Naturværket er et tilbud til personer med sociale, fysiske eller psykiske handicaps, der ønsker beskyttet beskæftigelse i naturen.

Vi tilbyder aktiviteter, beskæftigelse og samvær, som primært foregår udendørs hele året rundt, men vi har også indendørs facilliteter, som vi kan benytte.

Vi er organiseret i to grupper: Produktion og Udeliv. De to grupper laver forskellige aktiviteter og udfører arbejdsopgaver for eksterne kunder.

Produktion

I Produktionsgruppen kan aktiviteterne bl.a. være: træ-kløvning, arbejde på vores savværk, levering af brænde til eksterne kunder, vedligehold af vores arbejdsmaskiner samt arbejde på vores værksteder.

Udeliv

I udelivsgruppen kan aktiviteterne eksempelvis være: havearbejde i nytte- og prydhaven, små træopgaver såsom fremstilling af skærebræt og fuglehuse, bålmad, gåture i området samt ture ud af huset.

Alle på Naturværket hjælper med at få hverdagen til at fungere i det omfang, der matcher den enkeltes ressourcer og kompetencer. 

På Naturværket er der både tid til arbejdsopgaver, hyggeligt samvær samt at lege, sanse og opleve.

Man kan komme på Naturværket alle ugens hverdage eller bare nogle enkelte dage.

For at blive en del af hverdagen på Naturværket kræver det, at din sagsbehandler har visiteret dig til tilbuddet.

Der er tilknyttet 35 borgere og 7 medarbejdere.

Læs om Naturværket på Tilbudsportalen

Billede der viser Naturværket fra luften

Kontakt Naturværket

Afdelingsleder:

Ove Kousholt Højer

Tlf. 89 64 16 35

[email protected]

Ved henvendelse vedrørende køb af brænde, bestilling af produktionsopgaver eller lån af Naturværkets områder, skriv venligst til mail: [email protected].