På Ellemosevej 28 A er der tre tilbud – ”Stuen”, ”1. sal” og ”1. sal til højre”

Alle tre tilbud er en del af Botilbud Handicap Hadsten.

Livskvalitet og trygt miljø

Botilbuddet Ellemosevej 28 A har et varmt, trygt og anerkendende miljø med fokus på livskvalitet, livsglæde og aktiviteter med forudsigelighed og genkendelighed i fokus. Aktiviteterne foregår i huset såvel som uden for huset.

Du støttes i at være selvhjulpen, så du kan bevare de færdigheder, du har, og udvikle de områder, du ønsker. Vi vægter forståelse og kommunikation højt. Derfor målretter vi kommunikationen i forhold til dig, med eksempelvis billedstøtte, talemaskine, Ipad og tegnsprog.

Vi hjælper dig til at deltage i forskellige fritidsaktiviteter, hvis du har lyst. Det kan være kunstterapi, klub, svømning, eller aktiviteter i den lokale handicapidrætsforening, bowling m.m.

Familie, venner og kærester er altid velkomne i huset, og som udgangspunkt foregår samværet i din lejlighed.

Hver lejlighed indeholder badeværelse, soveværelse og stue med lille te-køkken. Fælles med resten af Ellemosevej 28 A er der mødelokaler, vaskerum og depot. Det er både trapper og elevator i bygningen.

Lejlighederne har indgang fra fællesgang med adgang til et stort fællesareal med stue og spisekøkken og med adgang til terrasse/altan og græsareal med bålplads.

Ellemosevej 28 A ligger i Hadsten i et to-etagers byggeri tæt på skov og natur og tæt på centrum af Hadsten. Der er også mulighed for fritidsaktiviteter tæt på. Boligerne ligger tæt på Cafe AG og Aktivitetscenter Elbæktoften, hvor flere borgere har deres dagtilbud.

Sådan arbejder vi

Vi tager udgangspunkt i ”mest muligt i eget liv”. Det betyder, at den støtte og hjælp, vi yder, er med respekt for dine funktioner, ønsker og behov. Pædagogisk arbejder vi ud fra forskellige metoder målrettet den enkelte borgers behov.

Årets gang

På Ellemosevej 28A arrangeres der fælles arrangementer. I august fejrer vi husets fødselsdag med en fest, hvor hver af borgerne kan invitere en ven med. Herudover planlægger vi fælles Skt. Hans aften og nytårsaften.

Når der er sommerferie fra arbejdet, laver vi forskellige små aktiviteter sammen med de andre borgere i 28A. Her er plads til sjov, leg og humor, hvilket er med til at skabe glæde og livskvalitet.

Der er vågen nattevagt i huset.

Kontakt

Afdelingsleder 

Ole Dixen

Ellemosevej 28A
8370 Hadsten
Tlf. 21 75 78 48

28A, Stuen:

Tlf. 89 64 26 75

28A, 1. sal:

Tlf. 89 64 26 80

28A ,1. th:

Tlf. 89 64 26 82

Nattevagt

Tlf. 21 34 56 38