Velkommen til dagplejerne i Hadsten

Nærmiljøet er i fokus i vores gruppe. Vi bor tæt på eng og skov.

Vi er to grupper af dagplejere i Hadsten. Vores grupper bor tæt på eng og skov, hvilket gør at vi alle er meget i udelivet. Her er flere gode legepladser, lukkede stisystemer og dejlige skove. Vi har fire ladcykler, som gør det muligt at komme på lidt længere udflugter.

Vi går i legestue - det giver børnene mulighed for at lære andre dagplejere og børn at kende, og på den måde styrkes børnenes sociale kompetencer. Vi har et tæt samarbejde med hinanden, og vi arbejder med at give børnene en tryg opstart med masser af læring, omsorg, gå-på-mod og frisk luft.

Vi er i løbende dialog med hinanden og hinandens børn, hvilket giver børnene en tryghed i forbindelse med vores gæstesystem. Årligt holder vi arrangementer med forældre og har udover det et samarbejde med biblioteket, børne-bio og byens børnehaver. Hvert år deltager vi aktivt i byens forskellige kulturelle aktiviteter, blandt andet Sangens Dag, idrætsdag, sommerfest og juletræsfest.

Anja Jøhnke Larsen - dagplejer

Anja Jøhnke Larsen

Lyngåvej, Hadsten
Ansat som dagplejer: 2008
Dyr: Hund
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag kl. 6.30-15.30

Lægger vægt på :

 • At børnene føler sig trygge hos mig
 • Det enkelte barns trivsel og udvikling
 • Bruger pædagogisk læsning 
 • Synger / laver sanglege med fagter
 • At vi kommer og udforsker naturen
 • Involverer børnene i de daglige gøremål
 • Sørger for variabel kost
 • Laver mange motoriske aktiviteter
 • Og meget mere. 

Bor i parcelhus i Hadsten og har 2 børn på 14 og 18 år

Læs mindre
Læs mere
Annalise Bjerregaard Meisner

Annalise Bjerregaard Meisner

Norgesvej, Hadsten.
Ansat som dagplejer fra 1992.
Dyr: Kat.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Som Grønne Spirers naturdagplejer og "spring ud i naturen", er vi ude hver dag. Vi bruger haven, marken og skoven dagligt. Vi har en ladcykel, som vi er rigtig glade for. Vi cykler ud og ser på dyrene og mejetærskeren, vi har madpakker med. Naturen er verdens største legeplads og fuld af oplevelser. Vi hopper i vandpytterne, og vi må gerne blive beskidte. Vi laver bålmad med andre børn og kollegaer. Vi  benytter lokale oplevelser som biblioteket, bio og spejderhytten. Vi går også i legestue. Jeg vægter, at børnene har en tryg og sjov hverdag.

Læs mindre
Læs mere
Anne Dorthe Jørgensen

Anne-Dorthe Jørgensen

Vinterslevvej, Hadsten.
Ansat som dagplejer fra 1995.
Dyr: Kat.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et parcelhus i rolige og grønne omgivelser med masse af sti-forbindelser. Jeg lægger stor vægt på at stimulere barnets udvikling gennem leg, sang og aktiviteter, der passer til min børnegruppe, at inkludere hvert barn, så alle føler sig trygge og værdsat i hjemlige og hyggelige omgivelser.

Vi er ude hver dag, og i løbet af ugen tager vi på besøg (formiddag) i bl.a. børnehaven - legestuen - skoven - legepladser i omegnen og hos kollegaer. Faste traditioner i min dagpleje er fastelavn - dagplejens dag - børnejule-gudstjeneste og juletræsfest. 

Læs mindre
Læs mere
Anette Bonde Olesen

Annette Bonde Olesen

Jupitervej, Hadsten.
Ansat som dagplejer fra 1993.
Dyr: Hund
Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15.Fredag kl.  6.30-15.30.

Jeg bor i et parcelhus med have.

I min dagpleje lægger jeg vægt på, at børnene oplever tryghed, nærvær, anerkendelse, og at alle inkluderes. Endvidere lægger jeg vægt på børnenes trivsel, og at de mødes der, hvor de er i deres udvikling.

Dagen i dagplejen byder på leg, sang, dans, gymnastik, læsning af bøger, udeliv på legepladsen, i naturen, samvær med andre børn og kollegaer. Jeg vægter forældresamarbejdet højt, da vi derigennem kan give barnet de bedste vilkår for at få en tryg og god tid i dagplejen.

Læs mindre
Læs mere
Anni Lauridsen - Hadsten

Anni Lauridsen

Vesterskovvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2017.
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i en villa, hvor vi har indrettet et legeværelse med udgang til en stor dejlig have. Her er der plads til, at børnene kan udfolde sig motorisk og lege i vores nye sandkasse. Det er vigtigt for mig, at børnene har en tryg og stabil hverdag med udfordringer, der passer til det enkelte barn. Dette kan ske gennem en gåtur i skoven, på jagt efter spændende blade, blomster og måske en frø eller to. Til middag kan vi finde på at lave tag-selv-bord med lækre rugbrødsmadder og et lækkert glas vand. Vi kan også finde på at sidde indenfor og synge lærerige rim og remser eller laver tegninger til mor og far. Hos mig vil hver dag ikke være den samme.

Læs mindre
Læs mere
Berit Leth Hansen

Berit Leth Hansen

Venusvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2016.
Dyr: Hund
Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15, fredag 6.30-15.30

Jeg bor i et et-plans hus med eget legeværelse til dagplejebørnene. Udendørs er der en god stor indhegnet have, hvor der både er plads til at køre på scooter, lege i sandkassen eller hygge på græsplænen.

Jeg vægter en rolig og genkendelig hverdag hvor tryghed, omsorg og nærvær vægtes højt. Vi synger, læser, øver motorik og leger dagen igennem. Vi har ture ud af huset så som: børnehavens legeplads, skolens gymnastiksal, skoven, biblioteket, besøge eller få besøg af mine kollegaer etc. Vi øver meget selvhjulpenhed f.eks. tage tøj/sko af og på. Kravle op på puslebordet og op på høj-stol.

Læs mindre
Læs mere
Betina Nielsen

Betina Nielsen

Sverigesvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2018
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl.6.30-15.30.

Jeg bor i et to-etager hus tæt på skov, mark og grønne områder. Jeg har egen indgang til min dagpleje. Jeg har et dejligt legeværelse og en stor have, hvor der er plads til leg og læring. 

I min hverdag vægter jeg trivsel, tryghed, nærvær og omsorg i arbejdet med børnene, og hvor fokus er på det enkelte barns kompetencer og behov. Jeg arbejder med/ud fra de 6 læreplanstemaer. Jeg vægter både ude- og hjemmelivet lige højt, fordybelse i at læse en bog, tegne/male, synge, traditioner som jul, påske, fastelavn, lege i haven, en tur i skoven, hoppe i vandpytter, gå med bare tæer i græsset, kigge på krible krable dyr. Jeg øver børnene  i at blive selvhjulpne, selv tage sko på/tøj på mv. Jeg vægter højt et godt forældresamarbejde, som bygger på tillid, ærlighed og åbenhed om jeres barns trivsel og udvikling. 

Læs mindre
Læs mere
Betina Vester Nielsen

Betina Vester Nielsen

Vinterslevvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2024
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 6.45-16.30, fredag kl. 6.45-15.45

Jeg bor i et et-plans parcelhus med stort køkken-alrum med tilstødende legeværelse. I hele huset er der gulvvarme. Vi har en stor lukket have med egen lille legeplads. 
Jeg bor her med min mand og vores 3 børn.

Jeg lægger stor vægt på at stimulere barnets læring og udvikling med sang, motorik, dans, kreativitet (klippe/klistre) samt gode og spændende smagsoplevelser. Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig set og trygge i hjemlige omgivelser.

En dag hos mig kan byde på en gåtur, hvor vi ser på dyr og snakker om naturen, en tur på legepladsen, legestue, en tur til biblioteket, samvær med kollegaer og deres børn, en tur i skoven, eller hvad vi nu ellers kan finde på. 

Jeg er tidligere uddannet kok og vægter økologi højt. Hos mig får man hjemmebag og kan blive udfordret på at være madmodig.

Jeg er et roligt og omsorgsfuldt menneske, der vægter et godt og ærligt forældresamarbejde højt.

Læs mindre
Læs mere
Bettina Kristensen

Bettina Kristensen

Vinterslevvej Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2001.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6:45-16:30. Fredag kl. 7-16

Jeg bor i en et-plans villa med stor have.

Jeg elsker at danse, synge og læse bøger - og lige nu er vi i gang med skriftsproget og vil lære hele ABC-en og mange små ord at kende, f. eks. børnenes egne navne. At lege i haven er dejligt; vi kører f.eks. de små barnevogne rundt om de mange træer. Bagefter er det skønt at komme ind og spise frokost og selv smøre rugbrød med sin kniv og spise med gaffel. 

Læs mindre
Læs mere
Birgitte Boeriis Goulding

Birgitte Boeriis Goulding

Bøgehaven Hadsten
Ansat som dagplejer siden 1997
Dyr: ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag 6.30-16.15. Fredag 6.30-15.30

Jeg bor sammen med min mand i en stor 5-værelses lejlighed med god plads til børnene, og et lille hyggeligt udeområde. Skoven ligger næsten i baghaven, og vi bruger den rigtig meget. Lige rundt om hjørnet er der en dejlig legeplads og flere grønne områder.

Som person er jeg nærværende, rummelig og altid i godt humør.

I mit hjem skal der være trygt og harmonisk, der skal være plads til hvert barns behov og udvikling.

Jeg sætter stor pris på et godt forældresamarbejde.

Læs mindre
Læs mere
Charlotte Lysgaard

Charlotte Lysgaard

Vesselbjergvej i Hadsten.
Ansat som dagplejer fra 2006
Dyr: lille hund
Åbningstider: Mandag til torsdag : 6.30-16.15, fredag 6.30-15.30

Jeg bor i hus, hvor skoven er lige i baghaven.

Jeg vægter nærvær, omsorg og tryghed i mit arbejde med børnene. Jeg tager mig kærligt af børnene og passer dem i et rumligt miljø præget af sikkerhed, åbenhed og tillid samt respektfuld opmærksomhed på det enkelte barns individuelle behov, grænser og selvværdsfølelse.

Hverdagen her fungerer som et udviklings- og læringsmiljø, hvor børnene støttes, stimuleres, udfordres, opdrages og vejledes til at udvikle dets kompetencer og personlighed, eks. fri leg, voksenstyret leg, motorik, tilberede mad, læse, synge, tegne, ture ud af huset, sanser m.m.

Læs mindre
Læs mere
Eva Rytter Handberg

Eva Rytter Handberg

Vestergade, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2017
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg er stadig et legebarn, vi leger meget og på børnenes principper. Jeg bager gerne og bager tit boller. Vi er gerne ude i den friske luft hver dag. Vi holder øje med naturen og årstidernes skiften. Vi finder bøgerne frem og hygger med højtlæsning.

Læs mindre
Læs mere
Hanne Horn

Hanne Horn

Dagplejer modtager ikke børn i øjeblikket

Plutovej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 1984 (heraf 14 år som støttedagplejer)
Dyr: Hund

Jeg bor i parcelhus med lukket have og legeplads. Som gæstedagplejer vil jeg lægge stor vægt på, at børnene føler sig trygge ved mig.

Jeg er meget anerkendende og nærværende i mit arbejde med børnene.

I gæstedagpleje planlægger vi ikke dagen, men tager udgangspunkt i de børn, der er her den enkelte dag.

Vi leger ude og inde og har skov og eng tæt på, så det vil vi benytte.

Læs mindre
Læs mere
Heidi Kjær Jerking

Heidi Kjær Jerking

Hadbjergvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2004
Dyr: Kat
Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 6.45–16.30. Fredag:  kl. 6.45–15.45.

Jeg bor centralt i en gammel villa – tæt ved Hadsten Skole. Udenfor er der et stort område til leg, der både indeholder flise- og græsareal. Der er gynger, shelter, bålsted, sandkasse og en lille bakketop med rutsjebane. Indenfor har jeg en stor entre med adgang til et legeværelse og badeværelse. Jeg vægter højt det gode samspil – at både børn og forældre føler sig trygge. Ser på det enkelte barns kompetencer og inkluderer det i fællesskabet. Bruger meget naturen til aktiviteter og legeplads. Er ude hver dag, så årstidens gang følges tæt. Har siden 2011 arbejdet som Grønne Spirer; en certificering af Friluftsrådet, for at arbejde i og med naturen.

Læs mindre
Læs mere
Henny Hedevang Rasmussen

Henny Hedevang Rasmussen

Over Hadstenvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2001
Dyr: kat og hund (golden retriever).
Åbningstider: Mandag-onsdag: kl. 6.35-16.15. Torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.45.

Jeg bor i hus med stor lukket have. Fokus er på en tryg og rolig hverdag, hvor børnene bliver styrket på et alderssvarende niveau sprogligt og socialt gennem leg og aktiviteter. Vi bruger sanserne i udelivet både hjemme og i nærområdet, hvilket udvikler børnenes robusthed og motorik, hvor de fornemmer skiftende årstider. Synger en gang om måneden for de ældre på plejehjemmet Møllegården.

Jeg prioriterer et tillidsfuldt samarbejde med forældrene ved daglig dialog, hvor aktiviteter og udfordringer drøftes.

Læs mindre
Læs mere
Henriette Meisner

Henriette Langhave Meisner

Ørnevænget, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 1998
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i et parcelhus med lukket have og med skoven som nabo. Jeg er natur/spring-ud-i-naturen dagplejer. Som naturdagpleje er vi ude i naturen og skoven. Vi laver mad på bål, og vi samler ting fra naturen. Jeg har også min egen ladcykel, som vi bruger til at komme rundt i skoven og på landet og se dyrene. Jeg har også et stort legeværelse, hvor børnene kan lege og bevæge sig. For mig er omsorg, tryghed og nærvær vigtigt. Jeg vægter at give jeres barn en god dag.

Læs mindre
Læs mere
Iben Larsen

Iben Larsen

Vestergade, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2007
Dyr: 2 marsvin
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-15.30

Jeg bor i villa med stor have med rig mulighed for at børnene kan lege.

I hverdagen tager jeg udgangspunkt i den børnegruppe, jeg har. Jeg er særligt optaget af, at hver enkelt barn føler sig tryg, set og en del af et fællesskab. Jeg er Grønne Spirer og er derfor sammen med børnene optaget af naturen. Vi er i skoven, på cykelture og i haven, hvor vi undersøger naturen. Det er vigtigt for mig, at børnene får mulighed for at fordybe sig i leg og aktiviteter. Vi tegner, maler, klipper, synger, danser, laver mindfulness og meget mere.

Læs mindre
Læs mere
June Jensen

June Annika Jensen

Uffesvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2016
Dyr: ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl.6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa op til en dejlig park og nær Hadsten byskov.

I min dagpleje er der fokus på barnets trivsel, læring og udvikling. Jeg arbejder ud fra det enkelte barns behov og ressourcer både mentalt, fysisk og socialt. Jeg lægger stor vægt på at skabe et trygt, varm og roligt miljø for børnene. Jeg arbejder målrettet ud fra de 6 læreplantemaer for at sikre mig, at der er fokus på alle barnets potentialer og kompetencer. Vi er ude og lege i naturen næste hver dag; vi spiser sundt og varieret; vi deltager i områdets aktiviteter med andre dagplejere og institutioner.

Det gode forældresamarbejde og den daglige åbne dialog er meget vigtig, da den er det grundlæggende for barnets trivsel, udvikling og læring. Jeg vil gøre mit til, at børnene føler sig velkomne og får en rigtig dejlig dag ud fra deres individuelle behov og ressourcer med masser af knus og omsorg.

Læs mindre
Læs mere
Karin Annelise Poulsen

Karin Poulsen

Gæstedagplejer

Siøvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 1993
Dyr: 2 hunde og 1 kanin
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 06.45-16.30, Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i en et-plansvilla i stille villakvarter, tæt på skov, bæk, store grønne områder, børnehaver og skoler. Jeg er Grønne Spirer med fokus på bevægelse og økologi. Det er vigtig for mig at understøtte børnenes sprog, motorik og personlige udvikling, samt gøre dem så selvhjulpne som muligt. Det meste af det, jeg serverer, er hjemmelavet. Med udgangspunkt i børnenes behov deltager vi i fælles dagplejeaktiviteter. 

Læs mindre
Læs mere
Lene Holm

Lene Holm

Høgevænget, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2020
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15, fredag fra 6.30-15.30

Jeg bor i hus med have og plads til leg på fliser, græs og sandkasse. Der er også en stor legeplads over for vores hus. Jeg har køkken-alrum og værelse, hvor der er god plads til leg.

Jeg lægger vægt på at give børnene en tryg og rolig hverdag som er tid og kærlig omsorg. Jeg vægter, at børnene udvikler gode venskaber, respekterer og hjælper hinanden. Det gode forældresamarbejde er vigtigt, da det påvirker børnene positivt. Vi går i legestue og til gymnastik, hvor vi mødes med de andre dagplejere og deres børn. Jeg holder af at være ude med børnene, både for at de får nogle gode naturoplevelser, men også for at styrke børnenes motorik. Vi synger, spiller og laver kreative ting som at tegne og male. Vi læser bøger med henblik på sproglig udvikling.

Læs mindre
Læs mere
Lone Eg Steffensen

Lone Eg Steffensen

Merkurvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2001
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa med have, med plads til leg.

Vi leger ude/inde, går tur, læser, synger, danser og er kreative. Dagens aktivitet tager udgangspunkt i den enkelte børnegruppe, alt efter lyst, vejr og årstid. Jeg vægter en tryg og rolig hverdag, hvor tingene foregår på børnenes præmisser og i deres tempo. Hvor der er tid til fordybelse. Jeg har et tæt samarbejde med kollegaer, hvor vi mødes og laver aktiviteter sammen og fejrer højtiderne, og børnene lærer at være i større gruppe.

Læs mindre
Læs mere
Marianne Christoffersen

Marianne Christoffersen

Finlandsvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 1997
Dyr: 1 kat
Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa med tilhørende lukket gårdhave og ca.100 m til en legeplads.

I hverdagen vægter jeg:

 • Sprog og motorik
 • At barnet udvikler færdigheder, skabe tryghed for barnet, styrke deres sociale kompetencer samt udvise respekt for hinanden. Vi er en del ude, hvor det motoriske bliver udfordret. Når vi er inde synger, hører musik, danser og læser vi meget.
 • At jeg har et godt forældresamarbejde.
 • At udvise gensidig respekt og feedback
Læs mindre
Læs mere
Mette Monfort

Mette Monfort

Ærøvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2013.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-onsdag kl. 6.30-16.15, torsdag 6.45-16.30 og fredag 6.30-15.30.

Jeg hedder Mette og er rigtig glad for at være dagplejer. Det er verdens bedste job. Børnene oplever den særlige hjemlige og familiære atmosfære i tæt kontakt med mig og de øvrige børn. Det giver børnene mulighed for at øve sig i at blive klar til livet i større børnegrupper i børnehave, skole etc. 

Jeg bor sammen med min mand og søn i et meget roligt og naturskønt område. Vægter højt at tage udgangspunkt i det enkelte barns behov og arbejder intenst med de seks læreplanstemaer. Endvidere har jeg stor fokus på kost, fx. får vi fisk hver dag.

Børnene og jeg trodser med glæde vejr og vind og bruger meget tid på at tumle, lege og lære i naturen. Vi sætter stor pris på de sociale arrangementer, vi ofte har med kollegaer. Vores dage er på mange måder meget forskellige alt efter hvilke aktiviteter, vi vælger den enkelte dag. Det ,jeg lægger mest vægt på er: ro, tid og kærlig omsorg.

Læs mindre
Læs mere
Sanne Mikkelsen

Sanne Juldal Mikkelsen

Østervangsvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2017
Dyr: Ingen dyr inde, i haven fodrer vi høns og kaniner
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Læs mindre
Læs mere
Rikke Holm

Rikke Lyberth Holm

Drejøvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2016
Dyr: Hund
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl.6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i parcelhus med min mand og vores 3 børn. Vi bor i et rolig kvarter med grønne områder og flere forskellige legepladser, som vi benytter en del. Jeg har en stor lukket have, hvor der er plads til at udfolde sig motorisk i sandkassen, en tur på scooter, tage en rutsjetur og hvad vi ellers finder på.

I hverdagen lægger jeg vægt på sprog og motorik, og jeg lægger i særdeleshed vægt på, at børnene føler sig trygge og glade og har en stabil hverdag, hvor det enkelte barns behov er i fokus, og hvor der er tid til fordybelse, læring, nærvær og omsorg. Vi synger, læser, hører musik og danser, og jeg arbejder med børnene, så de udvikler sig og bliver selvhjulpne. Vi er en del ude, hvor vi er i haven, vi går en tur eller mødes med andre dagplejere. Jeg lægger vægt på et godt samarbejde med forældrene.

Læs mindre
Læs mere
Pia Christensen

Pia Christensen

Toftevænget, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2020
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Læs mindre
Læs mere
Susanne Sander Willesen

Susanne Willesen

Hjaltesvej, Hadsten.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: 2 hunde.
Åbningstider: Mandag til torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag 6.45-15.45

Jeg bor i parcelhus med eget legeværelse til dagplejebørnene og dejlig lukket have. Huset ligger ud til sti-system med mange legepladser og tæt på byskoven.

I hverdagen vægter jeg en rolig genkendelig hverdag, hvor tryghed, omsorg og nærvær er i højsæde.

Jeg tager udgangspunkt i det enkelte barn og støtter det i en positiv udvikling. Det er vigtigt, at alle er en del af fællesskabet.

Jeg arbejder som ”grønne spirer” så vi er ude hver dag og bruger naturen som vores legeplads. Vi fanger krible-krable dyr, laver bål mad og tager på cykelture. Krop og bevægelse er også en del af vores hverdag, både i skoven på træstammer, op og ned ad bakker eller herhjemme.

Vi synger meget både ude og inde, og laver små kreative projekter med maling, perler osv. Sidst men ikke mindst vægter jeg et godt forældresamarbejde med en åben dialog.

Læs mindre
Læs mere
Tine Bendix Andersen Quist

Tine Bendix Andersen Quist

 Violvej, Hadsten
Ansat som dagplejer siden: Januar 2024
Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 6.45-16.30, fredag kl. 6.45-15.45
Dyr: 1hund og 3 kronegekkoer

Jeg bor i hus med eget legeværelse til dagplejebørnene og en dejlig lukket have. Jeg bor tæt på stisystemer, legeplads og skov.

Jeg vægter en stille, rolig og harmonisk hverdag, hvor nærhed, omsorg og tryghed er i fokus. Det er vigtigt for mig, at børnene har tillid til mig og de ting, vi laver. Børnene skal føle, de er en del af fællesskabet og respekterer og hjælper hinanden. Jeg vil bestræbe mig på at komme ud hver dag, enten leg i haven, på tur eller deltage i de fællesaktiviteter der er, men planlægning af ugens aktiviteter sker ud fra børnenes behov. 

Sidst, men ikke mindst, vægter jeg forældresamarbejdet højt, da en god åben dialog mellem dagplejer og forældre giver de bedste forudsætninger for det enkelte barn.

Læs mindre
Læs mere
Ulla Jensen

Ulla Jensen

Vinterslevvej, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 1996
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16. Fredag kl. 6.15-15.15

Jeg er Grønne Spirer (naturdagplejer), og jeg elsker at være ude og bruger naturen meget. Jeg bruger meget min have, og mit udemiljø understøtter børnenes udvikling. Da vi er meget ude i naturen, tager vi ofte ladcyklen ud i skoven og på lidt længere ture. Jeg er god til at se børnenes behov, og hvis der er børn med særlige behov, tilrettelægger jeg min hverdag, så det understøtter det enkelte barns udvikling. 

Læs mindre
Læs mere
Vibeke Grysbæk

Vibeke Grysbæk

Nygårdsvænget, Hadsten
Ansat som dagplejer fra 2016
Dyr: Kanin
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor sammen med min mand og to børn i en villa, med en dejlig have med udsigt ud over markerne.

I min dagpleje lægger jeg vægt på at have en tryg og rolig hverdag. Det skal være et sted, hvor alle trives og har oplevelsen af at være en del af et fællesskab.

Børnegruppen kan variere fra tid til anden, så vores hverdag og aktiviteter er indrettet, så den passer børnegruppen. Dagen i dagplejen bliver brugt til leg, inde og ude, sang, læsning, besøg på børnehavens legeplads og i skolens gymnastiksal m.m.

Èn formiddag om ugen mødes jeg med et par kolleger, så prøver børnene også at være en del af en større gruppe. Børnene får også lov at øve deres selvhjulpenhed, bl.a. ved selv at kravle op på stolen og at tage tøj på. Et godt forældresamarbejde er vigtigt, det er også med til at give barnet en god tid i dagplejen.

Læs mindre
Læs mere