Velkommen til dagplejen i det natur-skønne Ulstrup og Vellev

Vi benytter os af den dejlige natur, legepladserne og det gode samarbejde med byens institutioner. Vi mødes ugentligt i grupper af 3-5 dagplejere i vores egen legestue. Vi arbejder med inkluderende, anerkendende pædagogik, og vil gøre alt for, at dit barn trives og udvikler sig. Mindst to gange årligt har vi forældrearrangementer, og vi har jævnligt åbent hus for nye forældre i legestuen

Annette Ahrndt Andreasen

Annette Andreasen

Skovslugten i Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 2023.
Dyr: Kat
Åbningstid: Mandag-torsdag: 7-16.45, Fredag kl. 7-16.

Jeg bor i et halvanden plans træhus sammen med min mand. Underetagen er indrettet til dagpleje med legerum, entre, te-køkken, toilet og bryggers med udgang til lukket gård, hvor der er mulighed for leg og frisk luft. Nede af grusvejen, har vi en stor græsplæne, som indbyder til boldspil og andre udendørs aktiviteter. 

Jeg sørger for at skabe en rutine, der passer til hvert barns behov, så som faste spisetider og tid til leg og læring hver dag. Jeg arbejder på at gøre børnene selvhjulpen, så de bliver klar til børnehave. Så vidt det er muligt, deltager vi i gymnastik, legestue, salmesang og andre aktiviteter sammen med de andre dagplejere. Her møder børnene andre børn og voksne og  får kendskab til børnehaven.

Vi bruger naturen som lege- og læreplads, her bliver de opmærksomme på vigtigheden af at passe på dyr og planter, og de lærer at efterlade naturen i samme stand, som da de kom. Til at komme rundt til de forskellige aktiviteter her i byen benytter vi en el-barnevogn.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med forældrene som et team, for at skabe de bedste betingelser for barnets opvækst.

Læs mindre
Læs mere
Annette Larsen

Annette Hjøllund Larsen

Hagenstrupparken, Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 1991.
Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 06.15-16.00. Fredag kl. 06.15-15.15

Jeg bor i et parcelhus med en dejlig indhegnet have. Tæt på det hele og med stor parkeringsplads. Jeg har god plads både ude og inde til leg og motorisk udfoldelse.

Jeg lægger vægt på at have en kærlig og tryg dagpleje, at stimulere alle sanser og have det sjovt. Vi bruger den skønne natur og gode legepladser, går til gymnastik, i legestue, på biblioteket og hygger herhjemme. Jeg nyder at have en sund og aktiv dag med børnene og et godt forældresamarbejde.

Læs mindre
Læs mere
Camilla Nielsen - Ulstrup

Camilla Bentsen Nielsen

Sofienlundparken, Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 2022
Dyr: Hund
Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 6.15-16.00, fredag kl. 6.15-15.15

Jeg bor i et etplanshus i et villakvarter, hvor jeg har et legerum med en masse legetøj, som vi skal lege med. Jeg har også en stor baghave som er hegnet ind, hvor der er mulighed for en masse sjov leg.

Jeg bor tæt på skoven og lægger vægt på, at vi skal ud hver dag. Det kan enten være en tur på legepladsen, en tur i skoven eller bare en tur op til dådyrene og sige hej. Jeg lægger vægt på at have en kærlig og tryg dagpleje med en masse omsorg, rutiner og grin. Jeg lægger også vægt på et godt samarbejde med forældrene. Så vidt det er muligt, vil jeg deltage i fælles arrangementer med de andre dagplejere i byen, og det kan eksempelvis være til gymnastik, legestue eller salmesang.

Læs mindre
Læs mere
Elin Høyer Stenild

Elin Høyer Stenild

Engvej i Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2019.
Dyr: Katte, kaniner og akvariefisk
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i et 3-planshus, hvor dagplejen er i hele stueetagen, dvs. entré, køkkenalrum og stue. Jeg har en stor lukket have med masser af plads til leg. Her er også kaniner, som elsker at få lidt grønt.

Jeg er meget omsorgsfuld og gavmild med kram, det er vigtigt at børnene er trygge, så der er plads til læring og udvikling.

Jeg holder samlinger med børnene, hvor vi synger fagtesange, leger med rasleæg eller ærteposer, fortæller historier eller laver dukketeater og meget andet.

Jeg er også meget gerne kreativ med børnene, og laver gerne projekter, som giver anledning til en masse god snak. Her er plads til leg og at følge børnenes initiativer.

Vi er også meget ude – både i vores skønne have og på ture ud af huset.

Desuden deltager vi i legestue, til gymnastik og til film med de andre dagplejere.

Læs mindre
Læs mere

Helle Krøger Wodskou

Skovbakkevej, Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 2021
Dyr: Kanin (i forbindelse med legepladsen)
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6:30-16:15. Fredag: kl. 6:30-15:30

Jeg bor i et 2-plans hus, hvor underetagen er indrettet med legerum, gang, toilet og garderobe til dagplejen. Der er udgang til have med sandkasse, fliser til scooterræs og græs til boldspil, og så har  vi skoven lige i baghaven. Der er god plads til at røre sig på både inde og ude. Jeg bor i huset sammen med min mand og vores to børn.

Jeg lægger vægt på trygge rammer, hvor der er god mulighed for hygge, læring, leg og udvikling. Jeg kan godt lide at være ude, det kan være egen have, op i skoven, gåtur i byen eller til en af byens legepladser. Indenfor finder vi legetøj frem, laver kreative ting, læser bøger eller laver motorisk udfoldelse. En dejlig hverdag bygger på et godt samarbejde med forældrene og skal gerne resultere i glade selvhjulpne børn.

Vi har mulighed for at deltage i fælles-arrangementer med de andre dagplejere i byen. og det gør vi så ofte, det er muligt.

Læs mindre
Læs mere
Jane Hansen

Jane Hansen

Sofienlundparken, Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 2008.
Dyr: Katte, fugle, høns.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 06.30-16.15. Fredag kl. 06.30-15.30

Jeg bor i eget hus med stor have. Inde har børnene et legeværelse, køkken og et stykke af stuen at tumle rundt i. Børnene bruger hele haven, hvor der er god plads til at udfolde sig i. Samtidig har vi en skøn natur og er tæt på skov og legepladser.

Jeg vægter en tryg, rolig og struktureret hverdag og har fokus på at gøre børnene selvhjulpne. Samtidig er der selvfølgelig også plads til leg, sang og læring. Vi er meget ude - går ture, hvor vi bruger naturen omkring os - er sammen med andre dagplejere på legepladsen, i haverne eller inde. Vi har også dage, hvor vi er inde og hygger. Vi er i legestue 1 gang om ugen, går til gymnastik, og når børnegruppen passer til det, tager vi op og ser film på biblioteket. Jeg lægger stor vægt på en åben og ærlig dialog og samarbejde med forældrene.

Læs mindre
Læs mere
Jeanette Glargård Hansen

Jeanette Glargård Hansen

Hagenstrupparken, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2020
Dyr: Hund.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45. 

Jeg bor parcelhus med en dejlig stor og lukket have, hvor der er masser af plads til leg og udfoldelser og med naturen omkring os.

Jeg er omsorgsfuld, imødekommende og nærværende. Jeg vægter tryghed og omsorg højt. Det er vigtigt, at børnene er trygge. Jeg elsker at synge, danse og læse bøger med børnene. Jeg bager også gerne med dem. Vi er meget ude enten i vores egen have eller på tur ud af huset. Vi deltager i gymnastik og legestue hver uge. Jeg lægger stor vægt på en åben og ærlig dialog med forældrene.

Læs mindre
Læs mere
Jette Bjerre Nielsen

Jette Bjerre Nielsen

Sofienlundparken, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2019
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30 - 16.30 og fredag kl. 6:30 - 15.30 

Jeg bor i et stille boligområde i et etplanshus, hvor jeg har et legerum samt gang og køkken vi kan være i. Udenfor har jeg fået lavet et lukket område, hvor børnene har mulighed for at være i sandkassen, rutsje, spille bold eller cykle.

I hverdagen vægter jeg at kunne komme ud. Vi bor i nærheden af skov og andre dagplejere, hvor vi kan komme på besøg og de kan besøge os.

Derudover er der legestue, salmesang og gymnastik vi kan komme til. Vi kan også have hjemmedage, hvor vi hygger hjemme med leg, sang, bagning eller noget andet kreativt.

I hverdagen vil jeg prøve at gøre børnene mere selvhjulpne i form af at de, efter alder og formåen, hjælper til med borddækning, af- og påklædning og madlavning. Lidt efter hvad børnenes energi og humør er til.

Læs mindre
Læs mere
Marianne Madsen

Marianne Madsen

Østergade Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 1991.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.45-16.30. Fredag kl. 6.45-15.45

Jeg bor i hus med have. Her bliver haven brugt året rundt, hvor vi følger fuglenes færden og får besøg af naboens kat. Hvis vejret er rigtig dårligt, bruger vi det store legerum i kælderen, hvor vi leger og hører historier og musik, som vi kan danse til. 1 gang om ugen er vi i legestue og hver 14.dag er vi til gymnastik i hallen.

Læs mindre
Læs mere
Marianne Storm Jensen

Marianne Storm Jensen

Gudenåparken, Ulstrup. Lukket boligområde, med naturen lige uden for døren.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15 

Jeg bor i villa i lukket boligområde, med god stor have og naturen lige uden for døren.
Jeg lægger vægt på en tryg og rolig hverdag i hjemlige omgivelser, med udgangspunkt i det enkelte barn, bevægelse, udeliv, naturoplevelser og at være sammen med andre børn og voksne. Jeg forsøger at gøre jeres barn selvhjulpen/klar til børnehave, og jeg værdsætter samarbejdet med børnehaverne højt. Til at komme rundt bruger vi ofte min elcykel.

Læs mindre
Læs mere
Pernille Hviid Hansen

Pernille Hviid Hansen

Amstrup Bakker, Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 2024
Dyr: Ingen
Åbningstider:

Jeg er en rummelig og kreativ person, som arbejder ud fra at skabe sammenhæng mellem aktiviteter og læring. Både med inddragelse af bevægelse, leg, kreativitet og måltider.   

Jeg bor i et lukket villakvarter sammen med min mand og vores to piger. Her har vi en stor legeplads, skoven og stisystemet ned til Ulstrup by, som gør, at vi let kan komme ned og deltage i dagplejefællesskaberne som legestue, gymnastik, salmesang og gå på besøg hos andre dagplejere og på biblioteket. 

I min dagpleje vægter jeg struktur, nærvær og tryghed. Her skal være plads og rum til at udvikle sig og lære igennem leg og bevægelse. Jeg nyder at komme ud og være i naturen og ser naturen som en god læringsplatform, som jeg dagligt vil stræbe efter at bruge.  

I hverdagen vægter jeg: Struktur, natur, bevægelse, nærvær og selvhjulpethed.

Læs mindre
Læs mere

Rikke Bülow Pedersen

Dagplejer modtager ikke børn i øjeblikket

Hagenstrupparken i Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 2024
Åbningstider: Mandag-torsdag fra kl. 6.45-16.30, fredag kl. 6.45-15.45

Jeg bor i et etplanshus, i et dejlig lukket villakvarter, tæt på legeplads og skønne naturområder.
Vi har en skøn have, med plads til leg og et stort flisebelagt område med sandkasse.

I hverdagen vægter jeg trygge og strukturerede rammer med masser af hjerterum og plads til udvikling. For mig er det vigtigt at møde hvert enkelt barn, der hvor han/hun er i udviklingen. Jeg elsker at være kreativ, synge og lege med børnene. Herudover vægter jeg, at vi kommer ud hver dag, det kan være i haven eller på tur, eksempelvis til en af de andre dagplejer eller i legestue.

Læs mindre
Læs mere
Rikke Huus Frandsen

Rikke Huus Frandsen

Gæstedagplejer

Kærsangervej i Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2008.

Jeg på i villa på lukket vej med meget udendørs plads, tæt på natur.
Jeg elsker at være aktiv ude og at være kreativ. Er i skoven ca. et par gange om ugen, hvor vi leger og bygger med grene og ting, vi finder. Hver 14. dag er vi i hallen til gymnastik. Jeg har et godt samarbejde med de lokale børnehaver om at bruge deres faciliteter

Læs mindre
Læs mere
Vibeke Marienlund Winther

Vibeke Marienlund Winther

Enslevvej, Enslev/Vellev
Ansat som dagplejer fra 2020
Dyr: En udekat
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6:30-16:15. Fredag: kl. 6:30-15:30


Jeg er uddannet pædagog med speciale inden for værksted og natur, hvilket gør mig klædt på til lærerige og kreative aktiviteter og forløb ude såvel som inde. Tidligere har jeg arbejdet i vuggestue.

Jeg bor på et hyggeligt lille nedlagt landbrug med egen nåleskov tilhørende. Her bor jeg sammen med min mand og vores tre hjemmeboende børn. Inde har vi et stort nyrenoveret legerum med plads til både leg og tummel. Ude finder man, foruden vores skov og lukkede gårdsplads, et fint indhegnet børneområde med legehus, sandkasse og både græs og fliser. I nærområdet er der dejlige grusveje, som jeg gerne tager børnene på gåtur på. Desuden har jeg egen ladcykel, som gør det muligt at deltage i legestue/gymnastik samt tage på besøg hos kollegaer i Ulstrup. 

Jeg vægter udelivet rigtig højt og stræber efter at komme ud hver dag. For mig er naturen det bedste og største læringsrum, der findes. Herudover synger jeg dagligt med børnene og kombinerer det gerne med noget motorik. Jeg bager også gerne med børnene eller laver kreative og sanselige aktiviteter.

Hos mig vil I opleve en hjertevarm, sjov, omsorgsfuld og professionel dagplejer, som møder børnene, hvor de er. Hvert barn er unikt. Jeg har fokus på robusthed, tryghed, selvhjulpenhed og sociale relationer. Jeg arbejder efter et ærligt og godt forældresamarbejde.

Læs mindre
Læs mere