Velkommen til dagplejerne i Hadbjerg, Selling, Voldum

Livet på landet er fyldt med muligheder, stor glæde ved alle årstider, leg på boldbanerne og cykelture til skoven med vores ladcykler.

Legestuen en gang om ugen giver kendskab til andre børn og voksne, hvilket er en stor fordel ved gæstedagpleje, og børnene skal videre til børnehaven.

Anni Jacobsen Lindgaard

Anni Jacobsen Lindgaard

H.C. Andersensvej, Selling.

Ansat som dagplejer fra 2007.

Dyr: Hund

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor sammen med min mand og 3 børn i et parcelhus med indhegnet legeplads i haven.

Jeg er åben og smilende med en anerkendende tilgang til børn og forældre. Det er vigtigt for mig, at hvert enkelt barn føler sig set og hørt og mødes med omsorg og udfordringer i dagligdagen. Jeg lægger stor vægt på barnets sproglige og motoriske udvikling. Vi er meget ude i haven, på opdagelse i naturen og tit på besøg på legepladsen hos Selling Børnehus, med hvem, vi dagplejere i Selling har et stort pædagogisk samarbejde.

Læs mindre
Læs mere
Birgitte Lajer Lystlund

Birgitte Lajer Lystlund

Clausholmvej, Voldum.

Ansat som dagplejer fra 2015.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00 -16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor sammen med min mand og vores 3 børn. Jeg bor i et hus med en stor lukket have som ligger tæt på en dejlig stor skov. I min fritid er jeg gymnastikinstruktør for børn. I min hverdag vægter jeg meget tryghed, omsorg og fællesskab. Det gælder for mig at have sunde, glade og små selvstændige mennesker og en masse oplevelser ude i naturen.

Læs mindre
Læs mere
Dekorativt element

Carina Jensen

Tåstrupvej, Selling.

Ansat som dagplejer fra 2017.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.15-17.00. Fredag: kl. 7.15-16.15.

Jeg bor  i Selling. Jeg har et dejligt stort legeværelse og gang at lege i. Udenfor har jeg en stor have med forskellige ting som legehus, rutsjebane og vipper, som vi kan udfordre motorikken på/i. 

I hverdagen vægter jeg nærvær og omsorg højt. Her er plads til masser af kram og knus, samt tid til at være sammen om f.eks. at læse en bog og synge. Vi laver motorikbaner og meditation/velvære. Jeg er Grønne Spirer, hvilket betyder at vi inddrager naturen meget i vores hverdag. Vi er ude og opleve naturen hele året rundt. Vi sår blomster, laver kreative ting af naturmaterialer. Vi har også en cykel, som vi tager på tur med. Jeg har fokus på børnenes udvikling og deres potentiale. Sammen med forældrene sætter jeg de bedste rammer for netop jeres barn.

Læs mindre
Læs mere
Conny Hansen

Conny Hansen

Skjoldborgsvej, Selling.

Ansat som dagplejer fra 1992.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30

Jeg bor i hus med lukket have.

Jeg er et roligt, smilende og stabilt menneske. At give tryghed, omsorg, kærlighed og nærvær er det vigtigste i mit pædagogiske arbejde med børnene. Jeg giver ro og tid til det enkelte barn. 

Vi er meget ude, leger i haven, på tur i naturen, på legeplads og sammen med kolleger. Jeg synger meget med børnene. Jeg har meget fokus på sproget, snakker om hvad vi ser, og hvad vi laver. Jeg arbejder på, at børnene bliver selvhjulpne. Jeg arbejder på et tæt og åbent forældersamarbejde.

Læs mindre
Læs mere
Gitte Lystlund Hedegaard

Gitte Lystlund Hedegaard

Bavnehøjvej, Hadbjerg.

Ansat som dagplejer fra 1993.

Dyr: En kanin og en lille hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Jeg bor i en ældre rødstensvilla i hyggelige rammer med masser af muligheder for leg, både ude og inde. Børnene og jeg opholder os i hele underetagen, alt efter hvad legen byder. Min have er lille og hyggelig, og med masser af små kroge til leg og hygge. Jeg har en god stor, overdækket sandkasse og en dejlig lang havegang til scooter-fræs.

I vores store træ hænger en sansegynge, hvor vi ofte får en gyngetur og en sang. I hverdagen vægter jeg, at være nærværende, se det enkelte barns behov og tilpasse dagens udfordringer efter børnegruppen.

I de sidste fem år, har jeg været naturdagplejer i form af ”Grønne Spirer” og jeg er lige blevet optaget som ”Spring-ud-i-naturen”-dagplejer. Derfor lægger jeg stor vægt på udeliv og –leg. Vi besøger både skov, strand og nærområde, som vi bruger i vid udstrækning til leg og læring.

Børnene og jeg mødes fast med en anden naturdagplejer i byen, én gang om ugen. Her er vi kreative, kigger på naturens små vidundere og spiser madpakker eller laver mad sammen. Jeg har min egen ladcykel til 4 børn, så det er nemt (og sjovt) at komme omkring. Vi er i legestue én gang om ugen og ses jævnligt med de andre dagplejere i gruppen.

Læs mindre
Læs mere
Dekorativt element

Jette Saabye

Voldum-Rudvej, Voldum.

Ansat som dagplejer fra 1995.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 6.30–16.15. Fredag: kl. 6.30–15.30.

Jeg bor i hus med en stor have, hvor der er plads til leg. Vi bruger naturen rigtig meget, og vi er ude hver dag. Kosten er sund og varieret og som regel hjemmebagt brød. Jeg vægter højt, at alle børn trives, og  at forældrearbejdet fungerer godt.

Læs mindre
Læs mere
Karen Bjørn

Karen Ødum Bjørn

Kærsmindevej, Hadbjerg.

Ansat som dagplejer fra 2000.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Det betyder meget for mig, at alle børn skal have en god og tryg hverdag. Godt samarbejde med forældrene er ligeledes vigtigt, for at jeg kan dække hvert barns behov.

Jeg er grøn dagplejer, hvilket betyder, at vi er rigtig meget ude både i vores store have og rundt i området. I vores gruppe er vi nogle stykker, der har samarbejde om udendørsaktiviteter, som dækker læreplanerne, hvilket gør at vi har meget fokus på de kompetencer, der passer til børnenes alder.

Læs mindre
Læs mere
Dekorativt element

Lene Magnussen

Rigtrupvej, Voldum.

Ansat som dagplejer fra 2004.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en nyistandsat ældre villa med stor have og legeplads som indbyder til leg og aktivitet.

Jeg vægter højt at tilgodese det enkelte barns behov. Alle børn bliver set, hørt og inkluderet i alle aktiviteter. Det er en hverdag fyldt med glæde, smil, varme, knus og hjerterum, og ikke mindst masser af tid og tålmodighed. 

Jeg har en aktiv hverdag, hvor jeg bruger de muligheder, der er i lokalområdet. Vi bruger skoven, legepladsen, hallen, by-parken og ikke mindst den ladcykel, som dagplejen har til rådighed, hvor der tages på længere ture. Jeg har et rigtig godt samarbejde med Voldum Børnehus, hvor jeg er på besøg hver uge. Det giver børnene en tidlig relation, som er god og tryg og gør overgangen let for både børn og voksne. Jeg benytter ofte egen have, hvor jeg får besøg af kolleger og deres børn.

Læs mindre
Læs mere
Lone Bruun Schjødt

Lone Bruun Schjødt

Voldum Rud Vej, Voldum

Ansat som dagplejer fra 2018.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i hus med min mand og min datter. Haven er lukket af og indhegnet. Der er mulighed for at sove udenfor under halvtag i egen vogn. Indenfor er der bryggers med hver sit skab til børnenes tøj/ting, toilet og et legerum, hvor der er mulighed for alverdens leg og hygge.

Jeg lægger vægt på et godt og tillidsfuldt samarbejde med jer forældre, og at børnene skal føle sig trygge, og at anerkende børnene i deres legende og udforskende måde at se verden på.

Jeg går meget op i, at børnene får en god start på dagen ved afleveringen. Jeg tager så vidt muligt udgangspunkt i det enkelte barns behov, dog skal vi få hverdagen til at fungere sammen. Vi bevæger os meget sammen i aktiviteter og leg. Vi går i legestue en gang om ugen og er ofte ude i haven og ude på gåture.

Læs mindre
Læs mere
Louise Friis Østergaard

Louise Friis Østergaard

Selling Hedevej, Selling.

Ansat som dagplejer fra 2016.

Dyr: en lille hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et stort hus centralt i Hadbjerg by. Jeg har et godt indeklima og har god plads til børn og voksne. Jeg har indrettet et dejligt lyst værelse til dagpleje, og derudover leger vi også i køkken-alrummet.

Min forhave er indhegnet og tilbagetrukket fra vejen. Der er flisegang til scooter kørsel, sandkasse, legehus, græsplæne, rutsjebane og andet sjov der indbyder til leg.

I min dagpleje er vi meget udenfor. Enten leger vi i haven, eller også benytter vi byens grønne arealer. Jeg går i legestue, så børnene lærer at lege i store og små grupper og derved udvikler deres sociale evner. Jeg ser det enkelte barns behov og lægger stor vægt på nærvær og tryghed i hverdagen. Et tillidsfuldt og ærligt samarbejde med forældre er ligeledes meget vigtig for mig, da det afspejles i børnene, og det giver glade og trygge børn.

Læs mindre
Læs mere
Dekorativt element

Sussi Munk Jensen

Smedebakken, Hadbjerg.

Ansat som dagplejer fra 2006.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 06.45-16.30. Fredag: kl. 06.45-15.45.

Jeg bor i et nyere træhus med et godt indeklima. Dejlig lukket have med både fliser og græs.

For mig er det vigtigt med trygge rammer og glade børn. At man ser på det enkelte barns behov og at børnene føler sig set og hørt. Hjælpe børnene til at styrke deres personlige udvikling og sociale færdigheder. At vi har et godt samarbejde, med god kommunikation, gensidig respekt og hensyntagen til hinanden. Dagen er planlagt efter børnenes behov, der skal være en god balance imellem udeliv, rolig leg og kreativitet. Der skal også være plads til at tumle og grine sammen.

Læs mindre
Læs mere
Zennie Lyager

Zennie Lyager

Rudbjergvej, Hadbjerg

Ansat som dagplejer fra 2016.

Dyr: 2 katte.

Åbningstider: Mandag- torsdag: kl.06.15-16.00. Fredag: kl.06.15-15.15.

Jeg bor i et dejligt hus, hvor der er rigeligt med plads til leg. Vi har en dejlig stor indhegnet have med plads til masser af udeleg.

Jeg vægter forskelligheder, relationer, nærvær, respekt og trivsel meget højt. Det er vigtigt for mig, at der er plads til hver enkelt barn og dennes behov i hverdagen, hvorfor man nogle gange i min dagpleje vil opleve, at planlagte aktiviteter kan blive vendt på hovedet eller aflyst – da en aktivitet den ene dag, vil fungere bedre en anden dag.

Vi bruger meget tid ude, både i haven og rundt omkring i nærmiljøet. Der er altid plads og overskud til knus og kram, en god sludder, til at læse en bog højt, studere fuglene på vores terrasse, eller bygge huler under bordene. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad vi finder på her hos mig. Hvem vil i også møde i mit hus: Min mand Peter og vores 2 drenge.

Læs mindre
Læs mere