Velkommen til dagplejerne i Foldby, Korsholm og Norring

I landlige omgivelser, tæt på skov, mark og sø ligger landsbysamfundet Foldby, Korsholm, Norring

Her kender de fleste hinanden, og området kendetegnes af et godt sammenhold, samarbejde med den lokale børnehave og skole, kirken og idrætsforeningen.

Vi dagplejere har et godt fællesskab og laver mange fælles aktiviteter, både spontant og planlagt. Vi har rigtig gode legestueforhold, med egne lokaler og egen indhegnet legeplads, som bruges flittigt.

Ane-Mette Toft Jørgensen

Ane-Mette Toft Jørgensen

Båstrupvej, Foldby.
Ansat som dagplejer fra 2020.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Læs mindre
Læs mere
Annette Jensen

Annette Jensen

Damsbrovej, Norring.
Ansat som dagplejer fra 2008.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag: kl. 6.45-16.30. Tirsdag-onsdag: kl. 6.45-16.15. Torsdag: kl. 6.45-16.45. Fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg bor i en villa med masser af plads både ude og inde.

Jeg synes, det er vigtigt, at børnene mærker tryghed i startfasen, og jeg lytter og får børnene til at føle, at de er velkomne. Jeg er god til at justere mig efter børnenes behov. Jeg kan også godt lide at være ude, finde naturmaterialer som evt. skal bruges i forbindelse med årstiden.

Jeg er meget kreativ, jeg synger, danser, læser og leger meget med børnene.

Læs mindre
Læs mere
Annette Momme

Annette Momme

Tinningvej, Foldby.
Ansat som dagplejer fra 2002.
Dyr: Kat.
Åbningstider: Mandag: kl. 6.45-16.15. Tirsdag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg bor i hus i landlige omgivelser med høns i haven. Jeg vægter, at børnene har gode oplevelser i trygge rammer. Her er plads til fælles aktiviteter, sjov, knus og gode lege. Der skal være god tid, til at det enkelte barn kan få mulighed for at fordybe sig. Sang, dans og bevægelse er en vigtig del af vores hverdag.

Jeg prioriterer udelivet højt. Vi leger i haven, fodrer hønsene, følger årets gang på markerne omkring os og tager på små ture i området. Nogle gange alene og andre gange sammen med nogle af områdets andre dagplejere. Vi er i legestue en gang om ugen. Jeg har min egen ladcykel, som bliver brugt på ture ud i det blå. Ofte til skoven, hvor vi besøger et fast sted og følger årstidernes skiften.

Læs mindre
Læs mere
Baidaa Abdul Wahab Abdul

Baidaa Abdul Wahab Abdul Kudir

Korslystvej, Norring
Ansat som dagplejer fra 2006.
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag: kl. 6.45-16.30. Tirsdag: kl. 6.45-16.15. Onsdag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg bor i en stor villa med en legevenlig have.

Jeg lægger vægt på det kreative med børnene, og jeg er god til at lave forskellige aktiviteter med børnene. Vi bager, maler, leger, osv. Jeg er god til at synge med børnene (selvfølgelig tilpasset barnets alder). Gåtur hører også med i vores dejlige hverdag.  Nogle gange pakker vi madpakker og går en tur  i skoven. Andre gange til Hinnerup bibliotek, hvor vi låner bøger.

Læs mindre
Læs mere
Gitte Christensen

Gitte Christensen

Fusagervej, Foldby
Ansat som dagplejer fra 2016.
Dyr: Katte
Åbningstid: Mandag-torsdag: 6.45-16.30, fredag: 6.45-15.45

Jeg og min mand bor godt placeret midt i Foldbys villakvarter med udsigt over markerne op til skoven. I vores indhegnede have, med udsigt over markerne og græssende heste, finder I sandkasse, legehus, masser af legetøj og god plads at udfolde sig på. Vi har en søn og en datter.

Jeg vægter frisk luft, evt. en cykeltur, legestue, læse bøger, synge-danse og masser af tid til leg og motorisk udfoldelse er noget af det, man møder i min dagpleje. Hjælp til selvhjælp er også en del af hverdagen, og dagene er ofte lige så forskellige som børnene. Jeg elsker højtider og lader gerne børnene udfolde sig kreativt hele året.

Jeg har i en årrække været spejderleder ved Søften Spejderne og i en periode været hjælpetræner ved børnegymnastik.

Læs mindre
Læs mere
Grethe Thomsen

Grethe S. Thomsen

Riisbakken, Norring.
Ansat som dagplejer fra 1993.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag- tirsdag: kl. 6.45–16.30. Onsdag: kl. 6.45-16.15. Torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg bor i hus med have. Jeg vægter, at børnene kommer ud i frisk luft og bevæger kroppen hver dag, sommer som vinter. Vi går tit en tur, og vi snakker om alt, hvad vi ser i naturen. Jeg vægter højt, at børnene lærer om naturen .

I min dagpleje er det vigtig, at alle er trygge, og at vi alle har det godt med hinanden.

Læs mindre
Læs mere
Hulda Thomasen

Hulda Thomasen

Nøragervej, Foldby.
Ansat som dagplejer fra 1993.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag: kl. 6.45-16.15. Tirsdag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg bor på et landbrug med masser af udendørs arealer. Min mand arbejder hjemme og er også en stor del af børnenes liv. En gang om ugen går vi i legestue, hvor vi mødes med de andre børn og voksne, vi laver forskellige aktiviteter og fejrer årets højtider.

Læs mindre
Læs mere
Jette Terkelsen

Jette Terkelsen

Fusagervej, Foldby.
Ansat som dagplejer fra 2005.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7-16.45, fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et hus i 2 etager.

Jeg kan rigtig godt lide at sidde på gulvet sammen med børnene, hvor vi synger, læser og leger. Jeg går meget op i dialogisk læsning med børnene, Jeg kan godt lide at være ude, hvor vi udforsker naturen, jeg iagttager børnene både i leg og motorik, samt i det sociale liv. Vi mødes med de andre i legestuen en gang om ugen.

Læs mindre
Læs mere
Karin Søndergaard Jensen

Karin Søndergaard Jensen

Toftegårdsvej, Foldby.
Ansat som dagplejer fra 2005.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag: kl. 6.45-16.30. Tirsdag: kl. 6.45-16.15. Onsdag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg bor i en villa med en stor have på blind vej.

Jeg er meget aktiv ude som inde, med motoriske lege for at lære kroppen at kende. Jeg viser stor tålmodighed over for børnene, øver meget selvhjulpenhed, og jeg går op i vores traditioner jul, fastelavn mm. Jeg læser meget med børnene og bruger bogens handling som samtaleemne til den videre lege bagefter - ude som inde.

Jeg bruger min fortid som gartner til at give børnene meget viden om planter i haven, hvor vi dyrker vores grøntsager. Jeg gør meget ud af at bage brød selv, med mange varianter, og jeg serverer helst kun årstidens frugt og grønt. Jeg tager meget gerne på tur på dagplejens fælles cykel, når børnegruppen tillader det.

Læs mindre
Læs mere
Liselotte Sloth Eilath

Liselotte Sloth Eilath (Søs)

Lykkekærvej, Foldby
Ansat som dagplejer fra 2006.
Dyr: Hund.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i hus på en lukket villavej med lukket have. Jeg bor sammen med min søn (1996) og vores Westie-hund Pepsi. Huset er røgfrit.

Mit navn er Liselotte, men jeg bliver kaldt Søs. Jeg blev færdiguddannet til pædagog i 1988 og har siden arbejdet med små børn. Jeg er meget glad for mit arbejde i dagplejen. Jeg har en nærværende, anerkendende, kærlig og åben personlighed.

Jeg lægger vægt på et godt samarbejde med en åben og ærlig dialog og med plads til forskelligheder. I min dagligdag arbejder jeg omkring de seks lærerplans temaer. Jeg bruger billeder som dokumentation, og de sættes løbende ind i børnenes mappe, som man altid er velkommen til at låne med hjem. Jeg planlægger, at vi kommer ud hver dag hele året rundt, med få undtagelser. Jeg møder altid børnene, der hvor de er og sørger for, at de får en tryg og glad hverdag med en masse udendørs og indendørs aktiviteter. 

Læs mindre
Læs mere
Pia Braad Hansen

Pia Braad Hansen

Korslystvej, Norring.
Ansat som dagplejer fra 2004.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-torsdag 6.30-16.15, fredag 6.30-15.30

Jeg bor i en villa på et lukket vænge ud til marker.

Jeg er glad og positiv med humor. Jeg er kærlig, ærlig og omsorgsfuld og tager en dag af gangen. Jeg er glad for danske traditioner som fastelavn m/ sange, udklædning og tøndeslagning samt påske og jul, med hvad det nu indebærer. Jeg er kreativ, synger, danser og laver motorisk gymnastik med børnene, men vil også gerne ud i den friske luft. Og følger årstiden i ”baghaven” på marken. Jeg bager selv boller/franskbrød, og jeg går ind for danske fødevarer og økologi.

Læs mindre
Læs mere
Ursula Lund Hasager

Ursula Lund Hasager

Fusagervej, Foldby
Ansat som dagplejer fra 2017.
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15, fredag: kl. 6.30-15.30

Jeg bor i hus i to etager - underetagen bruges til dagplejen. Stor have. Jeg vægter en rolig start på dagen for børnene. Jeg vægter at mødes med de andre dagplejere - og lære deres børn at kende. Det er vigtigt for børnenes senere trivsel i børnehaven. Jeg vægter frisk luft til børnene, gåture m.v. Jeg vægter også, at børnene får forskellige smagsoplevelser. Jeg vægter at have et bredt udvalg af legetøj. 

Læs mindre
Læs mere