnerup.

Byrådet ønsker, at der på storparcellen bliver opført kvalitetsrækkehuse. Boligerne skal både appellere til det yngre segment og til seniorer, der ønsker at sælge deres nuværende parcelhus for at flytte i noget mindre og mere vedligeholdelsesfrit.

Projektområdet er beliggende nord for Engdalsvej. Storparcellen er en del af et nyt boligområde. 

I udbudsmaterialet finder du en grundig gennemgang af udbudsvilkår, vilkår for bedømmelse og processen for udvælgelse af projekt. 

Storparcellen bliver udbudt til en vejledende mindstepris på 13,1 mio. kr. ekskl. moms og ekskl. kloakbidrag og andre tilslutningsbidrag.

Frist for bud og indsendelse af projekt er 31. maj 2019.

Her kan du læse Udbudsmateriale for storparcellen Præstegårdsvej i Søften og

Hvis du har spørgsmål til udbuddet, kan du kontakte sekretariatschef Johannes Birk Schwarz på 42 83 82 86 eller på mail josc@favrskov.dk.

Senest opdateret

14.05.2019
anoh