Grundejerforeninger

Nogle steder er det nødvendigt at oprette en grundejerforening

I byplanvedtægter og lokalplaner indgår der ofte bestemmelse om, at der skal oprettes en grundejerforening. Grundejerforeningen skal typisk sørge for at vedligeholde områdets grønne områder og veje.

Grundejerforeninger, der er oprettet efter krav fra kommunen, skal have deres vedtægter og vedtægtsændringer godkendt af Favrskov Kommune.

Der er udarbejdet en standardskabelon, som frit kan benyttes af alle kommunens grundejerforeninger - hent skabelonen her

Kommunen skal godkende vedtægterne for grundejerforeningen.

Kort 

Kortet viser et overblik over de grundejerforeninger, vi har kendskab til i Favrskov Kommune.

Klik på en grundejerforening for at få flere oplysninger om foreningen. Er din grundejerforenings information ikke opdateret, kan du kontakte os med rettelserne via kontaktoplysningerne nederst på siden. 

Har du ikke mulighed for at benyttet kortet, kan du kontakte planafdelingen på 89 64 10 10 eller på [email protected].

Vejlaug

Nogle private fællesveje ligger i et område, hvor der ikke er en grundejerforening som varetager vedligeholdelsen. Her kan det være en god ide at oprette et vejlaug. Læs mere om oprettelse af et vejlaug længere nede på siden.

Hold os opdateret

For at det altid er muligt at komme i kontakt med grundejerforeningerne, vil vi meget gerne holdes opdateret. Skriv derfor gerne til os, hvis I ændrer kontaktoplysninger, forperson eller lignende. I kan skrive til os på [email protected].  

Kontakt

Du kan kontakte planafdelingen på 89 64 10 10 eller på [email protected].