Aktuelle projekter

Her kan du læse om nogle af de forskellige projekter, der arbejdes med i Trafik og Veje.

I Trafik og Veje arbejder vi med mange forskellige projekter af varierende størrelse og karakter.

Vi laver blandt andet nye vejanlæg, trafiksikkerhedsprojekter, nye cykelstier samt byggemodning til nye bolig- eller erhvervsgrunde.

Øvrige projekter

+ Fold alle ud
- Fold alle ind

Favrskov Kommunes største knudepunkt for busser, Hammel Rutebilstation, bliver renoveret fra slutningen af september til midt i oktober 2022.

Formålet med projektet er at sikre bedre tilgængelighed, komfort og tryghed på stationen.

Projektet indebærer en generel opgradering af venteforholdene, herunder to nye og rummelige buslæskærme (som dem på billedet), renovering af overdækket cykelparkering, bedre skiltning samt udskiftning af de eksisterende vejbelysningsarmaturer til LED.

Vi beklager de gener, der vil være forbundet med renoveringen.

Trafik og Veje

Torvegade 7