I presserummet finder du kontaktoplysninger og anden information om Favrskov Kommunes kommunikation- og presseindsats

I Favrskov Kommune ønsker vi størst mulig åbenhed og gennemsigtighed, og du er velkommen til at kontakte vores administrative og politiske ledelse. Du er også velkommen til at tage direkte fat i en fagmedarbejder.

Har du som journalist brug for at finde den rigtige kilde, eller har du problemer med at komme igennem til vedkommende, kan du altid kontakte en af vores kommunikationskonsulenter.

Kontakt politisk og administrativ ledelse

Kontakt kommunikationskonsulenter

Dorthe Lerche

Kommunikationskonsulent
Mail: [email protected]
Tlf: 29 61 96 75

Kristian Troelsen

Kommunikationskonsulent
Mail: [email protected]
Tlf: 89 64 63 72

Hånd der holder en mobiltelefon

Følg os på Facebook

Hold dig opdateret på Facebook. Her får du blandt andet daglige nyheder og information fra Favrskov Kommune.

Følg os på Facebook

Tilmeld dig ErhvervsNyt

Vil du have lokale erhvervsnyheder direkte i din indbakke? Så tilmeld dig Favrskov Kommunes nyhedsbrev for erhvervsnyheder.

Tilmeld dig ErhvervsNyt

Hvem må bruge kommunelogoet?

Våbnet og logoet er mærkevarebeskyttede og må derfor kun bruges af Favrskov Kommune (det vil sige alle institutioner og afdelinger).

Borgmestersekretariatet kan dog i særlige tilfælde give tilladelse til, at andre må bruge logoet. Det kan eksempelvis være i forbindelse med konkrete begivenheder eller arrangementer, som Favrskov Kommune støtter økonomisk eller på anden måde er involveret i.

Ønsker du at søge om tilladelse til at bruge Favrskov Kommunes kommunevåben eller logo, kan du sende en skriftlig ansøgning til:[email protected].

I din ansøgning skal du begrunde, hvorfor du ønsker at bruge våbnet, og du skal beskrive, hvad det skal bruges til - en folder, plakat, pjece eller lignende.

Får du tilladelse til at bruge våbnet, sender vi det elektronisk til dig. Kommunen forudsætter, at filen kun bruges til det formål, der er givet tilladelse til. Filen skal slettes efter brug, med mindre der er tale om en tilbagevendende aftale.

Favrskov Kommune kan bede om at få tilsendt en korrektur til godkendelse, hvor det fremgår, hvordan våbnet bliver brugt.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til retningslinjerne for brug af logo og byvåben, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Dorthe Lerche, [email protected].

Favrskov Kommunes logo