You are here

Ungetilbuddet Carma

Tilbuddet er til unge mellem 18 og 30 år med sindslidelser eller udviklingsforstyrrelser.

Tilbuddet henvender sig bredt til unge indenfor det psykiatriske område, og ofte er de unge fortsat under udredning, når de flytter ind. 

Målgruppen for Ungetilbuddet Carma er borgere, som har problematikker inden for en af nedenstående diagnoser:
- Opmærksomhedsforstyrrelser
- Forandret virkelighedsopfattelse
- Personlighedsforstyrrelser
- Autismespektrum forstyrrelser
- Andre psykiske forstyrrelser

Nogle af de unge oplever dobbeltdiagnoser, hvilket betyder, at de også kan have problematikker i form af eksempelvis spiseforstyrrelser, depression, misbrugsproblematikker, selvskadende adfærd.

 

    

Yderlig information

  • Beliggenhed

    Ungetilbuddet Carma ligger på Eriksminde 23, 8450 Hammel. Den bynære beliggenhed giver en let adgang til indkøb, offentlig transport og sportsfaciliteter mv.

  • Boligerne

    Tilbuddet indeholder ni etværelses ungdomsboliger med stue, et lille soveværelse, eget bad og toilet og vindfang med et lille tekøkken. Der er egen indgang fra udeareal, hvor der findes en stor overdækket terrasse og en lille lukket have. Herudover har boligerne direkte indgang til fælles arealer, hvor der findes køkken/ alrum og tv stue område.

  • Spiseforhold

    Beboerne betaler selv kosten. Der mulighed for fælles madlavning og fællesspisning, men ønsker beboerne ikke dette, er der også mulighed for individuel madlavning og spisning.

Kontakt

Kathrine Beltoft Rasmussen
Afdelingsleder
Tlf. 24 90 04 21

Senest opdateret

13.01.2021
anoa