Hammel by - tæt på naturen og byens muligheder

I Hammel er der et godt stisystem, som gør, at vi kan komme langt omkring uden at skulle færdes på større veje. Vi bruger de grønne områder og legepladserne og går også tit i skoven, nogle gange med madpakker.

Vi har desuden rådighed over flere ladcykler, som giver mulighed for at komme på lidt længere ture.

Vi har også et etableret og tæt samarbejde med børnehaverne, som vi laver planlagte, fælles aktiviteter med. Vi besøger plejehjem og ungdomsskole, og den årlige dagplejedag i maj bliver fejret med optog gennem byen.

I Inside har dagplejen lokaler, hvor vi kan mødes i mindre grupper og være sammen i legestuen.

Biblioteket har vi også mulighed for at bruge til leg og samvær, og vi bliver desuden inviteret i biografen til mindre film-events. Kirken danner ramme om musikalske aktiviteter, som vi kan deltage i, hvis vi har lyst.

Alice Madsen

Alice Bruhn Madsen

Dyrlundsvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2018 (tidl. fra 1993-2002)
Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag: 7.00-16.45, Fredag: 7.00-16.00
Åbningstid per 1. januar 2024: Mandag-torsdag 6.45 – 16.30, Fredag 6.45 – 15.45

Jeg bor i et etplans parcelhus med en rummelig lukket have, som er god til scooterræs, sandkagelavning og boldspil. Jeg har et legeværelse, men vi leger også i køkken/alrummet. I hverdagen vægter jeg det enkelte barns trivsel, tryghed og plads til forskellighed. Jeg er meget anerkendende, omsorgsfuld og nærværende i mit arbejde med børnene. Jeg vægter udeliv, kreativitet, motorisk udfoldelse, musik/sang/dans, og vi tumler gerne. Hos mig er der tid til leg og læring, og også tid til hygge. For mig er det ligeledes vigtigt med et godt forældresamarbejde med jer forældre.

Velkommen i min dagpleje.

Læs mindre
Læs mere
Anette Madsen

Anette Madsen

Skyttevej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2000
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa med have. Jeg er uddannet køkkenleder og pædagogisk assistent. Som dagplejer arbejder jeg som "Grønne Spirer" og er ude med børnene hver dag. Vi synger meget, og jeg modtager gerne nye ideer og forslag til forskellige aktiviteter. Jeg er ofte sammen med kollegaer, så børnene bliver fortrolige med de andre børn og voksne.

Læs mindre
Læs mere
Anne Wullf-Jensen

Anne Wulff-Jensen

Fasanvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1988.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.45 - 16.30. Fredag kl. 6.45 - 15.45

Jeg bor i parcelhus med stor have lige ud til skoven. Jeg prioriterer krop og bevægelse, hvor vi blandt andet leger til musik. Vi går lange ture i skoven og følger årets gang, både der og i haven.

Jeg interesserer mig for økologisk mad og laver ofte mad sammen med børnene. Vi bruger årstidens grønt og frugt fra have og drivhus. Vi læser hver dag. Børnene øver sig i at være gode ved hinanden, og i at sige tak, når de får noget.

Læs mindre
Læs mere
Bente Levinsen

Bente Levinsen

Sønder Allé, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2000.
Arbejdstid: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.  

Jeg bor i hus med have. Det er vigtigt for mig at give børnene, gode udviklingsmuligheder, hvor der er plads til leg og udfoldelse, og hvor der er tid til nærhed og omsorg i trygge rammer.​

Udelivet og naturen er en stor del af hverdagen. Læring gennem musik, sang og kreativitet er også en del af hverdagen i min dagpleje. Derudover går jeg til gymnastik, legestuer og besøger børnehaver sammen med børnene.

Læs mindre
Læs mere
Charlotte Fangel

Charlotte Fangel

Sønderalle, Hammel
Ansat som dagplejer fra 1993
Dyr: Hund
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30 - 16.15  Fredag kl. 6.30 -15.30.

Jeg bor i et hus sammen med min mand Torben, der er have og en lukket legeplads, der er tilpasset børnene. Vi har to voksne piger og skønne børnebørn.

Min hverdag er rummelig. Her er plads til alle med de forskelligheder, der er, og jeg vægter, at børnene får en stille og rolig dag uden stress og jag. Vi har mange aktiviteter, bl.a. med sproget og dets mange facetter, musik og sang, samt en god leg med inspiration fra børnene selv. Jeg vægter også udendørslivet og frisk luft til de små kinder.

Jeg har en glæde i at give og inddrage børnene til gode og sunde oplevelser med dagens måltider.

Læs mindre
Læs mere
Ella Pedersen

Ella Pedersen

Tommesensvej, Hammel
Ansat som dagplejer fra 1995.
Dyr: Hund
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30–16.15. Fredag 6.30-15.30

Jeg bor i et enderækkehus med en dejlig lukket have.

Jeg tilbyder en dagpleje med masser af tryghed, omsorg, anerkendelse, fællesskab og bevægelse.

Jeg lærer blandt andet børnene at vise hensyn til hinanden, tilsidesætte egne behov, vente på tur, lytte til andre børn og at blive/være selvhjulpen. Jeg er den tydelige voksne sammen med jer forældre i dagligdagen. Jeg forventer et åbent og godt samarbejde med jer, så jeres barns trives bedst muligt.

Læs mindre
Læs mere
Helene Frederiksmose

Helene Frederiksmose

Hjortebakken, Hammel
Ansat som dagplejer siden oktober 2021
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.
Dyr: Kat

Jeg bor i rækkehus med have. I hverdagen vægter jeg leg, nærvær og omsorg.

Dagen foregår med i børnehøjde på gulvet med lege, sange og højtlæsning. Udeleg bliver også en del af hverdagen. Alt foregår altid på børnenes præmisser, og der tages hensyn til børnenes sovetider mv.

Læs mindre
Læs mere
Jane Bergholt Bach

Jane Bach

Urvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2008.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 7.00-16.45. Fredag kl. 6.45-16.00.

Jeg bor i villa med have. Jeg vægter at give børnene en tryg, kærlig og stabil hverdag med fokus på det enkelte barn og plads til sjov og leg. Børnene deltager i mange af de daglige gøremål, og jeg synes, det er vigtigt at udvikle selvstændighed, motorik, sprog og sociale færdigheder. Vi benytter os meget af det nærliggende bibliotek, og vi går i legestue. Derudover tager vi på skovture og leger på legepladser i lokalområdet.

Læs mindre
Læs mere
Jane Karlsen Nielsen

Jane Karlsen

Vadstedvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2006.
Åbningstid: Mandag kl. 6.20-16.15. Tirsdag-torsdag kl. 6.20-16.00. Fredag kl. 6.20-15.25

Jeg bor i en villa med stor have og dejligt aflukket areal med legeplads til børnene. Resten af haven kan også bruges til forskellige aktiviteter.

Jeg kan godt lide at bage og bager boller og knækbrød. Jeg er også begyndt at bage rugbrød. Jeg har et værelse til dagplejebrug med masser af legetøj. Vi elsker at være ude, når vejret tillader det, og ellers er vi inde og leger eller forsøger os med kreative ting. En dejlig cykeltur i naturen holder vi også meget af.

Læs mindre
Læs mere
Janne Hansen

Janne Hansen

Vestervangsvej, Hammel
Ansat som dagplejer fra 1987
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-15.30

Jeg bor i hus med lukket have.
Jeg arbejder ud fra de 4 læringsmiljøer, som er læring gennem leg. Jeg deltager i fælles arrangementer så som legestue, fastelavn, juletræ osv. Desuden nyder jeg at se mine dagplejebørn udfolde sig i skoven eller i Engedalen, som vi flittigt bruger. Jeg går i skoven, hvor vi følger de forskellige årstider. Jeg er i legestue og på biblioteket sammen med andre dagplejere, men holder også meget af en dag hjemme. Jeg kan godt lide at bage og at lave sund mad.

Læs mindre
Læs mere
Janni Tandrup Sørensen

Janni T. Sørensen

Jagtvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2004.
Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6:30-16:15. Fredag: kl. 6:30-15:30

Jeg bor i et parcelhus. Det vigtigste for mig som dagplejer er at være imødekommende og opmærksom på det enkelte barns ønsker og behov. Hos mig får børnene omsorg, nærvær og tryghed. Jeg er bevægelsesdagplejer, hvilket betyder at jeg har øget fokus på børnenes motorik og bevægelse. Det er også vigtigt for mig med et godt forældresamarbejde, hvor der skal være plads til tillid, åbenhed og ærlighed.

Læs mindre
Læs mere
Joan Strange Nielsen

Joan Strange Nielsen

Sverigesvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6-30-16.15.  Fredag 6.30-15.30
Dyr: Hund og kat

Jeg bor i en nedlagt landejendom med fire længer og legeplads i gården.

I hverdagen vægter jeg: glæde, tryghed, nærvær og tid. Jeg bruger ofte nuet og årstiderne til leg og læring som f.eks. det, vi møder på vores ture, ser i haven, drivhuset, frugthaven. Vi tager også afsæt i højtider og traditioner eller temaer som krop og motorik eller krible-krable dyr. Jeg deltager i gruppens aktiviteter som krea-dage, maddage, gymnastik på efterskolen og lignende.

Læs mindre
Læs mere
Leila Nielsen

Leila Nielsen

Tingmosevej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1987.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6-30-16.15.  Fredag 6.30-15.30

Jeg er meget ude med børnene og bruger gerne min store have. Jeg har heste, som vi giver gulerødder, og vi går ture i skoven eller på legepladsen. Vi går også i legestue og på biblioteket og er sammen med andre børn og voksne i hinandens haver i sommerhalvåret. Derudover besøger vi områdets børnehaver og plejehjem.

Læs mindre
Læs mere
Linda Nyborg

Linda Nyborg

Modtager ikke børn i øjeblikket.

Bogfinkevej, Hammel
Ansat som dagplejer fra 2021.
Dyr: Hund
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i et parcelhus, hvor vi holder til i køkken/alrummet. Her hygger vi, er kreative, spiller og hører musik, danser og bare leger. Ude har jeg en stor have med mange gode legehjørner - og derfra kun 5 minutters gang til skoven.

Dagligdagen skal fyldes med tryghed, omsorg og nærvær. Her er plads til forskellighed og tid til individuelle behov. Vi øver selvhjulpenhed og sociale færdigheder - blandt andet ved besøg i legestue og hos andre dagplejere.

Vi skal have det sjovt og blive positive og stærke til at komme videre og klar til den store verden.
Jeg arbejder anerkendende, er rummelig og en tydelig voksen. Jeg ser det som den mest betydningsfulde opgave at børn trives.

Læs mindre
Læs mere
Maria Kjær

Maria Kjær

Sønderalle, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2011.
Gæstedagplejer og Fællestillidsrepræsentant.
Modtager ikke faste børn.

Jeg bor i en et-plans villa med lukket have. I min dagpleje er de vigtige nøgleord: leg, nærvær, natur, bevægelse og omsorg.
For mig er det vigtigt, at barnet og dets udvikling er i fokus, samt at det føler sig tryg.

Ved hjælp af anerkendelse og nærvær til det enkelte barn, ønsker jeg at skabe nogle trygge rammer som gør, at barnet kan udvikle sig til et glad, selvstændigt og selvhjulpent lille individ.

Vi elsker at være ude - blandt andet tager vi ofte på legepladsen, besøger en børnehave eller leger i min have. Men en dag hjemme med hygge, nærvær og leg er også noget jeg og børnene sætter højt.

Jeg glæder mig til at lære jer og jeres barn bedre at kende – velkommen!

Læs mindre
Læs mere
Monica Portz

Monica Portz

Modtager ikke børn i øjeblikket

Hjortebakken, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2004.
Dyr: Kat.
Åbningstid: Mandag-fredag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 15.30.

Jeg bor med mine to børn i et rækkehus med tilhørende have.

I min dagpleje vægter jeg, at vi kommer ud i den friske luft og boltrer os. Der er selvfølgelig også plads og tid i hverdagen til at lave hyggedage indenfor, hvor vi synger, læser, leger eller laver mad sammen.

Jeg vægter det enkelte barns trivsel og tryghed og et ærligt og nært samarbejde med jer forældre.

Læs mindre
Læs mere
Pia Guldmann

Pia Guldmann

Præstemarksvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2009
Dyr: Hund og kat

Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa med god legeplads. Jeg bruger meget tid på motorik, krop og bevægelse. Alt fra ”vilde” leg med løb, hop og spring til stille og rolig hygge med bøger, puslespil og sange. Ofte er vi sammen med andre dagplejere og deres børn, hvor vi laver forskellige aktiviteter alt afhængig af årstid, børnegruppe og dagens humør.

Jeg ligger stor vægt på: Faste rutiner, tryghed og omsorg. Der skal være plads til alles forskelligheder. Det gode forældresamarbejde.

Læs mindre
Læs mere
Pia Irene Christensen

Pia Irene Christensen

Ryttervej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1999.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-torsdag: Kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i et hus med masser af plads ude og inde - med legeplads og grønt område som nabo.

Det vigtigste for mig er:

  • At skabe de bedste betingelser for et rigt børneliv/miljø i hjemlige omgivelser.
  • At give tryghed, nærhed, omsorg og støtte til de små nysgerrige børn, så de får lov til at lære, trives og udvikle sig.
  • At de skal føle sig værdifulde og være en del af fællesskabet hver eneste dag.
  • At vise interesse for, hvad der optager det enkelte barn i ”øjeblikket”
Læs mindre
Læs mere
Rie Winther

Rie Winther

Jagtvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: Kat.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i et villakvarter med aflukket have til. 

I hverdagen vægter jeg en sund og indbydende kost som en selvfølge, ligesom sang, leg/tummel, bevægelse inde og ude vil være en fast del af hverdagen. Jeg hjælper børnene til at blive selvhjulpne, så barnet opnår en "jeg kan selv følelse", børnene får masser af high fives og kram. Det giver glade og tilfredse børn, der trives = tilfredse forældre, som jeg har en åben og ærlig dialog med dagligt . 

Læs mindre
Læs mere
Rikke Løgager

Rikke Løgager

Gæstedagplejer

Drosselvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2005.
Dyr: Hund

Jeg bor i villa, på lukket vej, med verdens bedste legeplads - skoven i baghaven. 

Jeg tilrettelægger dagen efter barnets behov og tager altid udgangspunkt i den børnegruppe, jeg har på dagen. Med fokus på omsorg, nærhed og en forudsigelig og tryg hverdag. 

Med trygge børn deltager vi i aktiviteter, der er kendt fra den faste dagplejer. 

Jeg er naturdagplejer - medlem af de Grønne Spirer. 

Udeliv og skoven er en naturlig del hverdagen. 

Læs mindre
Læs mere
Rikke Sørensen

Rikke Sørensen

Modtager ikke børn i øjeblikket

Hjortebakken, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2018.
Dyr: Hund.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45

Jeg bor i villa med stor lukket have og terrasse, hvor der er god plads til leg, bevægelse og ture rundt på cykel eller scooter, eller boldspil på græsplænen.

Lige udenfor døren er der en stor fin legeplads med et grønt areal, der også indbyder til leg og løb.

Jeg lægger stor vægt på omsorg, nærvær og tryghed. Hos mig er der altid plads til en god krammer.

Vi vil både lege inde og ude året rundt, gå ture og snakke om alle de ting, vi møder på vores vej rundt omkring.

Det er rigtig vigtigt for mig at have et godt forældresamarbejde.

Læs mindre
Læs mere
Susanne Egsgaard

Susanne Norup Egsgaard

Jægervej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2005.
Dyr: Hund
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15

Jeg bor i et plans hus med lukket have. Der er stor sandkasse og en græsplane at tumle på.

Jeg er meget ude enten i have eller på gåtur. På vores ture snakker vi om naturen og de ting, vi ser. Jeg er ofte sammen med kollegaer, for at børnene møder jævnaldrene og lærer at være sammen med flere børn på samme tid og andre voksne. For mig betyder det meget, at børnene trives og finder tryghed ved at være ved mig. Jeg vil gerne styrke dem i at udvikle sig motorisk og sprogligt, samtidig med at børnene føler sig trygge.

Læs mindre
Læs mere
Tanja Seindal

Tanja Vedel Seindal

Præstemarksvej, Hammel

Ansat som dagplejer fra 2019.
Dyr: kat.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i et 143 km2. parcelhus, hvor det ene værelse, badeværelse og min store gang og køkken bliver brugt til dagplejen. Min have er med mange store træer til at gemme sig i og få skygge om sommeren.

Her i min dagpleje går jeg mest op i at give tryghed, nærvær, omsorg og kram.

Jeg er altid på gulvet med mine børn, når vi leger, synger, læser en bog eller laver en motorikbane.

Leg foregår i børnehøjde her hos mig og der skal være plads til alle, om man er den rolige type eller den mere aktive type.

Vi er rigtig meget ude, når vejret byder til det og nyder at gå ture, være på legepladsen eller bare hygge i sandkassen i haven.

Læs mindre
Læs mere
Tina Hjorth

Tina Hjorth

Anbækvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1990.
Åbningstid: Mandag-torsdag 6.15-16.00, Fredag 6.15-15.15 

Jeg bor i en villa i centrum med lukket have. Jeg elsker at være ude, enten i egen have, skoven eller på udflugter til ænder, torvedag, biografen eller biblioteket. Dog kan vi også have indedage, hvor vi hygger eller er kreative. Børnene er med til madlavning og borddækning, og ca. 1 gang om ugen laver vi varm mad.

Læs mindre
Læs mere
Vivian Steensig

Vivian Steensig

Møllevangen, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2003.
Åbningstid: Mandag-torsdag: 6.45-16.30, fredag 6.45-15.45

Jeg er bevægelsesdagplejer og er meget ude med børnene. Jeg vægter krop og bevægelse højt, og i min have er der plads til at tumle og udfordre motorikken. Vi mødes jævnligt med børn og voksne fra vores gruppe. Jeg har en fast ugentlig maddag, hvor børnene inddrages i planlægning og indkøb, og de er med til at forberede den mad, vi skal have.

Jeg bor i hus med stor have.

Læs mindre
Læs mere