Vi dagplejere i Laurbjerg, Houlbjerg, Bøstrup og Granslev bor i skøn natur mellem skov, å og marker

Naturen benytter vi os flittigt af, og vi har et stort fællesskab med mange fælles aktiviteter. Vi mødes blandt andet i heldags-legestue, på legeplads, til bevægelse i hallen og til salmesang med den lokale organist.

Vi er en del af et betydningsfuldt samarbejde i området mellem dagpleje, børnehave, SFO og skole. Vi har fælles læringsmål, årsplan med fælles aktiviteter, samarbejde på tværs og stort fokus på overgange, hvilket sikrer en sammenhæng og en rød tråd i barnets opvækst fra 0 år til 6. klasse.

Anita Wissing

Anita Wissing

Syrenvej, Laurbjerg
Ansat som dagplejer fra 2021
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag kl. 6.45-15.45.

Vi bor på en lukket og blind vej med udenomsplads til udfoldelse og leg. Der er en skøn overdækket terrasse, hvor vi både kan lege og spise i læ året rundt. Legepladsen har legehus med køkken, bordbænkesæt, sandkasse, vippe, rutsjebane og er med skøn udsigt over Laurbjergs marker og skove. Der er både græs til tumleturene og fliser til scooterræs.

Der er legeværelse til dagplejen, som byder på mange timers leg og udfoldelse til børnenes fantasi. Sanglege og musik er aktiviteter, som bidrager til gensynsglæde.

Jeg elsker naturen og nyder at tage på opdagelse i vores skønne natur og de mange nærliggende skove, hvor vi bruger sanserne på alle mulige måder. Jeg prøver så vidt muligt at inddrage børnene i alle af dagens gøremål.

Jeg tager udgangspunkt i det enkelte barn, da alle børn har forskellige behov. Jeg prioriterer barnets tryghed, omsorg og trivsel højt. Jeg er opmærksom på jeres barns behov, og strukturerer dagen ud fra den aktuelle situation. Som person er jeg nærværende, stille, rolig og møder barnet med nysgerrighed.

Vi mødes med de andre børn og kollegaer i heldagslegestue en gang om ugen, hvilket er med til at styrke børnenes sociale færdigheder og kendskab til gæsteplejen

Forældresamarbejdet foregår med tillid, åbenhed og gensidig respekt. Vi samarbejder om at give barnet den bedst mulige tid i dagplejen. Jeg vægter, at vi kan oplyse hinanden om stort og småt i hverdagen og sørger altid for, at vigtige informationer bliver videre givet. Er der noget I er i tvivl om eller undrer jer over, så spørg mig.

Jeg er født i 1969 og er uddannet pædagog i 2009 og har været dagplejer fra 1996 til 2006. Jeg bruger vores pædagogiske læreplaner, Marte Meo og ICDP som ligger op til en positiv og anerkende tilgang. Mit hjem er husdyr og røgfrit.

Læs mindre
Læs mere
Bente Jakobsen

Bente Jakobsen

Naurvej, Laurbjerg
Ansat som dagplejer fra 1992.
Dyr: Hund
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15, Fredag kl. 6.30-15.30

Jeg bor i et parcelhus med stor indkredset have. Jeg har omdannet en stor del af haven til sandkasse og flisebelægning med mulighed for scooter og -cykelkørsel og leg på græsplæne.

I hverdagen vægter jeg, at børnene trives og har det godt. Samt at forældresamarbejdet fungerer godt, og at der er plads til dialog. Jeg er meget ude: I skoven og i min egen have, hvor jeg har en stor legeplads. Jeg har højbede og høns i min have. Her bliver børnene inddraget i pasning og pleje, såsom at fodre, samle æg, så i bedene og høste grønten. Jeg deltager i legestue, gymnastik i hallen og salmesang. Når vi er inde læser, synger og maler vi.

Læs mindre
Læs mere
Emilie Værnhøj Zeppelin

Emilie Værnhøj Zeppelin

Sønderallé 4, Laurbjerg
Ansat som dagplejer fra 2023
Dyr: Ingen
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15

Jeg bor i hus sammen med min mand og vores tre børn. Vi har en lukket børnevenlig have med en overdækket terrasse. Vi har sandkasse og rig mulighed for cykel- og scooterkørsel og leg på græsplæne. Vi har et stort legeværelse til mine dagplejebørn med god plads til leg.

I hverdagen vægter jeg, at børnene kommer ud hver dag. Jeg er i heldagslegestue en dag om ugen, samt deltager i de forskellige arrangementer for dagplejen. Her synger, leger, læser vi og laver andre kreative ting. For mig er det vigtigt med tryghed og smil samt et godt forældresamarbejde.

Læs mindre
Læs mere
Karin Petersen

Karin Petersen

Pilevej, Laurbjerg
Ansat som dagplejer fra 2015.
Dyr: Ingen
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30.  Fredag 6.45-15.45

Jeg bor i et etplans hus med stor have og lukket vej og tæt på grønne arealer og skov. Er gift og har 3 voksne børn. Vi er ikke-rygere og har ingen husdyr.

Jeg er en dagplejer, hvor børnenes trivsel og tryghed i hverdagen vægtes højt. Oftest er jeg ude med børnene, hvor vi går i skoven, i grusgraven eller er i min have, hvor jeg har legeplads. Vi er i heldagslegestue en gang om ugen sammen med andre børn og dagplejere. Vi deltager i de forskellige andre tilbud, der er for dagplejen i området.

Når vi er inde, laver vi forskellige ting. Vi leger, synger, læser, bager, hygger, laver perler og andre kreative ting, alt efter hvilken børnegruppe jeg har. Jeg er altid smilende, glad og positiv. Det skal være et trygt sted at være. Fleksibilitet og godt forældresamarbejde er noget jeg vægter højt.

Læs mindre
Læs mere
Lilian Hougaard

Lillian Hougaard

Villungsvej, Houlbjerg.
Ansat som dagplejer fra 1986.
Dyr: Ingen
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.30-15.30

Jeg bor i et 1-plans-hus på en stille vej, tæt på skov. Jeg har en dejlig stor lukket have, som er indrettet til børnene. Her har jeg en legeplads, hvor børnene kan få en masse motoriske udfoldelser. På min legeplads har jeg lagt fliser, så der er mulighed for, at børnene kan køre på scooter og cykle. Jeg har en stor sandkasse, legehus og en kæmpe græsplæne, hvor børnene kan lege på. 

Indenfor har jeg indrettet et stort legeværelse med hyggesofa, hvor vi læser og hører historier. På værelset er der også et lille bord, hvor børnene kan sidde og lave puslespil, mm.  

I hverdagen vægter jeg, at børnene kommer ud hver dag. For mig er det vigtigt, at børnene er i trivsel i deres hverdag, derfor arbejder jeg meget ud fra at give børnene en tryg og omsorgsfuld hverdag. Det gør jeg bl.a ved at arbejde ud fra barnets nærmeste udviklingszone. En gang om ugen er jeg i legestue. Jeg går meget op i børnenes kost. For mig er det vigtigt, at de får en bred og varieret kost hver dag.

Læs mindre
Læs mere

Line Györkös

Troldtjørnevej, Laurbjerg
Ansat som dagplejer fra 2015.
Dyr: Kat
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15, fredag 6.30-15.30.

Jeg bor i et hus bygget i 2009 med en stor børnevenlig have med legehus, sandkasse m.m. 

Jeg er rummelig og anerkendende overfor mine dagplejebørn. Jeg giver dem tryghed og omsorg og holder af at se dem vokse og udvikle sig.

Vi leger, synger, læser og laver kreative aktiviteter. Vi er meget ude: i skoven, på tur og i haven.

Jeg går i legestue en gang om ugen med to andre dagplejere. Jeg vægter nærvær højt samt et godt forældresamarbejde .

Jeg har tidligere været ansat 15 år i vuggestue.

Læs mindre
Læs mere