Fordialog førte til hurtig byggetilladelse

29.03.2022
Mand står mellem reoler på et lager

Charbroil Nordics fik hurtigt godkendt opførelsen af et nyt pallereols-system på grund af tæt og tidlig dialog med Favrskov Kommune.

Charbroil Nordics forhandler grillmærkerne Charbroil og Dancook, og på lageret i Laurbjerg opbevares reservedele til hele det europæiske marked. I starten af året færdiggjorde Charbroil Nordics opførelsen af et nyt pallereols-system, som skal gøre håndteringen af de mange reservedele endnu mere effektiv.

Projektet kostede omkring en million kroner at realisere, og Charbroil Nordics oplevede god dialog med kommunen undervejs.

- Det er jo et mindre projekt, men det er vigtigt for os. Vores oplevelse er, at det også var vigtigt for kommunen. Vi følte os taget seriøst hele vejen, siger Rasmus Rasmussen, der er lagerchef hos Charbroil Nordics.

Reolsystemet er opført i en af virksomhedens fem lagerhaller i Laurbjerg, og fordi der i systemet er et indskudt dæk, hvor virksomhedens medarbejdere kan gå op og hente reservedele, har der været skærpede krav til brandsikringen.

- Vores brandrådgiver foreslog os at tage tidlig kontakt til kommunen, og det var et rigtig godt råd. På den måde blev vi skarpe på, hvad vi skulle have styr på for at gøre sagsbehandlingen mest effektiv. Vi skulle udarbejde en rapport om brandstrategi, og da den var klar, gik det hurtigt med at få ombygningen godkendt – det tog omkring 14 dage, siger Rasmus Rasmussen.

Reservedelslageret er taget i brug hos Charbroil Nordics, og lagerhallen bliver dermed udnyttet endnu mere effektivt. Det kommer kunderne til gode.

- Det kommer til at gøre en verden til forskel for os. Vi har lidt over 1.400 kvadratmeter hylder i det nye reolsystem – det svarer til halvanden af vores lagerhaller. Det vil bidrage til at nedbringe vores ekspeditionstid og dermed hæve vores kundeservice yderligere. Når det gode vejr er der, vil folk grille, og vi sætter en ære i at levere en reservedel hurtigt, så folk kan få gang i grillen, siger Rasmus Rasmussen.

Er du interesseret i at købe en byggegrund i Favrskov, så kontakt køb- og salgskoordinator Helle Langkjær på [email protected] eller 2974 7016.