Ansæt en medarbejder

Jobcenter Favrskov kan hjælpe dig med at finde arbejdskraft til din virksomhed - helt gratis.

Hvad enten din virksomhed har brug for en ansat på få timer eller fuld tid, en fastansat eller midlertidig ansat, en fleksjobber, en vikar eller en lærling, kan vi hjælpe dig med at finde din nye medarbejder. 

Ud fra jobbeskrivelsen og de ønskede kompetencer, kan vi finde de jobsøgende, der matcher bedst, hvorefter du selv vælger, hvem du ønsker en samtale med.

Du kan også benytte Jobnet for Arbejdsgivere, hvor du kan slå ledige stillinger op, søge i CV'er og oprette en CV-agent, der holder øje med interessante kandidater. Vi hjælper dig også gerne med Jobnet. Log på Jobnet for Arbejdsgivere her.

Kontakt en af vores jobkonsulenter og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste rekruttering.

Mentorkursus for virksomheder

Styrk din virksomheds sociale profil og bliv klædt på til at rekruttere medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet.

Jobcenter Favrskov tilbyder et mentorkursus til virksomheder, der vil bruge mentorer til at fastholde nye og nuværende medarbejdere, der kan have brug for lidt ekstra hjælp i arbejdsdagen. Kurset er konkret og praksisnært, og vi lægger vægt på, at du kan bruge det, du lærer på kurset her og nu.

Formålet med mentorkurset er at få forståelse for rollen som mentor og tilføre viden og redskaber, så du personligt og fagligt kan støtte og vejlede en kollega eller ny medarbejder. Jobcenter Favrskov står bag forløbet, der er med til at få flere borgere ud på arbejdsmarkedet og samtidig afhjælpe de lokale virksomheders behov for arbejdskraft. Mentorkurset afholdes en gang om året. 

To gange om året inviterer vi alle mentorer til et netværksmøde. 

MENTOR Company underviser på mentorkurset og faciliterer netværksmøderne. Mentor-arrangementerne er gratis.

Vil du vide mere, eller tilmelde dig mentorkurset, så skriv til [email protected].

Billede af dekorativ karakter

Ordninger til at hjælpe din virksomhed med rekruttering

Din virksomhed kan få hjælp til at rekruttere, opkvalificere og fastholde medarbejdere gennem en række indsatser og ordninger. Læs mere om forskellige muligheder på Styrelsen for Arbejdsmarked og og Rekrutterings hjemmeside. 

Gå til Star.dk