Erhvervsambassadør Kent Jeppesen

Kent Jepsen erhvervsambassadør

Foxway A/S

Delta 6, Søften, i Hinnerup

Foxway.dk

Vil du hører mere om – eller have et godt råd – i forhold til at drive virksomheder i Favrskov Kommune, så kan du kontakte Kent på [email protected].

Hvorfor er Favrskov et godt sted at drive virksomhed?

" En åben dør og god dialog kendetegner Favrskov Kommunes tilgang til erhvervslivet. Den oplevelse har jeg haft som direktør i Foxway og formand i Favrskov Erhverv. Tilgangen er utrolig vigtig for det lokale erhvervsliv, når vi vil udvikle vores virksomheder. Vi har superdygtige virksomheder i Favrskov, og med gode kommunale rammevilkår, som veludbygget infrastruktur, ingen dækningsafgift og en lydhør kommune, så har vi bedre mulighederne for at udleve vores fulde potentiale. Noget af det bedste er, at man altid bare kan ringe – længere væk er kommunen ikke."

Kent Jeppesen, direktør i Foxway og formand i Favrskov Erhverv

Om virksomheden

Foxway tilbyder services inden for genbrug og genanvendelse af IT-udstyr, styring af IT-aktiver, ansvarlig behandling af elektronisk affald samt udbyder konsulenttjenester inden for IT-infrastruktur, løsningsoptimering og compliance. Virksomheden køber, sælger og udlejer IT-udstyr samt designer små og store datacenterløsninger.

Foxway, eller tidligere Dansk Computer Center (DCC), startede i 1995, hvor forretningsmodellen var at genbruge og forlænge levetiden på IT-udstyr. Miljøhensyn har derfor altid været en del af virksomhedens dna.

IT-virksomheden, som altid har været placeret i kommunen, har været på en spændende rejse.

Til en start var der var der kun Kent Jeppesen og en håndfuld medarbejdere. Nu er virksomheden dansk markedsleder inden for remarketing af nye og cirkulære IT-produkter med 120 ansatte (heraf 98 i Søften), eksport i EU og en omsætning på næsten 800 mio. kr.

I 2022 opkøbte svenske Foxway Group DCC, og virksomheden er nu en del af en stor international koncern med mere end 1.400 ansatte i 7 lande og en omsætning på mere end 8 mia. svenske kr. Kent Jeppesen fortsatte efter opkøbet som direktør i den danske afdeling af Foxway og er en del af den fælles direktion i koncernen.

Hvad er en Erhvervsambassadør?

En erhvervsambassadør er en lokal virksomhed, som ønsker at bidrage til den gode fortælling om at drive virksomhed fra Favrskov. For eksempel kan det være fortællingen om et positivt samarbejde med kommunen, den gode adgang til infrastruktur, arbejdskraft og uddannelsesinstitutioner eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser. Virksomheden tilbydes en kommunikativ pakke udarbejdet af Favrskov Kommune bestående af en fortælling med et citat fra virksomhedsejeren om erhvervsvilkårene i Favrskov suppleret med en præsentation af virksomheden samt et link til virksomhedens hjemmeside. Fortællingen formidles på kommunens LinkedIn med 5.300 følgere og ErhvervsNyt med 900 modtagere.

Vil du være erhvervsambassadør?

Vil du vide mere om at være erhvervsambassadør for Favrskov, eller er du interesseret, kan du kontakte Favrskov Kommunes erhvervskoordinator.