Velkommen til dagplejerne i Hadbjerg, Selling, Voldum

Livet på landet er fyldt med muligheder, stor glæde ved alle årstider, leg på boldbanerne og cykelture til skoven med vores ladcykler.

Legestuen en gang om ugen giver kendskab til andre børn og voksne, hvilket er en stor fordel ved gæstedagpleje, og børnene skal videre til børnehaven.

Anni Jacobsen Lindgaard

Anni Jacobsen Lindgaard

H.C. Andersensvej, Selling
Ansat som dagplejer fra 2007
Dyr: Hund
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor sammen med min mand og 3 børn i et parcelhus med indhegnet legeplads i haven.

Jeg er åben og smilende med en anerkendende tilgang til børn og forældre. Det er vigtigt for mig, at hvert enkelt barn føler sig set og hørt og mødes med omsorg og udfordringer i dagligdagen. Jeg lægger stor vægt på barnets sproglige og motoriske udvikling.

Vi er meget ude i haven, på opdagelse i naturen og tit på besøg på legepladsen hos Selling Børnehus, med hvem, vi dagplejere i Selling har et stort pædagogisk samarbejde.

Læs mindre
Læs mere
Birgitte Lajer Lystlund

Birgitte Lajer Lystlund

Dagplejer modtager ikke børn i øjeblikket

Clausholmvej, Voldum
Ansat som dagplejer fra 2015
Dyr: Hund
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00 -16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor sammen med min mand og vores tre børn i et hus med indhegnet legeplads i haven tæt på skoven.

I mit hus er der plads til leg, læring og masser af hygge og nærvær, og børnene vil føle sig en del af min familie. For mig er det vigtigt at give nærvær og omsorg og give børnene tryghed og et godt forældresamarbejde.

Dagen er planlagt efter børnenes behov. Jeg nyder at være ude på legepladsen, besøge børnehaven, være i legestue, i hallen, i skoven og på en cykeltur på vores fælles ladcykel, som vi har med de andre dagplejere.

Om sommeren nyder vi vores middagsmad på legepladsen i haven.

Læs mindre
Læs mere
Carina Jensen

Carina Jensen

Tåstrupvej, Selling
Ansat som dagplejer fra 2023
Dyr: hund, kat, marsvin, høns og vandrende pinde
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15, fredag kl. 6.30-15.30

Jeg bor i et hus med en lukket have med alle vores dyr ( hund, kat, marsvin, høns og vandrende pinde). Velkommen på “gården”.

Mine kerneværdier er nærvær, omsorg, tryghed og gode relationer. Jeg mener, det er grundfundamentet i en god dagpleje.

Vi er meget ude, er nysgerrige og undersøgende i naturen. Der er meget få dage, vi ikke er ude.

Derudover er vi ret fjollede, tumler, øver motorik, læser bøger, synger og alt muligt andet sjov.

Vi mødes ofte med kollegaer og deres dagplejebørn. I vinterhalvåret har vi legestue 2 gange om ugen, hvor vi spiser sammen og laver sjove aktiviteter.

Jeg ser meget på det enkelte barn og forsøger herudfra at skabe de bedste forudsætninger for deres udvikling - i samarbejdet med jer som forældre. Derfor er forældresamarbejdet meget vigtigt for mig.

Læs mindre
Læs mere
Conny Hansen

Conny Hansen

Skjoldborgsvej, Selling
Ansat som dagplejer fra 1992
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30

Jeg bor i hus med lukket have.

Jeg er et roligt, smilende og stabilt menneske. At give tryghed, omsorg, kærlighed og nærvær er det vigtigste i mit pædagogiske arbejde med børnene. Jeg giver ro og tid til det enkelte barn. 

Vi er meget ude, leger i haven, på tur i naturen, på legeplads og sammen med kolleger. Jeg synger meget med børnene. Jeg har meget fokus på sproget, snakker om hvad vi ser, og hvad vi laver. Jeg arbejder på, at børnene bliver selvhjulpne. Jeg arbejder på et tæt og åbent forældersamarbejde.

Læs mindre
Læs mere
Dorthe Bjerregaard - Voldum

Dorthe Bjerregaard

Dalsbrovej, Voldum
Ansat som dagplejer fra 2022
Dyr: Ingen
Mandag-torsdag 6:30-16:15. Fredag 6:30-15:30

Jeg er 57 år, gift med Holger og har ikke længere hjemmeboende børn. Vi bor i hus med dejlig lukket have og plads til leg, bevægelse og opdagelse for, hvad naturen tilbyder i min have. Inde har vi god plads til leg og bevægelse både i mit køkken/alrum og på det dertil indrettede legeværelse.

Jeg vægter ro, omsorg og tid. Min tilgang til børn og forældre er anerkendende, ressource-orienteret og båret af gode relationer til hinanden.

Åben- og ærlighed er kernen for forældresamarbejdet. Jeg brænder for arbejdet med børn, og jeg gør mit bedste for at tilbyde dem en hverdag med forskellige aktiviteter og her støtte og guide dem, så de får de bedste muligheder for at udvikle sig i deres tempo.

Jeg brænder for sang, musik og bevægelse. Jeg nyder at være ude i haven eller på tur. Børn skal ud og sanse naturen. Jeg har engareal nedenfor haven og ikke langt til køer på marken. Der er skoven, legepladserne og møder med kolleger og deres børn. Alt sammen tilpasset børnegruppen, dagsformen og det enkelte barns udvikling og behov.

Læs mindre
Læs mere
Gitte Lystlund Hedegaard

Gitte Lystlund Hedegaard

Bavnehøjvej, Hadbjerg
Ansat som dagplejer fra 1993
Dyr: En kanin og en lille hund
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Jeg bor i en ældre rødstensvilla i hyggelige rammer med masser af muligheder for leg, både ude og inde. Børnene og jeg opholder os i hele underetagen, alt efter hvad legen byder. Min have er lille og hyggelig, og med masser af små kroge til leg og hygge. Jeg har en god stor, overdækket sandkasse og en dejlig lang havegang til scooter-fræs.

I vores store træ hænger en sansegynge, hvor vi ofte får en gyngetur og en sang. I hverdagen vægter jeg, at være nærværende, se det enkelte barns behov og tilpasse dagens udfordringer efter børnegruppen.

I de sidste fem år, har jeg været naturdagplejer i form af ”Grønne Spirer” og jeg er lige blevet optaget som ”Spring-ud-i-naturen”-dagplejer. Derfor lægger jeg stor vægt på udeliv og –leg. Vi besøger både skov, strand og nærområde, som vi bruger i vid udstrækning til leg og læring.

Børnene og jeg mødes fast med en anden naturdagplejer i byen, én gang om ugen. Her er vi kreative, kigger på naturens små vidundere og spiser madpakker eller laver mad sammen. Jeg har min egen ladcykel til 4 børn, så det er nemt (og sjovt) at komme omkring. Vi er i legestue én gang om ugen og ses jævnligt med de andre dagplejere i gruppen.

Læs mindre
Læs mere
Jette Sa

Jette Saabye

Voldum-Rudvej, Voldum
Ansat som dagplejer fra 1995
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 6.30–16.15. Fredag: kl. 6.30–15.30.

Jeg bor i hus med en stor have, hvor der er plads til leg. Vi bruger naturen rigtig meget, og vi er ude hver dag. Kosten er sund og varieret og som regel hjemmebagt brød. Jeg vægter højt, at alle børn trives, og  at forældresamarbejdet fungerer godt.

Læs mindre
Læs mere
Karen Bjørn

Karen Ødum Bjørn

Kærsmindevej, Hadbjerg
Ansat som dagplejer fra 2000
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Det betyder meget for mig, at alle børn skal have en god og tryg hverdag. Godt samarbejde med forældrene er ligeledes vigtigt, for at jeg kan dække hvert barns behov.

Jeg er grøn dagplejer, hvilket betyder, at vi er rigtig meget ude både i vores store have og rundt i området. I vores gruppe er vi nogle stykker, der har samarbejde om udendørsaktiviteter, som dækker læreplanerne, hvilket gør at vi har meget fokus på de kompetencer, der passer til børnenes alder.

Læs mindre
Læs mere
Lene Magnussen

Lene Magnussen

Rigtrupvej, Voldum.
Ansat som dagplejer fra 2004
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en nyistandsat ældre villa med stor have og legeplads som indbyder til leg og aktivitet.

Jeg vægter højt at tilgodese det enkelte barns behov. Alle børn bliver set, hørt og inkluderet i alle aktiviteter. Det er en hverdag fyldt med glæde, smil, varme, knus og hjerterum, og ikke mindst masser af tid og tålmodighed. 

Jeg har en aktiv hverdag, hvor jeg bruger de muligheder, der er i lokalområdet. Vi bruger skoven, legepladsen, hallen, by-parken og ikke mindst den ladcykel, som dagplejen har til rådighed, hvor der tages på længere ture. Jeg har et rigtig godt samarbejde med Voldum Børnehus, hvor jeg er på besøg hver uge. Det giver børnene en tidlig relation, som er god og tryg og gør overgangen let for både børn og voksne. Jeg benytter ofte egen have, hvor jeg får besøg af kolleger og deres børn.

Læs mindre
Læs mere
Lone Bruun Schjødt

Lone Bruun Schjødt

Voldum Rud Vej, Voldum
Ansat som dagplejer fra 2018
Dyr: Hund
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i hus med min mand og min datter. Haven er lukket af og indhegnet. Der er mulighed for at sove udenfor under halvtag i egen vogn. Indenfor er der bryggers med hver sit skab til børnenes tøj/ting, toilet og et legerum, hvor der er mulighed for alverdens leg og hygge.

Jeg lægger vægt på et godt og tillidsfuldt samarbejde med jer forældre, og at børnene skal føle sig trygge, og at anerkende børnene i deres legende og udforskende måde at se verden på.

Jeg går meget op i, at børnene får en god start på dagen ved afleveringen. Jeg tager så vidt muligt udgangspunkt i det enkelte barns behov, dog skal vi få hverdagen til at fungere sammen. Vi bevæger os meget sammen i aktiviteter og leg. Vi går i legestue en gang om ugen og er ofte ude i haven og ude på gåture.

Læs mindre
Læs mere
Louise Friis Østergaard

Louise Friis Østergaard

Nattergalevej, Hadbjerg
Ansat som dagplejer fra 2016.
Dyr: en lille hund.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg hedder Louise, og jeg er dagplejer i Selling. Jeg bor på en landejendom sammen med min mand og vores 4 børn.

Jeg har en stor indhegnet have, hvor der er god plads til at lege.

Jeg deltager i legestue 1 gang om ugen, så børnene lærer at lege i større grupper.

Mine værdier er omsorg, nærvær, tålmodighed og anerkendelse.

I forældresamarbejdet er det vigtigt for mig med ærlighed og god kommunikation

Velkommen i min dagpleje.
 

Læs mindre
Læs mere
Maybritt Pustelnik

Maybritt Kastrup Pustelnik Hansen

Østervænget 86, Voldum
Ansat som dagplejer fra 2022
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15, fredag kl. 6.30-15.30

Jeg bor i hus, som er indrettet til leg. Jeg har en stor have som indbyder til leg, aktivitet og læring.
Hos mig betyder det meget, at alle børn skal have en tryg og god hverdag, via nærvær, leg, læring, omsorg og hygge. Jeg arbejder for et godt samarbejde med forældrene, så vi sammen kan dække hvert barns behov og udvikle det enkelte barn.

Hos mig er leg ikke bare leg, men en del af børns udvikling og læring.

Jeg bruger gerne de nærliggende områder til ture fx skoven, legepladsen, hallen osv. og så er vi en hel del ude i haven. Vi besøger børnehaven, plejehjemmet og tager i legestue.

Når jeg planlægger en aktivitet/dag kigger jeg på børnene og deres behov, så det tilpasses børnegruppen. Så det enkelte barns udvikling og behov til tilpasset. Vi nyder gerne vores frokost i naturen om sommeren.

Jeg har et godt tæt samarbejde med mine kolleger.

Læs mindre
Læs mere
Pernille Dalby Pedersen

Pernille Dalby Pedersen

H. C. Andersensvej, Selling
Ansat som dagplejer fra 2023
Dyr: ingen
Åbningstid: mandag-torsdag 6.30-16.15 fredag 6.30-15.30

Jeg bor sammen med min mand og vores to drenge. Vi har en lukket have, hvor der er plads til boldspil, bevægelse og til masser af sandkage i sandkassen. Jeg bor et stenkast fra det grønne område i Selling, som vi bruger som en ekstra have.
 
Jeg er stor tilhænger af, at nærvær er alfa omega. Omsorg er en naturlig del af mig, og jeg sætter meget pris på at kunne give børn en tryg og stabil hverdag. Sang og kreativitet kan jeg også rigtig godt lide at lave sammen med børnene. Derudover tager jeg børnene med ud i naturen, hvor vi har tid til at fordybe os i, hvad der lige interesserer gruppen.

Læs mindre
Læs mere
Zennie Lyager

Zennie Lyager

Rudbjergvej, Hadbjerg
Ansat som dagplejer fra 2016.
Dyr: 2 katte.
Åbningstider: Mandag- torsdag: kl.06.15-16.00. Fredag: kl.06.15-15.15.

Jeg bor i et dejligt hus, hvor der er rigeligt med plads til leg. Vi har en dejlig stor indhegnet have med plads til masser af udeleg.

Jeg vægter forskelligheder, relationer, nærvær, respekt og trivsel meget højt. Det er vigtigt for mig, at der er plads til hver enkelt barn og dennes behov i hverdagen, hvorfor man nogle gange i min dagpleje vil opleve, at planlagte aktiviteter kan blive vendt på hovedet eller aflyst – da en aktivitet den ene dag, vil fungere bedre en anden dag.

Vi bruger meget tid ude, både i haven og rundt omkring i nærmiljøet. Der er altid plads og overskud til knus og kram, en god sludder, til at læse en bog højt, studere fuglene på vores terrasse, eller bygge huler under bordene. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad vi finder på her hos mig. Hvem vil i også møde i mit hus: Min mand Peter og vores 2 drenge.

Læs mindre
Læs mere