Erhvervsambassadør Claus Hvass

Claus Hvass erhvervsambassadør

Tøjbutikken ”Claus Hvass”

Jernbanegade 16, 8382 Hinnerup

Claus Hvass Facebook

Vil du hører mere om – eller have et godt råd – i forhold til at drive virksomheder i Favrskov Kommune, så kan du kontakte Claus på Claushvass10@gmail.com

Hvorfor er Favrskov et godt sted at drive virksomhed?

Hinnerup og Søften er i en meget positiv udvikling. Favrskov Kommune skaber gode rammer for, at der kan bygges nye boligområder og flere borgere kommer til. Det skaber liv i byen og er godt for den lokale detailhandel. I Hinnerup har det lokale erhvervsliv, foreningsliv og kommunen et godt samarbejde. Favrskov Kommune rækker ud og inviterer til dialog med detailhandlen. For eksempel inviterer kommunen jævnligt til møder med detailhandel og senest har vi haft møde om input til kommunens nye erhvervspolitik. Det er en styrke, at alle lokale kræfter arbejder sammen for lokalsamfundets bedste.

- Claus Hvass, indehaver af tøjbutikken ”Claus Hvass”
 

Om virksomheden

I mange år havde der ikke været en herretøjsbutik i Hinnerup. Det gjorde Class noget ved, da han i 2006 åbnede sin modebutik. Siden er det gået over stok og sten for Hinnerups eneste herretøjsbutik.

Butikken har et bredt sortiment af modetøj til drenge og mænd i alderen fra 14 år og op. Typisk kommer kunderne fra lokalområdet; Hinnerup, Søften, Galten, Trige og Hadsten, men Claus har også en stor kundegruppe som tager turen fra Randers.

Ud over salg af herretøj har Claus også en LP-sektion, hvor han sælger vinylplader samt en indrettet kælder, hvor der blandt andet afholdes vinsmagning og andre sociale arrangementer.

Claus engagerer sig i det lokale foreningsliv – især fodbold – og har flere gange sponsoreret lokale fodboldarrangementer.

Hvad er en Erhvervsambassadør?

En erhvervsambassadør er en lokal virksomhed, som ønsker at bidrage til den gode fortælling om at drive virksomhed fra Favrskov. For eksempel kan det være fortællingen om et positivt samarbejde med kommunen, den gode adgang til infrastruktur, arbejdskraft og uddannelsesinstitutioner eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser. Virksomheden tilbydes en kommunikativ pakke udarbejdet af Favrskov Kommune bestående af en fortælling med et citat fra virksomhedsejeren om erhvervsvilkårene i Favrskov suppleret med en præsentation af virksomheden samt et link til virksomhedens hjemmeside. Fortællingen formidles på kommunens LinkedIn med 5.300 følgere og ErhvervsNyt med 900 modtagere.

Vil du være erhvervsambassadør?

Vil du vide mere om at være erhvervsambassadør for Favrskov, eller er du interesseret, kan du kontakte Favrskov Kommunes erhvervskoordinator.