Bymarken

Børnehuset Bymarken er en integreret institution i Hinnerup

Børnehuset Bymarken er en integreret institution med plads til 44 børn i vuggestue og 70 børn i børnehave. 

Åbningstid

  • Mandag til torsdag: 6.30-17.00
  • Fredag til 16.00

Om Børnehuset Bymarken

Børnehuset Bymarken ligger i den vestlige del af Hinnerup med Frijsenborgskoven og Haldum-Hinnerup-skolen som nærmeste naboer.

Børnehuset Bymarken er en integreret institution med vuggestue og børnehave. Vuggestuen består af 2 stuer – Spirerne og Rødderne. I børnehaven har vi Fjeldtrolde (3-4 årige), Bjergtrolde (3-4 årige) samt Skovtroldestuen for de 5-6 årige. Skovtroldene er en udegruppe og går på tur til skovhytten ved Moselund Spejdercenter fire dage om ugen kl. 8.30-14.

Vi er et åbent hus, som hjælper og lærer af hinanden på tværs af grupperne - alle kender alle. Om formiddagen er vi stueopdelt, og om eftermiddagen er vi ét stort fælles hus med forskellige funktioner.

Vores aktiviteter tager udgangspunkt i vores pædagogiske læreplaner og er organiseret i et årshjul. Personalet skiftes til at planlægge og arrangere forløbene, så alle medarbejdere inddrages og bidrager med forskellig viden og kompetencer.

Vi har et godt samarbejde med både skolen og dagplejen og ser en stor værdi i at skabe de bedste overgange for børnene, så de trygt kan bevæge sig fra dagpleje til dagtilbud til skole.

Lokalområdet byder på meget, og vi er ofte på tur til biblioteket, skoven, søen, gymnastiksalen på skolen eller en af de mange offentlige legepladser. Derudover deltager vi også gerne i de lokale kulturelle aktiviteter og svømning. Vuggestuegrupperne tager af sted på deres ladcykler og kommer på den måde vidt omkring.

Vores dygtige og imødekommende personale har høje faglige ambitioner for deres arbejde - vi glæder os til at møde jer.

Mad

Børnehuset Bymarken er en del af den kommunale frokostordning

Praktisk info

Vi er en del af Hinnerup Syd/Vest området med fælles forældrebestyrelse, principper for forældresamarbejde, pædagogiske lærerplaner samt andre politikker og planer. 

Inden dit barn starter i børnehaven, modtager I et velkomstbrev, der beskriver alt vedrørende hverdagen  eksempelvis om garderobe, forældrebestyrelse, fødselsdage m.m.

Tilsyn, forældretilfredshed og læreplan for Børnehuset Bymarken

Forældretilfredshed 2022

Danmarks Statistik har i 2022 gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse blandt forældrene - Læs resultatet af undersøgelsen her

 

Kontakt

Børnehuset Bymarken

Vestergade 33
8382 Hinnerup
Tlf. 89 64 57 50

Daglig leder

Kirstine Ingemann Langvad
Tlf. 89 64 57 50
Mob 51 24 71 83
[email protected]

Send ikke fortrolige eller personfølsomme oplysninger på mail.