Beboere i 26C er personer med såvel fysiske som psykiske handicap, og udgangspunktet i hverdagen er fokus på muligheder.

Der gives individuel støtte til at mestre mest muligt i eget liv med udgangspunkt i dine kompetencer og livserfaringer.

Beboerne er til dagligt i et aktivitetstilbud ud af huset. Arbejde eller dagsbeskæftigelsen afhænger af dine ønsker, men der er mulighed for eksempelvis et aktivitetscenter eller STU.

I 26C ydes blandt andet hjælp til de daglige gøremål som madlavning, tøjvask, rengøring, hjælp til økonomi, læsning af post m.m.

26C er et selvstændigt hus med en stor terrasse med petanquebane og drivhus samt en lille have. Der er seks individuelle lejligheder med stue, soveværelse, toilet med bad og et lille tekøkken med eget køleskab. Alle lejligheder har adgang til et stort fællesareal med stue, køkken og vaskefaciliteter.

En af lejlighederne bruges som ”botræningslejlighed” med henblik på, at beboeren opnår de kompetencer, der skal til for at flytte i egen lejlighed.

Huset ligger på en lukket vej tæt på skov og natur og i umiddelbar nærhed af Hadstens bymidte. Der er gode bus- og togforbindelser til både Randers og Århus.

Kontakt

Ellemosevej 26C

8370 Hadsten
Tlf. 89 64 26 77
Mobil: 30 54 19 81

Torben Tinggaard Henriksen

Afdelingsleder
Tlf. 24 62 04 72