Erhvervsambassadør, Jakob Høy Biegel

Jakob Høy, SkatePro

SkatePro

Virksomhedens placering: Søften Erhverv

SkatePro.dk

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan det er at drive forretning i Favrskov, kan du kontakte Jakob på [email protected]

Hvorfor er Favrskov et godt sted at drive virksomhed?

”SkatePro flyttede fra Aarhus til Favrskov i 2013. Det har vi ikke fortrudt. Vi har et godt samarbejde med Favrskov Kommune og en række lokale virksomheder om udviklingen af e-handlen i kommunen”

Mere om Jakob og SkatePro

Jakob Høy Biegel er i dag formand for bestyrelsen i SkatePro - en onlinebutik med alle typer action sport varer. Det er mere end tyve år siden Jakob startede webshoppen, som i dag sælger til flere lande og har fysiske butikker.

Hvad er en Erhvervsambassadør?

En erhvervsambassadør er en lokal virksomhed, som ønsker at bidrage til den gode fortælling om at drive virksomhed fra Favrskov. For eksempel kan det være fortællingen om et positivt samarbejde med kommunen, den gode adgang til infrastruktur, arbejdskraft og uddannelsesinstitutioner eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser. Virksomheden tilbydes en kommunikativ pakke udarbejdet af Favrskov Kommune bestående af en fortælling med et citat fra virksomhedsejeren om erhvervsvilkårene i Favrskov suppleret med en præsentation af virksomheden samt et link til virksomhedens hjemmeside. Fortællingen formidles på kommunens LinkedIn med 5.300 følgere og ErhvervsNyt med 900 modtagere.

Vil du være erhvervsambassadør?

Vil du vide mere om at være erhvervsambassadør for Favrskov, eller er du interesseret, kan du kontakte Favrskov Kommunes erhvervskoordinator.