You are here

Møllegården i Hadsten

Møllegården ligger centralt i Hadsten med en smuk udsigt over byen og den omkringliggende natur. Tæt på transport, gågade og Sløjfen.

Møllegården blev bygget i 2003 og boligerne på centret er bofællesskaber, der fungerer som leve-bo-miljøer. Her er der plads til, at den enkelte borger både kan være sig selv og samtidig være en del af fællesskabet. På den måde præger beboerne selv deres hverdag og tager del i dagens gøremål ud fra den egne ressourcer.

Plejecentret består af fire boligklynger med ti boliger i hver af klynge A, B og C og 13 i klynge D. De 30 plejeboliger i klynge A, B og C er alle toværelses plejeboliger. Klynge D består af 13 etværelses boliger, der er særligt indrettet til borgere med demenssygdom. Boligernes størrelse varierer fra 75-77,5 m2. Hver klynge er bygget op omkring et fælles køkken med tilhørende stuer. Hver bolig har direkte adgang til fællesarealet. 

Omkring alle boligklyngerne er der store arealer med terrasser og en smuk sansehave med staudebede og vandkunst.

På Møllegården er der nedsat et udvalg på tværs af boligklyngerne, der tager sig har planlægning af aktiviteter. Der er også en frivilligforening, der sammen med borgerne deltager i forskellige aktiviteter. Det hele arrangeres og planlægges i samarbejde mellem disse udvalg, bruger- og pårørenderåd og medarbejdere. Udover de forskellige former for aktiviteter hver uge, afholdes forskellige arrangementer og fester, der knytter sig til årstiden.

Læs mere om Møllegården

Du finder blandt andet tilsynsrapporter på Plejehjemsoversigten.

Ældre- og handicapvenlige boliger

Udover plejecentre har Favrskov Kommune også ældre- og handicapvenlige boliger.

Det aktive liv

Favrskov Kommune sætter fokus på de muligheder for bevægelse, der findes på pleje- og sundhedscentrene.

Kontakt

Administration
Østervangsvej 60
8370 Hadsten
Tlf. 89 64 17 60
Lisbeth Løgager Mikkelsen
Gruppeleder
Tlf. 89 64 17 62

Senest opdateret

13.01.2021
anoa