Velkommen til dagplejerne i Hinnerup

Vi er en velfungerende gruppe af engagerede, aktive, glade og motiverede dagplejere, som alle bidrager til, at børnene stifter bekendtskab med udeliv, hjemmehygge, traditioner, leg/bevægelse og omgang med andre børn og voksne.

Vi bor i et naturskønt område, som byder på mange skønne aktiviteter for børnene, blandt andet skov og sø.

Børnene kommer ofte rundt i vores dejlige område på gåture eller i en af dagplejens ladcykler. Vi har gode legepladser, kulturhus/bibliotek, gymnastiksal m.m., og dagplejerne går i legestue en gang om ugen i velegnede lokaler. Dagplejerne har 2 fælles arrangementer om året med børn og forældre, og derudover holder vi blandt andet fastelavn og dagplejedag, hvor dagplejere og børn mødes.

Anette T Rasmussen

Anette T. Rasmussen

Tybjergvej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 2014.
Dyr: Kanin.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

I min dagpleje skal børnene møde en tryg og genkendelig hverdag med nærvær. Det enkelte barns trivsel og udvikling er vigtig for mig. Barnet deltager i de daglige rutiner, hvor det kan og hjælper f.eks. med at dække bord, når vi skal spise. De hjælper hinanden med tøj, sut osv. alt efter barnets alder.

For at give barnet det bedste udgangspunkt er et tæt forældresamarbejde vigtigt for mig, så vi sammen kan give barnet det bedste afsæt i livet.

I hverdagen er vi meget udendørs. Vi tager på skovtur, kigger på dyr, besøger legepladser eller leger i haven. Hvis vejret ikke er til udendørs leg, hopper og danser vi indendørs. Vi synger ofte, ”spiller musik”, danser eller laver gymnastik. 

Læs mindre
Læs mere
Anita Primdal

Anita Primdal

Modtager ikke børn i øjeblikket.

Algade, Grundfør, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 2019.
Dyr: Hund.
Åbningstider: Mandag-onsdag: kl. 6.30-16.15. Torsdag: kl. 6.30-16. Fredag: kl. 6.30-15.45.

Jeg bor i hus med god plads både ude og inde til børnene. Jeg er gift og har 3 børn, som alle er flyttet hjemmefra.

Hos mig er det vigtigt, at børnene føler sig trygge og anerkendt. Vi synger, læser, leger. Vi mødes med andre børn og dagplejere og får stimuleret det sociale behov. Udeliv er en vigtig del af min dagpleje. Vi undersøger naturen og udforsker den. 

Læs mindre
Læs mere
Ann-Britt Skou Eliassen

Ann-Britt Skou Eliassen

Møllevangen, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 2000.
Dyr: Ingen.

Jeg bor i hus med lukket have.

Jeg er en rolig og kreativ person, der i min dagpleje lægger vægt på at skabe tryghed for barnet, så det kan udvikle sig.

Jeg lægger også vægt på at arbejde med motorik og bevægelse både ude og inde. Derudover synes jeg, det er rigtig vigtigt og lærerigt at synge og lave sanglege med børnene.

Læs mindre
Læs mere
Birgitte Klint Netopil

Birgitte Klint Netopil

Tjørnevej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 2001.
Dyr: Hund.
Åbningstider: Mandag–onsdag: kl. 6.45–16.30. Torsdag: kl. 6.45-16.15. Fredag: kl. 6.45–16.00.

Jeg bor i et hus med gårdhave på en stille grusvej.

Som dagplejer forsøger jeg at give børnene ude-timer og inde-timer hver dag. Jeg elsker udelivet og sammen med børnene besøger jeg børnehaver, skoven, kollegaer og områdets legepladser og deltager i ugentlig legestue-dag.

Børnenes trivsel er min første prioritet, og jeg er opmærksom på at anerkende børnenes forskellige personligheder og forstå deres individuelle udvikling. Nærvær, varme og omsorg vægter jeg højt. Jeg er stabil og ikke-ryger.

Læs mindre
Læs mere
Cristina Fidalgo Vinther

Cristina Fidalgo Vinther

Spovevej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 2010.
Dyr: En kat
Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 6.30-16.00. Onsdag-torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-16.00.

Jeg er en smilende, åben og imødekommende dagplejer. Jeg lægger stor vægt på at skabe en tryg og omsorgsfuld hverdag for børnene. Jeg bruger naturen meget, hvor der er gode udviklingsmuligheder for børnene. Vi kommer også rundt på ladcyklen, som børnene er utroligt glade for. Vi følger årets gang både inde og ude.

 

Læs mindre
Læs mere
Dorte Sørensen

Dorte Mølgaard Sørensen

Bjergegårdsvej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-onsdag: kl. 6.45-16.30. Torsdag: kl. 6.45-16.15. Fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg bor i en andelsbolig, 1-plans hus med have. Jeg lægger i mit arbejde som dagplejer stor vægt på at stimulere børnenes udvikling gennem leg, sang, musik, udendørs leg og kreative aktiviteter. Det handler om at tilgodese hvert enkelt barns behov.

Læs mindre
Læs mere

Gitte M. Johansen Koch

Rønvangen, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: Hund.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor lige ved dalen, som vi går ned i flere gange om ugen. Jeg laver varm mad et par gange om ugen. Jeg arbejder meget på at gøre børnene selvhjulpne, f.eks. at tage tøj af og på og øve sig i at komme af med bleen. Jeg har fokus på at gøre dem klar til børnehavestart. Planlægning af ugens aktiviteter sker ud fra børnenes behov.

Læs mindre
Læs mere
Gitte Stengaard Bøgh

Gitte Steengaard Bøgh

Kløvervej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 1994.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-onsdag: kl. 6.30-16.15, torsdag 6.30-16.00, fredag: kl. 6.30-15.45

Jeg er en dagplejer, som går ind for det enkelte barns personlige og kreative udvikling samt at få barnets motorik i fremdrift. Legepladsen er jeg også tilhænger af. Et beskidt barn er et sundt barn i mine øjne. 

Jeg bager brød næsten hver dag, så jeg er sikker på, at børene får, hvad de behøver. Tryghed og tillid vægter jeg meget højt. Jeg tager mig tid til det enkelte barn og forbereder barnet så vidt muligt på dets fremtid. Men de rolige og nærværende dage sætter jeg også stor fokus på. ​ 

Læs mindre
Læs mere
Grethe Nygaard Hansen

Grethe Nygaard Hansen

Nørrevangen, Hinnerup
Ansat som dagplejer fra 2020 (og tidligere 1985-2007)
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-torsdag: 6.45 -16.30, fredag kl. 6.45-15.45

Jeg bor i parcelhus med god plads til både leg inde og ude. Jeg er en glad, nærværende og kreativ person. I hverdagen vægter jeg omsorg, nærvær og tryghed højt, da det er med til, at både børn og deres forældre har det godt hos mig. Vi er gerne ude hver dag, men har også indimellem behov for en legedag inde. Der bliver også tid til en gåtur på legeplads og i skoven og samvær med andre dagplejere og deres børn.

Læs mindre
Læs mere
Helle Pedersen

Helle Majbritt Naldal Pedersen

Tranevej, Hinnerup
Ansat som dagplejer fra 2014.
Dyr: Kat.
Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 6.45–16.30. Fredag: kl. 6.45–15.45.

Jeg bor i en villa med stor flisebelagt forhave og stor græsbelagt baghave, der er indrettet med sandkasse og legehus.

Jeg er gift med Torben og sammen har vi 4 skolesøgende børn. Som person er jeg smilende og omsorgsfuld, og det vigtigste for mig er, at børnene har det godt og har mulighed for læring og udvikling.

Dagene hos mig går med leg, sang, læsning og kreative indslag. Jeg bestræber mig på dagligt at komme udenfor, hvor naturen bruges aktivt. Jeg går så vidt muligt ugentligt i halvdagslegestue og til gymnastik, ligesom legepladser, biblioteket og de øvrige dagplejere ofte bruges som udflugtsmål.

Læs mindre
Læs mere
Helle Skødt

Helle Skødt

Algade, Grundfør.
Ansat som dagplejer fra 2003.
Dyr: Kat og hund.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30. 

Jeg bor i en villa med en stor have til fri leg, fantasi og kreativitet.

Jeg vægter en tryg og rolig hverdag, hvor tingene foregår på børnenes præmisser. Jeg er nærværende. Jeg arbejder meget med sproget i hverdagen. Jeg laver kreative ting med børnene. Jeg lægger vægt på, at børnene bliver selvhjulpne. Jeg bager brød flere gange ugentligt.

Læs mindre
Læs mere
Henriette Lindgaard

Henriette Petersen

Klirevej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 2003.
Dyr: Hund (Labrador).
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 06.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i parcelhus med god plads til børnene såvel ude som inde. 

Jeg ser mig selv som en åben, udadvendt og tydelig dagplejer. Den daglige og gode dialog med forældrene ligger mig meget på sinde. 

Min og børnenes dagligdag planlægges fra dag til dag - altid med udgangspunkt i de enkelte børn. Vi besøger jævnligt eller får besøg af andre dagplejere i området, går ture til engen, biblioteket eller leger i haven. Hygge, kærlig omsorg og hjemmebag forefindes i rigelige mængder på min matrikel.

Læs mindre
Læs mere
Inge Damsgaard

Inge Damsgaard

Stadionalle, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et ældre byhus med dejlig stor lukket have med legeplads.

Jeg er Grønne Spirer-dagplejer. Jeg bor med skov, eng og marker med køer som nabo og bruger ofte naturen som legeplads. Her bliver naturen udforsket, og vi bruger energi i skoven. Jeg er ivrig bruger af ladcykel og kreativ med smat og maling ude og inde hele året. Havens afgrøder indgår naturligt i børnenes hverdag. De sår, passer og spiser herlighederne… og gerne som bålmad.

Jeg ser mig selv som nærværende, positiv, glad, rummelig og anerkendende.

Læs mindre
Læs mere
Jeanette Østergaard

Jette Malmkjær Østergaard

Højgårdsvangen, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 2017.
Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00–16.00.

Jeg bor i et parcelhus, hvor jeg bruger baggangen, et legeværelse og et stort køkkenalrum til dagplejebørnene. Det udendørs legeområde er lige uden for bagdøren mod nord. Det er også her, jeg har barnevognene til at stå, når børnene sover ude. Barnevognene opbevares i en lukket garage.

I min dagpleje er det vigtigt for mig, at børnene trives og har det godt. Derfor er det vigtigt for mig at se børnene i børnehøjde og tage udgangspunkt i deres verden. Alle børn er unikke og har brug for at føle sig værdifulde og set. Når der starter nye børn (eller gæstebørn), er det derfor vigtigt at bruge tid på blot at være i dagpleje og lære alt det nye at kende. Når det nye barn er blevet tryg ved hverdagen i dagplejen, tager vi gerne ud af huset til heldagslegestue, gymnastik, på besøg hos kollegaer, på en legeplads eller ud i naturen f.eks. for at se dyr eller store maskiner. Jeg har også fokus på sund og velsmagende mad til børnene.

Læs mindre
Læs mere
Jytte Olsen

Jytte Udengaard Olsen

Højager,  Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 2000.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i rækkehus, hvor børnene kan lege frit. Inde er der god plads til leg, men også plads til ro og hygge. Jeg er meget ude, hvor mine dagplejebørn kan være i den friske luft, men går også op i god mad og bager alt brød selv. Jeg læser og synger meget med børnene

Læs mindre
Læs mere
Kirsten Asmussen

Kirsten Asmussen

Byvænget, Grundfør.
Ansat som dagplejer fra 1995.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag: kl. 6.45-16.15. Tirsdag-torsdag: kl. 6.45-16.30. fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg bor i et parcelhus med stor legeplads.

Jeg tilrettelægger min hverdag efter børnenes behov. Jeg er meget nærværende og tilgængelig for børnene på gulvet. Jeg synger, læser og laver kreativ aktiviteter. Jeg bruger nærmiljøet, men er bevist om at børnene lærer at blive selvhjulpne i en tryg hverdag hjemme hos mig. 

Læs mindre
Læs mere
Kristina Jensen

Kristina Krüger Jensen

Modtager ikke børn i øjeblikket

Nørregade, Hinnerup
Ansat som dagplejer fra 2021 (og tidligere 2004-2008)
Dyr: To hunde som ikke har adgang til dagplejen.
Åbningstid: Mandag-torsdag: 6.45-16.30, Fredag: 6.45-15.45

Jeg bor i parcelhus med stor indhegnet have. Dagplejen har sin egen etage med egen indgang

I hverdagen vægter jeg stabilitet og tryghed for de mindste. De gode rammer for inde- og udeliv, både herhjemme hos mig selv og på legepladser i omegnen og naturen.

Jeg vil altid tage udgangspunkt i den børnegruppe, jeg har og planlægge aktiviteter ud fra børnenes behov.

Jeg vægter også

  • Samvær med andre dagplejere og børn
  • Stille dage herhjemme med leg og kreative indslag
  • Dage med gode og lærerige input
Læs mindre
Læs mere
Lars Nysten

Lars Nysten

Kløvervej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 2014.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et 10 år gammelt hus med stor have.

Jeg er dagplejer sammen med min kone Maja Steen Kjellerup Sørensen. Vi arbejder godt sammen, og da vi er to, er der altid en voksen til rådighed for børnene. Vi kan dele børnegruppen op, så aktiviteterne passer til børnene. Vi er meget i haven, hvor vi har masser af motoriske udfordringer og en køkkenhave, som børnene følger udviklingen i. Ellers bruger vi stier, skov og områdets legepladser meget. Vi er glade brugere af vores dejlige legestue en gang om ugen og gymnastiksalen, når det kan lade sig gøre.

Læs mindre
Læs mere
Lena Nygaard Olsson

Lena Nygaard Olsson

Hejrevej, Hinnerup
Ansat som dagplejer fra 1992.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl.. 7.15–17.00. Fredag: kl. 7.15-16.15.

Jeg bor i et 1-plans hus med have .

I hverdagen vægter jeg omsorg og tryghed højt. Så når alle trives, går jeg gerne på besøg hos kollega, i legestue og til gymnastik. Jeg er af natur et positivt menneske, som gerne er ude i naturen med børnene. Jeg er kreativ og laver aktiviteter sammen med børnene. Jeg har også stor fokus på sang og dialogisk læsning, derfor går vi ofte på biblioteket. Jeg arbejder på at gøre børnene selvhjulpne, så de er klar til børnehave.

Læs mindre
Læs mere
Lise Nielsen

Lise Kodal Nielsen

Vagtelvej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer i 2010.
Dyr: Jeg har en hund og 2 kaniner i haven.
Åbningstider: Mandag-torsdag: 6.30-16.15, fredag 6.30-15.30.

Jeg bor i et parcelhus tæt ved Frijsenborgskoven. I min hverdag lægger jeg stor vægt på at skabe tryghed og give nærvær og omsorg til børnene. Jeg har stort fokus på det enkelte barn og barnets behov.

Jeg holder meget af at være ude med børnene og bruger ofte skoven. Både for at børnene får nogle gode naturoplevelser, men også for at styrke deres motorik. Jeg låner også gerne dagplejegruppens cykel, og kører på oplevelse med børnene. Når vi er hjemme hygger vi os med sang, leg og kreative ting.

Læs mindre
Læs mere
Louise Nielsen

Louise Holst Nielsen

Rønvangen, Hinnerup
Ansat som dagplejer fra 2013.
Jeg bor i en villa med have
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Her hos mig er der god plads, hvor børnene kan røre sig ​både ude og inde. Når vi er inde, læser vi, synger, spiller musik, laver motorikbaner, er kreative, bager boller eller slæber en masse legetøj frem. Vi er gerne udenfor hver dag, hvor vi enten leger i haven, går på legepladsen, en tur i skoven, op til overdrevet for at se på dyr eller på besøg hos en anden dagplejer. Vi bruger også biblioteket, gymnastiksalen, og så har vi også vores legestue. Jeg arbejder ud fra læreplanen med de forskellige kompetencer. I det daglige lægger jeg stor vægt på omsorg, tryghed og forskellighed. Vi bor røgfrit, og kosten er sund og varieret. 

Læs mindre
Læs mere
Maja Sørensen

Maja Steen Kjellerup Sørensen

Kløvervej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 2007.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 7.00-16:45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et parcelhus med en dejlig stor have. Jeg bruger stue og køkkenalrum til børnene, så der er god plads. Jeg er dagplejer sammen med min mand Lars Nysten. Jeg vægter nærhed og tryghed som det primære. Når det er på plads, så elsker jeg at være ude. Der er masser af udfoldelsesmuligheder i haven, men ellers går vi også gerne i skoven eller på legepladsen. Når børnene er klar til det, kan jeg godt lide at være kreativ. Både med naturens materialer, men også med perler, maling og papir. Jeg tror på, at faste rammer og rutiner giver en overskuelig hverdag for børnene, noget de kan genkende og forholde sig til, så de kan bruge kræfterne på at lege og lære.

Læs mindre
Læs mere
Pia Gam Mortensen

Pia Gam Mortensen

Hindhøjen, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 1995.
Dyr: Hund.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i et parcelhus med dejlig have. Jeg bor sammen med min mand, vores 2 børn samt vores hund.

Jeg arbejder som bevægelsesdagplejer med stor fokus på motorik og bevægelse. Jeg er som regel ude af huset hver formiddag, f.eks. i haven, i skoven, på legepladsen, på biblioteket, til gymnastik mv. En dag om ugen går jeg i heldagslegestue. Derudover elsker jeg at synge og læse med børnene.

Læs mindre
Læs mere
Rikke Brahe

Rikke Brahe

Haraldslundvej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 1995.
Dyr: Hunde
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 06.30-16.15. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor på en landejendom med separat dagplejehus. Jeg har en dejlig have og en skøn natur med skov og dyr lige uden for døren. Jeg bor sammen med Jesper, og vi har 4 store børn sammen. Jeg er en aktiv, glad, nærværende og udadvendt person. Jeg vægter en hverdag, hvor leg, bevægelse, sang og musik indgår. Jeg benytter vores bibliotek og gymnastiksal. Jeg går i legestue sammen med en gruppe kollegaer og børn en gang om ugen.

Læs mindre
Læs mere
Susanne Grunert

Susanne Grunert

Gæstedagplejer
Lærkevej, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: Ingen.

Jeg bor i en villa med ny have og legeplads og et godt skur til barnevognene.

Jeg er altid smilende og glad. Jeg elsker at gå ture med mine børn i naturen og i skoven . Jeg synger og danser, laver sanselege og læser bøger med børnene. Vi går til gymnastik og i legestuen, når det passer ind med den børnegruppe, jeg har. Vi går på biblioteket (og ser film) for de små en gang om måneden.

Læs mindre
Læs mere
Susanne H Olsen

Susanne H. Olsen

Rønvangen, Hinnerup
Ansat som dagplejer fra 1999.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i en villa med en dejlig stor have sammen med min mand og to store børn, hvor der er masser af plads til løb og leg samt et legeværelse med plads til leg og kreative udfoldelser for børn. I hverdagen prioriterer jeg, at børnene får mulighed for at udvikle nye kompetencer. Vi synger, spiller og laver mange kreative ting som at tegne og male. Udover det laver de større børn også perlekæder og perleplader.

Der bliver læst bøger med henblik på sprog udvikling. Jeg bruger skoven og biblioteket, og vi går ture i vores grønne områder. I vinterhalvåret bruger vi gymnastiksalen en gang om ugen til hop og leg.  

Læs mindre
Læs mere
Vinni Pedersen

Vinni Pedersen

Egevænget, Hinnerup.
Ansat som dagplejer fra 1993.
Dyr: Hund.
Åbningstider: Mandag-torsdag: 6.30 – 16.15, fredag: 6.30-15.30.

Jeg bor i et parcelhus med en lille have, hvor der meget tæt på ligger en hyggelig lille legeplads med græsarealer omkring. I hverdagen vægter jeg omsorgen for det enkelte barn med fokus på eventuelle udfordringer. Jeg afstemmer hverdagen efter, hvilken alder børnene i min gruppe har. Vi er ude næsten hver dag, afhængig af vejret. Jeg synger og leger med børnene, og jeg er rigtig glad for motoriske lege.

Læs mindre
Læs mere