Grævlingehulen

Børnehuset Grævlingehulen er en integreret institution i Hammel

I Grævlingehulen har vi plads til 24 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn.

Vi vægter aktivitet og udeliv højt.

Åbningstid

  • Mandag til torsdag 6.30 - 17.00
  • Fredag til 16.00

Om os

I sommerhalvåret er der meget udeliv og mulighed for fysisk aktivitet som leg i sandkassen, gynger, klatretårn, rutsjebaner, bålplads og meget mere.

Vi tager ofte på tur, hvor børnene ofte bruger deres egne cykler og Grævlingehulens. Vi har en cykelbane, hvor børnene øver sig. Derudover har vi tre ladcykler, som vi bruger til de yngste. 

Vejret skal være rigtig dårligt, før børn og voksne bliver indendørs i Grævlingehulen. Når vejret alligvel indbyder til indendørs aktivitet fylder vi dagen ud med leg, tegninger, klippe/klistre, sang, musik, højtlæsning og spil; både klassiske og elektroniske. Til det har vi både iPads og et elektronisk gulv, som kaldes Vidensbrønd. 

Vi har læring for øje og tænker, at det skal være trygt, sjovt og udviklende at være i Grævlingehulen.

Vores hverdag

Vores dagligdag har en rimelig fast rytme, som følger en ugeplan - en del af årsplanen.

Årsplanen revideres hvert år i januar og er inddelt i læreplanstemaer, som vi arbejder med løbende og laver temauger omkring. 

Vi arbejder både i de faste grupper og på tværs af grupper i hele huset. Dagligt er vuggestue og børnehaven sammen først og sidst på dagen.​

Mad

Grævlingehulen er en del af den kommunale frokostordning

Praktik og politik

Når dit barn blevet meldt ind i Børnehuset Grævlingehulen, modtager I et velkomstbrev med en masse praktisk information til hverdagen. 

Derudover får I adgang til AULA, hvor I bl.a. kan læse de politikker, som området har udviklet i samarbejde med forældre og medarbejdere. 

Børnehuset Grævlingehulen deler vision, forældrebestyrelse og pædagogiske lærerplaner med de andre institutioner i Hammel Syd/Øst-området.

Se også Favrskov Kommunes Børne- og Ungepolitik her

Forældretilfredshed og læreplan for Børnehuset Grævlingehulen

Forældretilfredshed 2022

Danmarks Statistik har i 2022 gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse blandt forældrene - Læs resultatet af undersøgelsen her

Kontakt

Børnehuset Grævlingehulen

Grævlingevej 2
8450 Hammel
Tlf. 89 64 37 42

Daglig leder

Britt Kold Poulsen
Tlf. 22 86 32 63
bpou@favrskov.dk

Send ikke fortrolige eller personfølsomme oplysninger på mail.