Erhvervsambassadører i Favrskov

Erhvervsambassadører giver gode råd til at drive virksomhed i Favrskov

En erhvervsambassadør er en lokal virksomhed, som ønsker at bidrage med gode råd til at drive virksomhed fra Favrskov samt udbrede den gode fortælling. For eksempel kan det være fortællingen om et positivt samarbejde med kommunen, den gode adgang til infrastruktur, arbejdskraft og uddannelsesinstitutioner eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser. 

Kent Jeppesen, Foxway

Niels Pedersen, Blue Line

Jan Weier, Junget A/S

Hans Peder Hansen,
Vestjysk Bank

Claus Hvass, Tøjbutikken Claus Hvass

Jakob Høy Biegel, SkatePro

John Nielsen, OnlineSynlighed.dk

Jens Bjerg IRIS Group

Gode vilkår for erhvervslivet i Favrskov

- Favrskov Kommune er en af de midtjyske kommuner der rykker mest på erhvervsudviklingen. Det er der flere grunde til: Stigende eksport, en e-handel der vokser og fremgang i de store jobskabende brancher som byggeriet, handelslivet og transporten. Kommunens virksomheder har nærhed til infrastruktur som for eksempel E45 og jernbane. Samtidig er der en lang række uddannelsesinstitutioner i og omkring kommunen som sikrer adgang til kvalificeret arbejdskraft. Generelt set tegner der sig et billede af en kommune med gode erhvervsvilkår.

- Jens Bjerg direktør i IRIS Group, som har udarbejdet rapporten Erhvervsudvikling i Favrskov Kommune 2023.

Sådan opstod erhvervsambassadørerne

I maj 2023 afholdte Favrskov Kommune et dialogmøde med en række lokale erhvervsledere og -aktører om en kommende erhvervspolitik for 2023-26. Virksomheder på tværs af brancher, uddannelsesinstitutioner og Favrskov Erhverv bidrog med input til erhvervspolitikken. Ét af de mange bidrag var, at Favrskov Kommune i højere grad skal arbejde med at fortælle den gode historie om virksomhedernes vilkår. Derfor har Favrskov Kommune gjort det mulig for lokale virksomheder at blive erhvervsambassadører og fortælle, hvorfor de synes Favrskov er et godt sted at drive virksomhed.

Vil du være erhvervsambassadør?

Vil du vide mere om at være erhvervsambassadør for Favrskov, eller er du interesseret, kan du kontakte Favrskov Kommunes erhvervskoordinator.