I Ellemosevej 26B er der plads til at være anderledes, og der er rum, nærvær og tid til alle.

I det daglige tager vi udgangspunkt i "mest muligt i eget liv" med fokus på borgerens behov, ressourcer og udviklingsmuligheder. Der arbejdes ud fra målene i de individuelle delhandleplaner

Borgerne modtager alle dagtilbud enten i huset eller på et eksternt aktivitetstilbud.

I det daglige fylder de pleje- og omsorgsopgaver tidsmæssigt meget, og personalet vægter en pædagogisk tilgang i alle situationer. Pædagogisk arbejder vi ud fra forskellige metoder, som er målrettet den enkeltes behov.

Når borgerne er hjemme, er der fokus på fritid og hjemlige aktiviteter. Borgerne samles om en god film, går en tur i skoven, synger en sang, og nogle gange i weekenden tager vi initiativ til forskellige aktiviteter, f.eks. bagning, madlavning eller kortere og længere udflugter. Det kan foregå i både små og store grupper eller som individuel aktivitet.

Vi har også i løbet af året forskellige traditioner som sommerfest og nytårskur.

I weekenderne arbejder det meste af personalet 15 timers vagter for at give borgeren en helhedsoplevelse uden personaleskift i løbet af dagen.

Huset har 9 værelser med stor fælles opholdsstue, køkken og 4 fælles bad/toilet. 26B ligger i Hadsten tæt på skov og natur og tæt på Hadstens bymidte.

Der er vågen nattevagt i huset.

26B er et botilbud efter § 108 i serviceloven.

Kontakt

Ellemosevej 26B

Ellemosevej 26B
8370 Hadsten

Nattevagt

Tlf. 21 34 56 33

Torben Tinggaard Henriksen

Afdelingsleder
Tlf. 24 62 04 72