Erhvervsambassadør Jan Weier

Jan Weier, erhvervsambassadør

Junget A/S

Sigma 3, 8382 Hinnerup

Junget.dk

Vil du hører mere om – eller have et godt råd – i forhold til at drive virksomheder i Favrskov Kommune, så kan du kontakte Jan på jw@junget.dk

Hvorfor er Favrskov et godt sted at drive virksomhed?

Søften Erhverv ligger helt perfekt. Dels fordi der er gode muligheder for udbygning af virksomheden, det er tæt på motorvej og så ligger det centralt i forhold til Jungets kunder. Virksomhederne i Søften Erhverv har et godt samarbejde, hvor vi hjælper hinanden og handler med hinanden. Samtidig er der et godt samarbejde mellem erhvervsliv og Favrskov Kommune. Junget er især glade for samarbejdet i Task Force Favrskov, hvor kommune og erhvervsliv hjælper mennesker på kanten arbejdsmarkedet i arbejde.

- Jan Weier, CEO Junget A/S

Om virksomheden

Junget er leverandør af maskiner og skærende værktøj til træ-, plast- og metalindustrien. Virksomheden forhandler for eksempel brands som Weinig, Biesse og Altendorf inden for maskiner. Forretningen er baseret på fire kerneområder:

•    Salg af maskiner og tilhørende dataintegration
•    Maskinservice
•    Salg og produktion af skærende værktøj
•    Sliberi – med landsdækkende afhentning af slibevarer

I dag har virksomheden omkring 80 ansatte i Danmark, men har en lang historie, da den blev grundlagt helt tilbage i 1881. 

Virksomheden ønsker at reducere udsmidning af værktøj og har derfor en landsdækkende slibeservice. Dertil har virksomheden en ambitiøs investeringsplan som sikrer, at sliberiet har den nyeste teknologi, så mere værktøj kan få fornyet liv til en overkommelig pris.

Hvad er en Erhvervsambassadør?

En erhvervsambassadør er en lokal virksomhed, som ønsker at bidrage til den gode fortælling om at drive virksomhed fra Favrskov. For eksempel kan det være fortællingen om et positivt samarbejde med kommunen, den gode adgang til infrastruktur, arbejdskraft og uddannelsesinstitutioner eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser. Virksomheden tilbydes en kommunikativ pakke udarbejdet af Favrskov Kommune bestående af en fortælling med et citat fra virksomhedsejeren om erhvervsvilkårene i Favrskov suppleret med en præsentation af virksomheden samt et link til virksomhedens hjemmeside. Fortællingen formidles på kommunens LinkedIn med 5.300 følgere og ErhvervsNyt med 900 modtagere.

Vil du være erhvervsambassadør?

Vil du vide mere om at være erhvervsambassadør for Favrskov, eller er du interesseret, kan du kontakte Favrskov Kommunes erhvervskoordinator.