Hvordan bestiller jeg et kørekort?

Du kan ansøge om et nyt kørekort hjemmefra, men skal altid møde op i Borgerservice for at få nyt eller få fornyet dit kørekort. Det behøver ikke at være i din egen kommune.

Bestil nyt kørekort her

Husk at medbringe dit kørekort eller anden legitimation med dit CPR-nummer på og et foto. I Borgerservice kan billedet tages for 125 kr.

Husk at medbringe en lægeerklæring, hvis det er fornyelse af erhverv, gruppe 2 (lastbil og bus) eller på grund af sygdom.

Du skal medbringe lægeattest til fornyelse af kørekort til gruppe 1, hvis din læge tidligere har gjort opmærksom på sundhedsforhold, og dit kørekort er udstedt med tidsbegrænset gyldighed.  

Dekorativt billede

Fornyelse af kørekort

Når du skal forny dit kørekort, skal du møde personligt op i borgerservice, og du kan frit vælge kommune. Borgerservice i Favrskov Kommune ligger på Skovvej 20, 8382 Hinnerup.

Hvis du mister dit kørekort eller kortet er slidt, knækket eller ødelagt, skal du ansøge om at få udstedt et duplikatkørekort. Et duplikatkørekort er en kopi af det kørekort, du har mistet. 

Læs mere om kørekort på borger.dk - her kan du også læse om generhvervelse og internationalt kørekort.

Læs om kørekort på borger.dk
Dekorativt billede

Hent Kørekort-appen

Med Kørekort-appen har du dit kørekort nemt og sikkert lige ved hånden.

Læs mere om app til kørekort på borger.dk
Række af knallerter

Knallertkørekort

Kommunen arrangerer knallertundervisning på den kommunale ungdomsskole. Undervisningen består af både teori og praksis - dvs., at du både skal læse, udfylde skriftlige prøver og ud at køre på vejene med en lærer.

Læs mere om knallertkørekort på borger.dk

Ungdomsskolen Favrskov

Kontakt

Borgerservicecentret

Skovvej 20
8382 Hinnerup
[email protected]

Send ikke fortrolige eller følsomme oplysninger på mail.

Direkte telefonnummer: