Pasning i landlige omgivelser

Dagplejerne i Lading, Voldby, Anbæk og Svenstrup tilbyder pasning i landlige omgivelser, hvor der er højt til loftet.

Vi nyder udelivet og fordyber os sammen med børnene i vores omkringliggende natur. Vi mødes jævnligt, da det giver børnene mulighed for at lære andre dagplejere og børn at kende, og børnenes sociale kompetence dermed styrkes. 

Aysegül Gelmis - dagplejer

Aysegül Gelmis

Engbakken, Lading
Ansat som dagplejer fra 2020
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45- 16.30. Fredag 6.45- 15.45.

Jeg bor i et parcelhus med en stor lukket legeplads til børnene, hvor vi tilbringer meget tid med leg og hygge. Der er tæt til naturområder, hvor vi tager på tur og undersøger og udforsker. Mine værdier i dagplejen er bl.a. tillid og respekt, omsorg, glæde og gode relationer.

Hos mig prioriteres barnets perspektiv, anerkendende tilgang og selvhjulpenhed højt. Jeg arbejder ud fra de styrkede læreplans temaer, men vægter også fri og uforstyrret leg højt. Jeg har en guidende tilgang til børnene og opmuntrer dem til at gøre tingene selv.

Vi holder samling dagligt, hvor der bliver sunget, danset og læst højt. Jeg stræber efter at give børnene sund, varieret og nærende kost. Jeg mener, at stærkt forældresamarbejde er alt afgørende for barnets trivsel. Jeg er uddannet pædagog 2014.

Læs mindre
Læs mere
Camilla Hougaard Hjort

Camilla Hougaard Hjort

Jeg bor Viborgvej, Anbæk.
Ansat som dagplejer fra 2018.
Dyr: ingen
Åbningstid:: Mandag-torsdag: kl.6.45-16.30. Fredag kl.6.45-15.45.

Jeg bor i et 2-plans hus med egen dagpleje-afdeling. Jeg vægter en rolig dag, hvor der er plads til leg og nærvær. Vi bruger udelivet hver dag, hvor det enten er i haven, legepladsen eller en gåtur.

1 gang om ugen er vi i legestue rundt ved kollegaerne. Vi hører meget musik, læser bøger, synger sange og går også engang imellem i det kreative hjørne, alt efter barnets alder.

Læs mindre
Læs mere

Dorthe Meinertz

Engbakken,  Lading
Ansat som dagplejer fra 2021 (har erfaring fra anden kommune 2005-2011)
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15, Fredag, kl. 6.30-15.30
Dyr: To Golden Retriever

Jeg bor i parcelhus, hvor det ene værelse, badeværelse samt køkken/spiseområde bliver brugt til dagplejen. Haven er lukket af, så der er masser af plads til leg på græsplænen, og der er fliser, hvor der kan køres ræs på scootere eller leges i sandkassen. Derudover har dagplejen en pavillon, som vi kan lege under i tilfælde af dårlig vejr.

I hverdagen vægter jeg at give børnene nærhed, omsorg og møde det enkelte barn i øjenhøjde. Jeg er på gulvet når vi leger, synger eller læser i en bog. Musik er noget af det, vi godt kan lide.

Jeg går meget op i at børnene får styrket deres motorik og sanser.

Vi er ude når vejret tillader det, måske går  vi en tur og snakker om de ting, vi ser, hører og møder på vores vej. 

Jeg vægter meget højt en alsidig, sund kost og tager gerne børnene med køkkenet.

Jeg arbejder også med at gøre børnene selvhjulpne, så de er klar til børnehaven.

Læs mindre
Læs mere
Else Nielsen

Else Nielsen

Jeg bor Nyvej, Anbæk.
Ansat som dagplejer fra 1987.
Dyr: Kat

Åbningstid: Mandag-tirsdag: kl. 6.30-16.15. Onsdag-fredag: kl. 6.30-16.00

Jeg bor i parcelhus med dejlig stor gårdhave. Det er vigtigt for mig at give børnene en tryg, rolig og lærerig hverdag, hvor der er tid til nærvær, fordybelse, knus og kram. Jeg arbejder ud fra de 6 læreplanstemaer. Her bruges især udelivet som udgangspunkt, og hverdagen vil derfor byde på masser af frisk luft, scooterræs, gåture og naturoplevelser, eller indeleg med f.eks. samvær omkring en god bog eller kreativ hygge med naturens materialer.

Læs mindre
Læs mere
Irene Quist Guldborg

Irene Quist Guldborg

Jeg bor Viborgvej i Voldby.
Ansat som dagplejer fra 2008.
Dyr: Hunde, katte og kaniner.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45

Jeg bor på en nedlagt landejendom med en stor lukket legeplads med god plads til leg og fysisk udfoldelse, både på græs og fliser.

I hverdagen vægter jeg en stille og rolig hverdag med udeliv og en masse knus og kram. Jeg arbejder meget med sprog og motorik og på at gøre børnene selvhjulpne og robuste frem mod børnehaven. Jeg holder meget af at synge og læse med børnene og et godt scooter-ræs er der altid plads til.

Læs mindre
Læs mere
Isabella Christiansen

Isabella Christiansen

Vadstedvej, Svenstrup Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1996.
Dyr: Hund.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Jeg bor i et 2-plans hus med lukket legeplads, hvor der er plads til leg på både græs og fliser.
I hverdagen vægter jeg at give børnene en stille og rolig dag med meget udeliv. Jeg arbejder med at gøre børnene robuste, så de er klar til livet i børnehaven. Jeg arbejder meget med sprog, motorik og gøre dem selvhjulpne. Jeg kan godt lide at synge, læse og bage med børnene. Det er vigtigt, at der er tid til at kramme.

Læs mindre
Læs mere
Dekorativt element

Jannie Fogh Petersen

Gl. Hammelvej, Voldby
Ansat som dagplejer fra 2023
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.45 – 16.30, fredag 6.45-15.45.

Jeg bor i et stort hus, med en stor og dejlig lukket have og tæt på skov og dejlige naturområder. Hvor vi vil tage på daglige ture for at udforske tingene.

I min dagpleje er mine værdier bl.a. tillid, respekt og omsorg og gode relationer. Jeg prioriterer barnets perspektiv, anerkendende tilgang og selvhjulpenhed højt. I mit arbejde vil jeg have fokus på de styrkede læreplanstemaer, men vægter også fri og uforstyrret leg højt.

I dagligdagen vil vi samles for at synge, danse og læse bøger. Jeg vil have fokus på at give børnene sund, varieret og nærende kost. Og jeg mener, at et stærkt forældresamarbejde er alt afgørende for barnets trivsel.
 

Læs mindre
Læs mere
Karoline Thalund Jensen

Karoline Thalund Jensen

Skjoldhøjvej
Ansat som dagplejer fra 2023
Dyr: Hund, kat og høns
Åbningstid: Mandag-torsdag: 6.15-16.00, fredag 6.15-15.15.

Jeg bor i en gammel murermestervilla med lukket legeplads til børnene. Der er gode naturområder med skoven tæt på.

Med min uddannelse som ergoterapeut og 7 års erfaring inden for dette felt vægter jeg den motoriske udvikling højt. Barnet skal have mulighed for - på en tryg måde - at blive støttet i dagligdagens færdigheder, både fysisk og psykisk. Herudover bestræber jeg mig på både at være kreativ med børnene, lege med dem og komme ud i naturen.

Læs mindre
Læs mere
Merete Støvring Hansen

Merete Støvring Hansen

Viborgvej, Svenstrup.
Ansat som dagplejer fra 1995-2019  og igen fra 2021.
Dyr: Ingen
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.15- 16.00. Fredag 6.15- 15.15.

Jeg bor på en nedlagt landejendom i et 2-plans hus, hvor vi har masser af plads såvel ude som inde.
Jeg har en stor lukket legeplads, hvor der er en overdækket terrasse, græs samt fliser.

Jeg holder meget af udelivet. Sund og varieret kost . En hverdag som er tilpasset børnene. Hos mig skal der altid være tid til et ekstra kram og knus. Jeg arbejder også med at gøre børnene robuste og selvhjulpne. Ca. 1 gang om ugen er vi i legestue hos kollegaer.

Læs mindre
Læs mere