Erhvervsambassadør John Nielsen

erhvervsambassadør John Nielsen, Online synlighed

OnlineSynlighed.dk

Østergade 15 i Hadsten

OnlineSynlighed.dk

Østergade 15 i Hadsten

Vil du høre mere om – eller have et godt råd – i forhold til at drive virksomhed i Favrskov Kommune, så kan du kontakte John på [email protected]

Hvorfor er Favrskov et godt sted at drive virksomhed?

"Favrskov Kommune har en tæt dialog med de lokale virksomheder og lytter til deres behov. Jeg er særligt glad for, at kommunen har en pulje til kompetenceløft, så virksomhederne kan få tilskud til ny viden. Rigtigt mange bruger tilskuddet til at øge deres kompetencer vedrørende digitalisering af deres virksomheder. Det er en helt rigtig satsning. Samtidig prioriterer kommunens borgmester at besøge de lokale virksomheder. Det betyder meget, at erhvervslivet kan komme i direkte dialog med beslutningstagerne i kommunen."

- John Nielsen, direktør i OnlineSynlighed.dk og næstformand i Favrskov Erhverv

Om virksomheden

OnlineSynlighed.dk er et digitalt bureau, som beskæftiger sig med at øge online synlighed for virksomheder gennem forskellige digitale kanaler, herunder Google og sociale medier. Bureauet tilbyder en række tjenester, der sigter mod at styrke virksomheders digitale tilstedeværelse og forbedre deres tilgængelighed for relevante målgrupper. Disse tjenester inkluderer:

  • Digital Marketing: Implementering af strategier inden for søgemaskineoptimering (SEO) og online annoncering for at forbedre virksomheders online synlighed.
  • Forbedring af digital tilstedeværelse: Tjenester dedikeret til at styrke virksomheders tilstedeværelse på internettet og optimere deres digitale profil.
  • Potentialeanalyse: Analyser og vurderinger af virksomheders nuværende digitale status for at identificere områder til forbedring og vækstmuligheder.

Virksomheden har blandt andet udviklet hjemmesider for to af kommunens kulturhuse; Sløjfen og Inside samt kulturinitiativet Sangkraft Favrskov, som virksomheden støtter op om ved at være Sangkraft Partner. Under COVID-19 nedlukningen udviklede bureauet en online handelsplatform for Favrskov Kommunes virksomheder. Dette initiativ havde til formål at støtte lokalsamfundet ved at facilitere fortsat handel for kommunens borgere under pandemirestriktionerne. Platformen blev tilbudt gratis for at støtte det lokale erhvervsliv i en udfordrende tid.

John er næstformand i Favrskov Erhverv og engageret i det lokale erhvervslivs udvikling.