Vi dagplejere i Laurbjerg, Houlbjerg, Bøstrup og Granslev bor i skøn natur mellem skov, å og marker

Naturen benytter vi os flittigt af, og vi har et stort fællesskab med mange fælles aktiviteter. Vi mødes blandt andet i heldags-legestue, på legeplads, til bevægelse i hallen og til salmesang med den lokale organist.

Vi er en del af et betydningsfuldt samarbejde i området mellem dagpleje, børnehave, SFO og skole. Vi har fælles læringsmål, årsplan med fælles aktiviteter, samarbejde på tværs og stort fokus på overgange, hvilket sikrer en sammenhæng og en rød tråd i barnets opvækst fra 0 år til 6. klasse.

Anita Wissing

Anita Wissing

Syrenvej, Laurbjerg
Ansat som dagplejer fra 2021
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag kl. 6.45-15.45.

Vi bor på en lukket og blind vej med udenomsplads til udfoldelse og leg. Der er en skøn overdækket terrasse, hvor vi både kan lege og spise i læ året rundt. Legepladsen har legehus med køkken, bordbænkesæt, sandkasse, vippe, rutsjebane og er med skøn udsigt over Laurbjergs marker og skove. Der er både græs til tumleturene og fliser til scooterræs.

Der er legeværelse til dagplejen, som byder på mange timers leg og udfoldelse til børnenes fantasi. Sanglege og musik er aktiviteter, som bidrager til gensynsglæde.

Jeg elsker naturen og nyder at tage på opdagelse i vores skønne natur og de mange nærliggende skove, hvor vi bruger sanserne på alle mulige måder. Jeg prøver så vidt muligt at inddrage børnene i alle af dagens gøremål.

Jeg tager udgangspunkt i det enkelte barn, da alle børn har forskellige behov. Jeg prioriterer barnets tryghed, omsorg og trivsel højt. Jeg er opmærksom på jeres barns behov, og strukturerer dagen ud fra den aktuelle situation. Som person er jeg nærværende, stille, rolig og møder barnet med nysgerrighed.

Vi mødes med de andre børn og kollegaer i heldagslegestue en gang om ugen, hvilket er med til at styrke børnenes sociale færdigheder og kendskab til gæsteplejen

Forældresamarbejdet foregår med tillid, åbenhed og gensidig respekt. Vi samarbejder om at give barnet den bedst mulige tid i dagplejen. Jeg vægter, at vi kan oplyse hinanden om stort og småt i hverdagen og sørger altid for, at vigtige informationer bliver videre givet. Er der noget I er i tvivl om eller undrer jer over, så spørg mig.

Jeg er født i 1969 og er uddannet pædagog i 2009 og har været dagplejer fra 1996 til 2006. Jeg bruger vores pædagogiske læreplaner, Marte Meo og ICDP som ligger op til en positiv og anerkende tilgang. Mit hjem er husdyr og røgfrit.

Læs mindre
Læs mere
Anja Bossow

Anja Bossow

Knudstrupvej, Granslev.
Ansat som dagplejer fra 2005.
Dyr: Hund.
Åbningstider: Fleksible.

Jeg bor i et 1-plans parcelhus med min mand og vores tre børn og en hund. Jeg er 41 år gammel og min mand 45 år. Vores 3 børn har alderen 12,16 og 19 år. Jeg bor i en lille landsby, hvor jeg er den eneste dagplejer pt. Jeg har et stort køkkenalrum og en gang, hvor vi opholder os, når vi er inde. Udendørs har jeg en lukket have og indkørsel med legeplads.

I hverdagen vægter jeg, at børn og forældre får en god og rar modtagelse ved aflevering og afhentning, og at børnene har en god dag med oplevelser, udfordringer, sammenhold imellem dem og ikke mindst hyggelige omgivelser.

I mit hjem hører vi meget musik, hvor vi både danser og laver noget forskelligt motorik på gulvet og madrasser. Da jeg har den ”gamle jernbanesti” ikke så langt væk fra mit hjem, bruger vi den rigtig meget, både til at gå ture på, men også udforske naturen og de dyr, vi finder på vores vej. Jeg går på besøg ved mine kollegaer, deltager i heldagslegestue i Laurbjerg en gang om ugen samt vores fælles arrangementer, vi har i dagplejen og med børnehaven.

Læs mindre
Læs mere
Bente Jakobsen

Bente Jakobsen

Naurvej, Laurbjerg
Ansat som dagplejer fra 1992.
Dyr: Hund og 4 høns.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et parcelhus med stor indkredset have. Jeg har omdannet en stor del af haven til sandkasse og flisebelægning med mulighed for scooter og -cykelkørsel og leg på græsplæne.

I hverdagen vægter jeg, at børnene trives og har det godt. Samt at forældresamarbejdet fungerer godt, og at der er plads til dialog. Jeg er meget ude: I skoven og i min egen have, hvor jeg har en stor legeplads. Jeg har højbede og høns i min have. Her bliver børnene inddraget i pasning og pleje, såsom at fodre, samle æg, så i bedene og høste grønten. Jeg deltager i legestue, gymnastik i hallen og salmesang. Når vi er inde læser, synger og maler vi.

Læs mindre
Læs mere
Hannah Ebeling

Hannah Ebeling

Knudstrupvej, Kongstrup
Ansat som dagplejer fra 2020
Dyr: Kat
Åbningstider : Mandag-torsdag: 6.45-16.30.  Fredag kl: 6.45-15.45.

Jeg bor på en gammel gård midt imellem mark og skov.

Mit hjem byder børnene et rummeligt køkkenalrum, en stue til leg og fordybelse. Jeg har en stor og indhegnet have. Udendørsarealerne byder bl.a. på en køkkenhave, en mark med køer og masser af træer, der inviterer til leg og udfoldelse.

Som uddannet pædagog vægter jeg sammenhæng højest. Mit hjem er børnenes hjem mens forældrene arbejder, og derfor skal der være tryghed, ro og mulighed for egen udvikling.

Til daglig bevæger vi os i og med naturen. Vi følger guleroden fra jorden til tallerkenen. Vi kigger til køerne og snakker om, hvor mælken kommer fra. Vi er ude i al slags vejr, vi kan hoppe, danse synge og få sved på panden. Men vi kan også slappe af, kigge på skyer eller læse en bog. Hver dag er en ny dag med masser af muligheder!

Læs mindre
Læs mere
Karin Petersen

Karin Petersen

Pilevej, Laurbjerg
Ansat som dagplejer fra 2015.
Dyr: Ingen
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30.  Fredag 6.45-15.45

Jeg bor i et etplans hus med stor have og lukket vej og tæt på grønne arealer og skov. Er gift og har 3 voksne børn. Vi er ikke-rygere og har ingen husdyr.

Jeg er en dagplejer, hvor børnenes trivsel og tryghed i hverdagen vægtes højt. Oftest er jeg ude med børnene, hvor vi går i skoven, i grusgraven eller er i min have, hvor jeg har legeplads. Vi er i heldagslegestue en gang om ugen sammen med andre børn og dagplejere. Vi deltager i de forskellige andre tilbud, der er for dagplejen i området.

Når vi er inde, laver vi forskellige ting. Vi leger, synger, læser, bager, hygger, laver perler og andre kreative ting, alt efter hvilken børnegruppe jeg har. Jeg er altid smilende, glad og positiv. Det skal være et trygt sted at være. Fleksibilitet og godt forældresamarbejde er noget jeg vægter højt.

Læs mindre
Læs mere
Kirsten Lange

Kirsten Lysdal Lange

Pilevej, Laurbjerg,
Ansat som dagplejer siden 1996.
Dyr: Kat 
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30 - 15.30

Velkommen her - jeg bor I parcelhus, beliggende tæt op af skov, mark og grønne områder. 

Jeg har en stor dejlig lukket have med sandkasse, legehus, fliser og stor græsplæne. Jeg har et legeværelse indrettet i forskellige læringsrum. Her planlægges dagen ud fra de pædagogiske læringsmål og med trivsel og udvikling i fokus. Her er perioder med planlagte aktiviteter, men også perioder med spontanitet. Der er tid og ro til fordybelse og nærvær men også til udfoldelse og bevægelse. 

Jeg tilrettelægger dagen efter børnegruppens behov og tager udgangspunkt i dagen og dens muligheder. Jeg er opmærksom på at skabe en dag med fokus på omsorg, nærvær, glade og sunde børn i trygge omgivelser. 

Jeg ser frem til at møde dig og dit barn

Læs mindre
Læs mere
Lilian Hougaard

Lillian Hougaard

Villungsvej, Houlbjerg.
Ansat som dagplejer fra 1986.
Dyr: Ingen
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.30-15.30

Jeg bor i et 1-plans-hus på en stille vej, tæt på skov. Jeg har en dejlig stor lukket have, som er indrettet til børnene. Her har jeg en legeplads, hvor børnene kan få en masse motoriske udfoldelser. På min legeplads har jeg lagt fliser, så der er mulighed for, at børnene kan køre på scooter og cykle. Jeg har en stor sandkasse, legehus og en kæmpe græsplæne, hvor børnene kan lege på. 

Indenfor har jeg indrettet et stort legeværelse med hyggesofa, hvor vi læser og hører historier. På værelset er der også et lille bord, hvor børnene kan sidde og lave puslespil, mm.  

I hverdagen vægter jeg, at børnene kommer ud hver dag. For mig er det vigtigt, at børnene er i trivsel i deres hverdag, derfor arbejder jeg meget ud fra at give børnene en tryg og omsorgsfuld hverdag. Det gør jeg bl.a ved at arbejde ud fra barnets nærmeste udviklingszone. En gang om ugen er jeg i legestue. Jeg går meget op i børnenes kost. For mig er det vigtigt, at de får en bred og varieret kost hver dag.

Læs mindre
Læs mere
Line Györkös

Line Györkös

Troldtjørnevej, Laurbjerg
Ansat som dagplejer fra 2015.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 06.45-16.30. Fredag kl. 06.45-15.45.

Jeg bor i et stort hus fra 2009, bygget i et plan. Mit hus er og har altid været et røgfrit hjem. Jeg har en stor børnevenlig have med legehus og sandkasse m.m. 
I hverdagen er jeg rummelig og anerkendende overfor mine dagplejebørn. Jeg giver dem tryghed og smil, og holder af at se dem vokse og udvikle sig. Vi leger, synger, læser og laver forskellige kreative aktiviteter. Vi går ofte på ture i skoven, som er tæt på. Jeg er i heldagslegestue en dag om ugen i børnehaven sammen med to andre dagplejere. Jeg vægter nærvær højt samt et godt forældresamarbejde. Jeg har tidligere været ansat 15 år i vuggestue.

Læs mindre
Læs mere
Marianne Larsen

Marianne Larsen

Skolevej, Laurbjerg
Ansat som dagplejer fra 2020
Dyr: Hund.
Åbningstider: Mandag-torsdag: Kl. 6.15-16.00. Fredag kl: 6.15-15.15.

Jeg bor i et ikke-ryger hus, sammen med min mand Ole, huset ligger lige op af skole og børnehave. Huset er indrettet med stort lyst dagplejerum med zoner til leg, hygge, fordybelsedans og sang. Vi bruger også rummet til spiseplads. Derudover er børnene naturligvis velkomne til at bruge resten af huset, nogle dele af huset bliver brugt til hoppe/motorik sted - andre til hule. Udearealet er en stor fliseplads, både overdækket og i fri luft til leg med scooter og biler. Der er tillige et stort græsområde med tumlebakke og sandkasse mm.


Jeg vægter et godt forældresamarbejde, og at både børn og voksne føler sig trygge her i min dagpleje. Jeg ønsker at skabe en tryg ramme for børnene, som giver dem ro til at udvikle sig både som små individer men også som gruppe.

Jeg har en ladcykel, som vi tager rundt og udforsker i, vi besøger kollegaer, små dyrehold, blandt andet kyllinger fra æg til voksen, tager i skoven eller bare ud i det blå med madpakkerne og krible-krable-udstyret. Vi er naturligvis også rundt i nærmiljøet på gåben.

Læs mindre
Læs mere