Naturbørnehaven Klintholm

Klintholm - et trygt sted med naturen som læringsmiljø

Naturbørnehaven Klintholm er en børnehave med plads til cirka 65 børn delt i tre grupper: Ugler, Falke og Spætter.

Åbningstid

  • Mandag til torsdag: 6.30 - 17.00
  • Fredag til 16.00

Om Naturbørnehaven Klintholm

For os er naturen et livsbekræftende, spændende og lærerigt udemiljø, hvor målet er at give børnene udfordringer, omsorg og nærvær med plads til fordybelse.

Vi har rammerne til at barnet kan udfolde sig og mærke sin egen krop.

Vi har skoven lige uden for huset, som vi benytter 3 gange om ugen. Vi har forskellige faste baser rundt om i skoven, som vi besøger i vores faste gruppe. Der er også mulighed for at skabe relationer på tværs af grupperne hjemme i huset og på legepladsen.

Vi har rygsæk med i skoven, som indeholder remedier til aktiviteter og lege, der er med til at skabe indholdet for børnenes læring og udvikling. Vores tilgang til udvikling af barnet foregår gennem gensidig respekt og anerkendelse som indlæres i børnehøjde.

De øvrige dage leger vi inde og ude, hvor vi bl.a. har den fantastiske bæk lige uden for lågen, som vi benytter hele året rundt. Ved bækken har vi fiskenet, waders og spande med, så vi kan undersøge livet i bækken.

I løbet af året har vi tematiserede forløb, der blandt andet indeholder natur, kreativitet, sang mm. Her fordyber vi os og skaber læring gennem leg både i skoven, i huset og på legepladsen. Der er ofte fernisering hvor forældre har mulighed for at se, hvad vi har arbejdet med.

I er altid velkommen til at kontakte os for mere info eller besøg.

Praktik og politik

Når dit barn blevet meldt ind i Naturbørnehaven Klintholm, modtager I et velkomstbrev med en masse praktisk information til hverdagen. 

Derudover får I adgang til AULA, hvor I blandt andet kan læse de politikker, som området har udviklet i samarbejde med forældre og medarbejdere.

Naturbørnehaven Klintholm deler vision, forældrebestyrelse og pædagogiske lærerplaner med de andre institutioner i Hammel Syd/Øst-området.

Se også Favrskov Kommunes Børne- og Ungepolitik

Tilsyn, forældretilfredshed og læreplan for Naturbørnehaven Klintholm

Forældretilfredshed 2022

Danmarks Statistik har i 2022 gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse blandt forældrene - Læs resultatet af undersøgelsen her

Kontakt

Naturbørnehaven Klintholm

Vadstedvej 110
8450 Hammel
Tlf. 89 64 37 45
Uglestuen: 24 90 03 38
Falkestuen: 24 90 03 37

Daglig leder

Lone Gade
Tlf. 51 66 64 96
[email protected]

Send ikke fortrolige eller personfølsomme oplysninger på mail.